پیام ویژه
نماینده فلسطین در سازمان ملل: غزه بخشی از کشور فلسطین است
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 09:51:16
پیام ویژه - ایرنا / نماینده دائم فلسطین در سازمان ملل متحد روز چهارشنبه بر اهمیت نوار غزه برای فلسطینیان تاکید کرد و گفت این سرزمین بخشی از کشور فلسطین است.
به گزارش ایرنا از آناتولی، ریاض منصور در نشست کمیته سازمان ملل در زمینه حقوق مسلم مردم فلسطین افزود: نوار غزه جزء بسیار گرانبها از سرزمین فلسطین است. این بخشی از سرزمین ما است و ما سرزمینی غیر از کشور فلسطین نداریم.
وی با بیان اینکه فلسطینی‌ها به دنبال «وطن‌های دیگر» نیستند، گفت: برای کسانی که می‌خواهند ما مکانی شاد و امن داشته باشیم می گویم ما خوشحال می‌شویم که به خانه‌های خود در داخل سرزمین های اشغالی بازگردیم.

منصور خاطرنشان کرد: غزه بخشی از کشور فلسطین است. کرانه باختری بخشی از کشور فلسطین است. اورشلیم نیز همینطور است.
وی با دعوت از همه کشورها برای کمک به دولت فلسطین جهت بازسازی نوار غزه، هر گونه ایده پاکسازی قومی یا کوچاندن مردم ما از نوار غزه را تحت هر دلیل و شرایطی به شدت رد کرد.
نماینده فلسطین همچنین از توافق آتش‌بس غزه استقبال کرد و بر نیاز به دائمی شدن این آتش‌بس و همچنین شمول تمام بخش‌های اراضی اشغالی فلسطین در این توافق شد.
منصور گفت که آتش بس در غزه نباید جهنم را بر سر ما و کرانه باختری، به ویژه بخش شمالی کرانه باختری ایجاد کند.
وی افزود: می خواهیم آتش بس به یک آتش بس دائمی در تمام غزه و در تمام اراضی اشغالی فلسطین تبدیل شود.
منصور با بیان اینکه فلسطینی‌ها می‌خواهند غزه را بازسازی کنند، از همه کشورها خواست تا فلسطین را در این کار یاری کنند.
وی گفت: هیچ قدرتی بر روی زمین نیست که بتواند مردم فلسطین را از سرزمین اجدادی خود بیرون کند.
به گزارش ایرنا، ترامپ در اولین کنفرانس رسمی مطبوعاتی دومین دوره ریاست‌جمهوری خود که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل در کنارش بود، گفت: «آمریکا نوار غزه را تصرف خواهد کرد. ما مالک آن خواهیم بود و مسئول خنثی کردن همه بمب‌های خطرناک، منفجر نشده و سایر سلاح‌های موجود در این محل خواهیم بود.»
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد بر تلاش برای بازسازی غزه تاکید کرد و گفت: در جستجوی راه حل، نباید مشکل را بدتر کنیم و اجتناب از هرگونه پاکسازی قومی ضروری است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1561093/نماینده-فلسطین-در-سازمان-ملل--غزه-بخشی-از-کشور-فلسطین-است
بستن   چاپ