پیام ویژه
ترامپ، تحریم‌ها علیه روسیه را تمدید کرد
جمعه 10 اسفند 1403 - 10:16:28
پیام ویژه - ایرنا / دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا فرمان اجرایی اعمال تحریم ها علیه روسیه را به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.
فرمان اجرایی تحریم‌ها علیه روسیه به شماره 13660 نخستین بار 6 مارس 2014 توسط ایالات متحده آمریکا امضا شد.
باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا در این سند تحریم هایی را علیه افراد و نهادهایی که ادعا می شود مسئول نقض حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین هستند، اعمال کرد.

مفاد این فرمان اجرایی همچنین افرادی سفر را برای افراد خاص و کسانی که مسئول الحاق کریمه به روسیه هستند، اعمال می‌کند.
به گزارش ایرنا، تمدید تحریم های روسیه در حالی است که روسیه و آمریکا، روند مذاکرات خود را برای حل و فصل مسائل دوجانبه و مناقشه اوکراین آغاز کرده‌اند.
آخرین دور مذاکرات نمایندگان روسیه و آمریکا در استانبول حوالی ساعت 16:30 به وقت مسکو (17 به وقت تهران) روز پنجشنبه نهم اسفندماه 1403 پس از 6 ساعت و نیم گفت‌وگوی طرفین درباره عادی سازی روند فعالیت سفارتخانه‌های دو کشور به پایان رسید.
این گفت‌وگوها پس از آن انجام شد که مسکو و واشنگتن، مذاکرات 30 بهمن‌ماه هیأت‌های بلندپایه خود به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور در ریاض پایتخت عربستان را مثبت ارزیابی کردند.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه چهارشنبه 24 بهمن 1403 در تماسی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو و برای دیدار حضوری توافق کردند. وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا نیز شنبه 27 بهمن‌ماه 1403 در تماس تلفنی بر پایبندی خود را به همکاری برای حل و فصل مسائل دوجانبه، مناقشه اوکراین و همچنین فلسطین تاکید کردند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1568037/ترامپ،-تحریم‌ها-علیه-روسیه-را-تمدید-کرد
بستن   چاپ