پیام ویژه
شکوری‌راد در واکنش به پیشنهاد انتخاب جلیلی به عنوان وزیر اقتصاد: خوب است مشخص می‌شود چقدر توانایی دارد
شنبه 18 اسفند 1403 - 22:35:27
پیام ویژه - عضو هیات رئیسه جبهه اصلاحات در مورد ادعای یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه رییس‌جمهور اعلام کرده دیگر وزیر اقتصاد معرفی نخواهند کرددر حال حاضر برخی جلیلی را برای وزارت اقتصاد به رییس‌جمهور پیشنهاد می‌دهند، نظر شما درباره مطرح شدن چنین موضوعاتی چیست، گفت: کار به جا‌های خنده‌دار کشیده شده است. البته کارمان از گریه گذشته است از آن می‌خندیم. کشور دچار یک دوگانگی گفتمانی است که همه این مسائل به این موضوع برمی‌گردد. در این شکاف گفتمانی یک عده به مسائل نگاه متعارف و عقلانی دارند و عده‌ای دیگر نگاه‌شان آخرالزمانی و غیبی است.

علی شکوری راد افزود: منطق مشترکی بین اینها وجود ندارد که بتوانند با هم گفت‌و‌گو و تعامل کنند. متاسفانه بخش‌های بزرگی از قدرت در اختیار کسانی است که غیبی فکر می‌کنند و اینها امکان برقراری ارتباط با اکثریت جامعه را تا حد زیادی ندارند یا خیلی کم دارند. وقتی در جامعه شکاف پیدا می‌شود، شکاف محل رشد میکروب‌ها و باکتری‌ها و عناصر فسادزا است که آنها هم رشد کرده و وضعیت را به این روز رسانده‌اند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: آقای پزشکیان همیشه گفته‌اند من می‌خواهم کشور را بر اساس کار کارشناسی اداره کنم. کار کارشناسی یعنی عقلانیت، یعنی عقل متعارف، یعنی منطق مرسوم که برای همه قابل فهم بوده و براساس آن قابلیت ارتباط با دیگران وجود دارد، یعنی می‌تواند مبنای تفاهم و توافق باشد. طبیعتا ایشان نمی‌تواند کسی را در دولت بیاورد که نقطه مقابل این تفکر باشد.
شکوری‌راد با اشاره به برخی اظهارات درباره حضور سعید جلیلی به عنوان وزیر اقتصاد در دولت تصریح کرد: البته این موضوع از یک نظر خوب است چراکه آقای جلیلی می‌آید و امتحان پس می‌دهد. آقای جلیلی در مذاکرات هسته‌ای امتحان پس داد و نشان داد که هیچ کاری از پیش نمی‌برد. البته شاید این موضوع در خاطر مردم نمانده باشد ولی خوب است که به ایشان به عنوان نماد یک تفکر یک کار اجرایی بدهند تا مشخص شود چقدر توانایی انجام کار دارد. یک زمانی وقتی که این نوع تفکرات به دولت مهندس موسوی انتقاد می‌کردند حضرت امام درباره آنها گفته بودند که این افراد نمی‌توانند حتی یک مدرسه یا نانوایی را اداره کنند.
این فعال سیاسی یادآور شد: الان هم به منتقدین اصلاحات باید همین را گفت چراکه اصلاحات با آقای خاتمی و آقای پزشکیان که نماد این نحله فکری هستند، امتحان پس داده‌اند، اما آن طرف مقابل امتحان پس نداده و تاکنون نشان نداده که می‌تواند کاری کند. البته اینها نه اینکه هیچ کاری نکرده باشند، یکسری کار‌هایی انجام داده‌اند، اما در حالی که بقیه باید مثلا با نصف بودجه‌ی لازم یک کاری را انجام دهند، اینها با چند برابر آن بودجه کار کرده‌اند. ممکن است الان بگویند که فلان کار را ما کردیم. بله انجام داده‌اند، اما ده برابر بودجه برای همان کار صرف کرده‌اند. در زمان احمدی‌نژاد با آن درآمد سرسام آور هیچ کار سرافرازانه‌ای انجام نشد.
