پیام ویژه
حماس: ملت فلسطین طرح ترامپ را ناکام خواهد گذاشت
شنبه 20 بهمن 1403 - 08:06:50
پیام ویژه - ایرنا /محمود مرداوی از رهبران جنبش مقاومت اسلامی حماس در اظهاراتی تاکید کرد که ملت فلسطین در برابر توهمات دونالد ترامپ و طرح‌های اشغالگرانه رژیم صهیونیستی تسلیم نخواهد شد و همان‌گونه که طرح‌های قبلی را ناکام گذاشت، این توطئه جدید را نیز شکست خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری شهاب، این عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، گفت: پاسخ به اظهارات ترامپ باید شامل مجموعه‌ای از اقدامات سیاسی، دیپلماتیک و میدانی از جمله تقویت وحدت ملی فلسطینیان و تشکیل جبهه‌ای متحد برای مقابله با تهدیدات پیش روی غزه و فلسطین باشد.
وی همچنین بر اهمیت گسترش مقاومت مردمی در سراسر فلسطین و ایستادگی در برابر هرگونه تلاش برای تحمیل واقعیت‌های جدید و لزوم حفظ حق فلسطینیان در ماندن در سرزمین خود و مقاومت در برابر رژیم اشغالگر تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، پنج کشور عربی و مسئول ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین پیش تر در نامه مشترکی به دولت آمریکا با طرح ترامپ برای انتقال ساکنان غزه به مصر و اردن مخالفت کردند.
به گزارش العربی الجدید، وزیران خارجه عربستان، امارات، قطر، مصر و اردن و «حسین الشیخ» مشاور رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین این نامه را آنگونه که «آکسیوس» خبر را اعلام کرده، ارسال کرده‌اند. این وزیران خارجه در قاهره در اویل هفته (دوشنبه) جمع شدند.
وزیران خارجه کشور عربی به همراه مسئول ارشد فلسطینی نامه مشترکی به «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا ارسال کرده و در آن مخالفت خود را با طرح کوچاندن فلسطینیان از غزه که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مطرح شده، اعلام کردند.
در نامه مشترک وزیران خارجه این کشورها و مسئول ارشد فلسطینی آمده است: بازسازی غزه باید از طریق مشارکت مستقیم مردم غزه انجام شود و فلسطینیان در اراضی خود زندگی خواهند کرد و به بازسای آن کمک می‌کنند. نباید آنها از اراضی خود هنگام بازسازی بیرون رانده شوند و باید در روند بازسازی با حمایت جامعه جهانی مشارکت فعالی داشته باشند.
رئیس جمهوری آمریکا پیشتر خواستار تخلیه کامل نوار غزه و اسکان فلسطینی‌ها در کشورهای عربی همسایه شد.
وی با اشاره به فقدان شرایط زندگی در غزه به دلیل ویرانی‌های گسترده، از کشورهای مصر و اردن خواست تا مردم غزه را پذیرش و اسکان و مشکلات این منطقه را از طریق جابه‌جایی ساکنان کاهش دهند.
ترامپ همچنین با لحنی دستوری از رهبران مصر و اردن خواسته بود تا همکاری لازم را برای اجرای این طرح انجام دهند.
این پیشنهاد اما با مخالفت شدید کشورهای همسایه روبه رو شد.
مقام‌های این کشورها تاکید کردند که با آوارگی دائم مردم فلسطین و کوچ اجباری آنها به خارج از سرزمین خود مخالف هستند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1561569/حماس--ملت-فلسطین-طرح-ترامپ-را-ناکام-خواهد-گذاشت
بستن   چاپ