پیام ویژه
زلنسکی: هیچ توافقی بین آمریکا و روسیه بدون اوکراین پذیرفتنی نیست
پنجشنبه 25 بهمن 1403 - 18:12:44
پیام ویژه - ایرنا / رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که این کشور هر توافق صلحی را که بین آمریکا و روسیه در غیاب کی یف حاصل شود، نخواهد پذیرفت.
به گزارش ایندپندنت، ولودیمیر زلنسکی بعدازظهر پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران درباره تماس شب گذشته(چهارشنبه) خود با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که پس از تماس وی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه انجام شد، افزود که کی یف باید پای میز مذاکره باشد.
وی گفت که در این تماس با ترامپ درباره عضویت در ناتو صحبت نکرده است اما می‌داند که آمریکا نمی‌خواهد اوکراین به این اتحاد نظامی بپیوندد.
رئیس جمهور اوکراین توضیح داد: نباید همه امور طبق برنامه پوتین و علاقه وی به برگزاری مذاکرات دوجانبه با ترامپ پیش برود. ترامپ می خواهد که یک توافق صلح انجام شود، اما به نظر می رسد قبل از شروع مذاکرات امتیازاتی به پوتین داده است.
رئیس جمهور آمریکا شب گذشته گفت که پیوستن اوکراین به ناتو غیرعملی است و بعید است که همه اراضی این کشور که به تصرف روسیه درآمده است، به کی یف بازگردانده شود.
رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی پس از گفت وگوهای تلفنی خود با روسای جمهوری روسیه و اوکراین به خبرنگاران در کاخ سفید گفت، احتمالا با پوتین در عربستان سعودی دیدار خواهد کرد و محمد بن سلمان ولیعهد سعودی نیز در این دیدار شرکت خواهد کرد.
جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرزهای روسیه کلید خورد. مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند 1400 در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.
آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.


http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1563375/زلنسکی--هیچ-توافقی-بین-آمریکا-و-روسیه-بدون-اوکراین-پذیرفتنی-نیست
بستن   چاپ