پیام ویژه - فارس / در پی حضور فعال محیط زیستی سوئدی گرتا تونبرگ در تظاهراتی در حمایت از فلسطین، وی متهم به عدم پیروی از دستورات پلیس در این تجمع شده است.
به گفته روزنامه سوئدی گرتا تونبرگ پس از شرکت در تجمع ضد اسرائیلی تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است.خبرگزاری تاس به نقل از روزنامه اکسپرسن گزارش داد که وی در این پرونده به «فریاد، ایجاد سر و صدا، کوبیدن به شیشهها و عدم پیروی از پلیس» متهم شده است.
این تجمع در 29 مه 2024 در مؤسسه سلطنتی فناوری «کیتیاچ» در استکهلم برگزار شده بود و تظاهرکنندگان برای برگزاری آن مجوزهای لازم را دریافت نکرده بودند.این اتهامات در حالی مطرح شده است که تنها حدود 20 نفر در این تجمع حضور داشته و تقریباً تمامی شرکتکنندگان توسط پلیس بازداشت شدند. 7 تن از شرکتکنندگان از جمله گرتا تونبرگ تحت پیگرد قانونی قرار گرفتهاند.پیش از این نیز این فعال سوئدی در پی حضور در تجمع ضد اسرائیلی در دانمارک دستگیر شده بود.
http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1560538/بازداشت-فعال-مشهور-محیطزیستی-برای-حمایت-از-فلسطین