پیام ویژه
اوج‌گیری اعتراضات در آمریکا به مواضع ضد فلسطینی ترامپ
پنجشنبه 18 بهمن 1403 - 17:21:40
پیام ویژه - فارس / چهره‌های مهم جنبش حمایت از فلسطین در آمریکا مواضع اخیر ترامپ در قبال غزه شدیدا را محکوم کردند.
چهره‌های مهم جنبش حمایت از فلسطین در آمریکا، قویا از مواضع اخیر ترامپ مبنی بر اینکه آمریکا باید این منطقه را به تصرف خود درآورد، اظهار شوکه‌شدن و خشم کرده و آن را محکوم کرده‌اند. رهبران جنبش حمایت از فلسطین که در جریان انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا به مخالفت با کارزار انتخاباتی جو بایدن و کامالا هریس پرداختند، علیه ترامپ نیز به ویژه پس از موضع‌گیری اخیر وی مبنی بر اینکه او می خواهد نوار غزه را به کنترل آمریکا درآورد، دست به اعتراض زده‌اند.

اظهارات ترامپ که شوک بزرگی را به بسیاری از مقام‌های سرشناس در واشنگتن وارد کرده، با مخالفت‌های گسترده‌ای در این کشور همراه شده است.لیلا العابد، رئیس جنبش موسوم به غیرمتعهد که در انتخابات 2024 آمریکا از تایید هریس، ترامپ یا هر کاندیدای دیگری خودداری کرد، گفته است که وی در واکنش به موضع‌گیری‌های اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اینکه مردم غزه هیچ راهی جز ترک این منطقه و زندگی در مکان دیگری ندارند، به شدت شوکه، عصبانی و خشمگین شده است.
العابد تاکید کرده که هم سیاست‌های دولت بایدن و هم ترامپ در مساله فلسطین و به طور خاص غزه، محکوم است.وی گفته است: مواضع ترامپ و دعوت او به پاکسازی قومیتی در نوار غزه فاجعه‌بار است. با این حال، دموکرات‌ها هم نتوانستند مردم آمریکا را قانع سازند که آن‌ها گزینه بهتری در قیاس با ترامپ هستند.
نکته قابل تامل اینکه برخی چهره‌های حزب دموکرات نیز به جنبش‌های حامی فلسطین در آمریکا حمله کرده و آن‌ها و عدم حمایت موثرشان از حزب دموکرات در انتخابات 2024 آمریکا را دلیل مواضع کنونی ترامپ در مسئله فلسطین ارزیابی کرده‌اند. 

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1561216/اوج‌گیری-اعتراضات-در-آمریکا-به-مواضع-ضد-فلسطینی-ترامپ
بستن   چاپ