پیام ویژه
درخواست رام‌الله برای ادامه آتش بس در غزه
سه شنبه 23 بهمن 1403 - 10:44:48
پیام ویژه - ایسنا /وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین خواهان ادامه آتش بس در نوار غزه شد.
 وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما خواهان پایداری آتش بس و حمایت از وحدت اراضی فلسطین و موسسات قانونی آن در کرانه باختری و نوار غزه هستیم.
این وزارتخانه اعلام کرد: ما نسبت به خطرات سیل اظهارات و مواضع تحریک آمیز اسرائیل برای کوچاندن ملت ما و تکمیل جنگ نسل کشی و الحاق هشدار می‌دهیم و بر ادامه آتش بس و پایان جنگ و پروژه‌های کوچاندن و الحاق و بازگشت نوار غزه به تحت حاکمیت کشور فلسطین و موسسات دولت قانونی آن تاکید می‌کنیم.

این وزارتخانه اعلام کرد: این درخواست‌های تحریک آمیز منجر به تنش‌های بیشتر و پیچیدگی در عرصه درگیری و منطقه شده است و نشان دهنده طرح‌هایی است که ملت ما و حقوق و مسئله آن را هدف قرار می‌دهد و فرصت تشکیل کشور فلسطین را از بین می‌برد.
اخیرا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا گفت کشورش تصمیم دارد نوار غزه را در اختیار گیرد و فلسطینی‌ها را از غزه منتقل کند و اینکه عربستان دیگر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را به تشکیل کشور فلسطین مشروط نمی‌کند؛ اظهاراتی که با مخالفت گسترده منطقه‌ای و بین‌المللی روبه‌رو شد.
ترامپ از 25 ژانویه طرح انتقال مردم غزه به کشورهای همسایه از جمله مصر و اردن را تکرار می‌کند؛ طرحی که این دو کشور و کشورهای عربی دیگر و نیز سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با آن مخالفت کردند.
19 ژانویه توافق آتش‌بس میان حماس و رژیم صهیونیستی اجرایی شد که سه مرحله‌ای بوده و هر مرحله 42 روز طول خواهد کشید.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا بین 7 اکتبر 2023 تا 19 ژانویه 2025 مرتکب نسل‌کشی در نوار غزه شد و بیش از 159 هزار شهید و زخمی و بیش از 14 هزار مفقود برجای گذاشت.
انتهای پیام

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1562508/درخواست-رام‌الله-برای-ادامه-آتش-بس-در-غزه
بستن   چاپ