پیام ویژه - مشرق / یک کارشناس حوزه امنیت غذایی گفت: سالانه 5 میلیون تن سیبزمینی و 300 هزار تن پیاز در کشور تولید میشود که 150 هزار کامیون از آنها معدوم میشود.
چهارمین نشست از یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی با موضوع «الزامات تبدیل ایران به هاب غذایی منطقه» برگزار شد. در این نشست پیرامون راهبرد «تبدیل ایران به هاب غذایی منطقه» و اهداف و آثار این راهبرد پرداخته شد و کارشناسان و مسئولان درباره موانع و الزامات تبدیل شدن ایران به هاب غذایی در دو شاخه ترانزیت و فرآوری گفتگو کردند و نیازمندیهای هر دستگاه برای تحقق راهبرد «تبدیل ایران به هاب غذایی منطقه» مطرح شد.
در این نشست سیدرضا رفیعی، کارشناس حوزه صنایع غذایی با اشاره به اینکه 5 میلیون تن سیب زمینی در سال تولید ولی 30 درصد سالانه ضایعات میشود، اظهار کرد: این میزان در پیاز 300 هزار تن است. در مجموع 150 هزار کامیون در سال سیب زمینی و پیاز معدوم میشود.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1542074/معدوم-شدن-150-هزار-کامیون-سیبزمینی-و-پیاز-در-سال