پیام ویژه
پاکستان: رژیم اسرائیل ریشه نا امنی‌ها در خاورمیانه است
چهارشنبه 8 اسفند 1403 - 08:44:28
پیام ویژه - ایرنا / جانشین نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل با محکومیت ادامه تجاوزگری رژیم صهیونیستی، این رژیم را ریشه اصلی نا امنی و بحران‌های خاورمیانه دانست و خواستار اجرای فوری و کامل آتش‌بس در غزه شد.
به گزارش تلویزیون ملی پاکستان، عاصم افتخار احمد جانشین نماینده دائم این کشور در سازمان ملل در اظهاراتی در جلسه شورای امنیت این سازمان از جامعه جهانی خواست تا برقراری ثبات پایدار در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را در اولویت قرار دهند.
وی تاکید کرد: ریشه نا امنی‌ها در خاورمیانه ناشی از تجاوزهای رژیم اسرائیل و اشغالگری نامشروع آن است لذا پاکستان از شورای امنیت می‌خواهد که در مقابل طرح‌هایی همچون کوچ اجباری فلسطینیان بایستد.

عاصم افتخار در ادامه بر خواسته پاکستان مبنی بر توقف فوری تهاجم رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، جلوگیری از سوء استفاده این رژیم از روند کمک‌های بشردوستانه و اجرای فوری و کامل آتش‌بس در غزه تاکید کرد.
وی افزود: رژیم اسرائیل با تصرف زمین‌های متعلق به فلسطینیان، خشونت شهرک نشینان صهیونیست و یورش‌های نظامی که روز به روز افزایش پیدا کرده، درپی پاک کردن هویت فلسطینیان در سرزمین‌های اجدادی آنان است.
جانشین نماینده دائم پاکستان در سازمان ملل در ادامه تاکید کرد که ما باید از طریق یک روند معتبر سیاسی و غیر معکوس به تشکیل کشور مستقل فلسطین کمک کنیم و یکی از گام‌های جدی آن نیز عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل است.
وی خطاب به جامعه جهانی گفت: جهان نمی‌تواند رفتارهای گزینشی را تحمل کند چرا که استانداردهای دوگانه در مورد حقوق بشر فقط بی عدالتی را گسترش داده و تبعیض را تداوم می‌بخشد.
وزارت بهداشت غزه روز گذشته اعلام کرد که از ابتدای جنگ در هفتم اکتبر 2023 (پانزدهم مهر 1402) تاکنون 48 هزار و 348 فلسطینی در نوار غزه به شهادت رسیده و 111 هزار و 761 نفر نیز زخمی شده‌اند.
به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی طی 471 روز جنگ و کشتار در نوار غزه موفق به دستیابی به اهداف اعلامی خود نشد و در نهایت ناگزیر به پذیرش شکست در برابر مقاومت و توافق آتش‌بس شد.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1567427/پاکستان--رژیم-اسرائیل-ریشه-نا-امنی‌ها-در-خاورمیانه-است
بستن   چاپ