پیام ویژه - وزیر آموزش و پرورش درباره موضوع رفع فیلترینگ گفت: با توجه به مخاطبان و ماموریتی که وجود دارد ممکن است نیازمند یک سری محدودیتها باشیم اما فکر نمیکنم جامعه نیازمند فیلترینگ قطعی در همه موارد باشد. امروز بدون فیلتر با گوگل نمیتوان به یک کتابخانه دسترسی پیدا کرد البته مرجع اصلی این موضوع شورای عالی فضای مجازی است.
علیرضا کاظمی در آئین گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد پس از شنیدن دغدغههای نمایندگان دانشجویی، گفت: دانشجو به لحاظ نوع تفکری که دارد طبیعتا باید در همه عرصهها طلایهدار باشد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اگر امروز ماهواره به فضا پرتاب میکنیم و به این نقطه از علم رسیدهایم، به دلیل خون شهدا و دانشجویان است ادامه داد: کانون توجه و تحول در کشور دانشگاه است، شما میراثدار دانشجویان هستید و روحیه ظلم ستیزی و استکبارستیزی باید داشته باشید.
کاظمی با اشاره به حس مسئولیت پذیری یک دانشجوی تربیت دبیر گفت: شما باید حساس باشید که نظام تعلیم و تربیت به کدام سو میرود و به جز مطالبهگری باید برنامه داشته باشید و به ما کمک کنید.
آموزش و پرورش دچار بیتوجهی و درد و رنج بسیار است
وی با بیان اینکه امروز ما دچار انباشتی از مسائل مزمن هستیم که طی 45 سال این مشکلات انباشت شده و همه مسئولین کشور مسئولند افزود: مشکلات جامعه را با گشتی در شهر در مییابیم. آموزش و پرورش دچار بی توجهی و درد و رنج بسیار است و حل آن در رفع نگاهی است که آن را کوچک انگاری میکنند.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آسیبهای اجتماعی مشکلات خانوادگی و ... همه بر جامعهای که نظام تعلیم و تربیتش ساده انگاری شده وجود دارد ادامه داد: ساده انگاری نظام تعلیم و تربیت نکتهای است که جدی باید گرفته شود، در حالی که سخت ترین کار ممکن تربیت است. تربیت لطیف است و معلمی موفق است که با هر دانش آموز به شیوه خود رفتار کند.
آموزش و پرورش هرگز ثباتی نداشته، چه انتظاری دارید؟
کاظمی با تاکید بر اینکه از آموزش و پرورشی که دچار مشکلات است و هرگز ثبات و همگرایی نداشته، چه انتظاری دارید؟ گفت: آموزش در دو مسیر گذار از مجلس ها و گذار از دولت ها آسیب میبیند، سیاست زدگی مشکل آموزش ماست، باید چارچوبی تدوین کنیم تا سدی در برابر آموزش و پرورش سیاستزده ایجاد شود.
وی با بیان اینکه خیلی از مشکلات شما در دست من نیست اما من مسئول پیگیری آنها هستم ادامه داد: مسئولیت دانشجویان در محیط دانشگاه است، کیفیت بخشی به آموزش در دانشگاه، باید مهمترین مسئله باشد، در راه تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همین امر هم باید وجود داشته باشد، باید تلاش کنید در شئون معلمی یک الگو باشید.
با نگاه پدرانه به خطاهای دانشجویان نگاه کنید
کاظمی خطاب به مسئولان دانشگاه گفت: این دانشجویان فرزندان ما و معلمان ذیبنده کشور هستند حالا این عزیزان ممکن است خطا نیز انجام دهند، باید با نگاه پدرانه با آنها برخورد کرد، باید حتیالامکان دغدغههای دانشجویان دغدغههای فرزندان خود باشد؛ فضای کنشگری اجتماعی را باید باز کنید؛ همواره تاکید کردهام بهترین موقعیتهای تربیتی همین موقعیت دانشجویی است.
برای ارتقای کیفیت آموزش دانشگاه رجایی باید مشکلات دانشجویان حل شود
وی خطاب به رئیس دانشگاه شهید رجایی گفت: برای ارتقای کیفیت آموزش دانشگاه باید مشکلات دانشجویان حل شود و این مسئله در راس امور دانشگاه باید باشد و برای دستیابی به آن یک برنامه کاربردی دقیق نیز در کانون اقدامات قرار داده ایم، 12 کارگروه تعریف شده که 3 کارگروه نیز خودم ریاست آن را برعهده دارم لذا میتوانیم از میان شما نیز یک نماینده در کارگروه ارتقاء و کیفیت بخشی داشته باشیم.
نظر وزیر درخصوص افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان
وی با بیان اینکه ارتقای مدارس دولتی جزو مسئولیتهای ماست و اگر آن را بخواهیم ارتقاء دهیم امور بسیار مهمی باید انجام دهیم ادامه داد: تاثیر قطعی معدل هم مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و ما صرفا نظر کارشناسی خود را بیان میکنیم. همچنین در خصوص افزایش سن پذیرش در دانشگاه باید گفت اقتضائات سنی برای دانشگاه فرهنگیان نیاز است.
وزیر آموزش و پرورش درباره احداث پارکهای علم و فناوری در این دانشگاه گفت: حتما باید چنین اتفاقی ایجاد شود،این دانشگاه یک دانشگاه ماموریت محور وزارت آموزش و پرورش است، خدمات رفاهی برای دانشجویان دیگر دانشگاههاست که حقوقی دریافت نمیکنند.
وزیر آموزش و پرورش درباره موضوع خوابگاه دانشجو معلمان گفت: در قالب مولدسازی، املاک به مزایده گذاشته شود و در همین دانشگاه خوابگاه در نظر گرفته شود اگر نه در محیط پیرامونی این دانشگاه که کمترین فاصله را دارد خوابگاه دانشجویی یا زمین خریداری و ساخته شود اگر امکان تهاتر هم وجود دارد، انجام شود.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1540546/نظر-وزیر-آموزش-و-پرورش-درباره-فیلترینگ-و-افزایش-سن-ورود-به-دانشگاه-فرهنگیان