وی ادامه داد: یک نمونه دیگر آن به طور مثال صدا و سیما است. با این همه شبکه‌های سیما و این همه شبکه‌های صدا، الان تعداد مخاطبین آن به کمتر از ده میلیون رسیده و برنامه‌سازی‌شان اساسا برای همین ده میلیون است. اصلا نمی‌توانند برای بقیه مردم یعنی 80 میلیون نفر دیگر برنامه بسازند و آنها را جذب کنند. بودجه آن هم امسال متاسفانه چندبرابر شده است بدون اینکه اصلا قابلیت جذب مخاطب داشته باشند یا بتوانند کاری کنند. نمونه‌های دیگری هم می‌شود مثال زد که اینها چگونه با بودجه‌های بی‌حساب و خیلی زیاد، کار بی‌حاصل می‌کنند.
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب یادآور شد: به نظر من اگر به آقای جلیلی یک کار قابل سنجش داده شود خوب است در اینصورت می‌تواند امتحان پس بدهد؛ چراکه اینها همه ادعا هستند. ادعا‌هایی که غیرقابل سنجش است. البته اینکه مثلا وزارت اقتصاد را در اختیار آقای جلیلی قرار دهند که بعد ادعا کند که باید بقیه تیم اقتصادی هم با من هماهنگ شود، یعنی دولت را فشل کردن و این کار معقول نیست. البته من هم این فقط شنیده‌ام. شاید دکتر پزشکیان از روی عصبانیت، پس از استیضاح آقای همتی گفته است که من دیگر نمی‌توانم وزیر اقتصاد معرفی کنم، شما خودتان تعیین کنید. اما معنای این حرف لزوما این نیست که این‌گونه شود؛ چراکه با این کار دولت خودش را دوباره پنچر می‌کند. البته در مورد آقای جلیلی خوب است که یک کاری به او داده شود تا سنجیده شود و مشخص شود که این مدعیان نمی‌توانند حتی یک نانوایی را درست اداره کنند.
وی با بیان اینکه الان وزرا با کسری بودجه دارند کار می‌کنند، درباره اینکه گفته شده در ابتدای سال جاری در دولت سیزدهم پیش‌بینی شده بود که امسال دلار به 100 هزار تومان می‌رسد، گفت: بله من هم این جداول را دیده‌ام. خودشان پیش‌بینی کرده بودند که اگر اوضاع با شرایط ابتدای سال که هنوز دولت شهید رئیسی بر سر کار بود، پیش برود دلار تا پایان سال به 80 هزار تومان می‌رسد و اگر فشار‌ها بیشتر شود به 100 هزار تومان هم می‌رسد. خب، الان شرایط به مراتب سخت‌تر شده است. ترامپ سرکار آمده و فشار‌های بین‌المللی خیلی بیشتر شده است و احتمال جنگ و بحران نظامی هم وجود دارد بنابراین شرایط خیلی سخت شده است حالا با این بحران‌های مضاعف که دلار به 90 هزار تومان رسیده است، چه جای اعتراضی از سوی آنها وجود دارد. وقتی پیش‌بینی خودشان این بوده است، استیضاح وزیر اقتصاد به چه معناست؟! البته مردم که سختی‌ها را تحمل می‌کنند و به درستی کل حاکمیت معترض هستند، حساب‌شان جداست.
شکوری راد در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تبعیض‌هایی که نسبت به دولت فعلی و دولت‌های قبلی صورت می‌گیرد به ویژه دولت سیزدهم گفت: ببینید دوگانگی‌ای که در حاکمیت وجود دارد الان کاملا بروز و ظهور پیدا کرده است. من عرض کردم که دوگانگی گفتمانی هم وجود دارد این دوگانگی در بطن خودش انواع و اقسام تبعیض‌ها و تعارضات را ایجاد می‌کند و تا الان ایجاد کرده است. آن شکافی که در درونش این فساد‌های عظیم رشد کرده، رانت عظیمی که بوجود آمده و پول‌های هنگفتی که به جیب یک عده‌ای وارد شده که یک نمونه آن هم فساد ملکی یکی از ائمه جمعه بود که زیر سیبیلی رد شد و اصلا معلوم نشد که موضوع چیست و چه شد، مردم همه اینها را می‌بینند و یعنی اساسا این دوگانگی حاکمیت در بطن خودش تبعیض و شکاف و فساد را دارد و هر مقدار هم این تداوم پیدا کند این موارد هم افزایش پیدا می‌کند و بیشتر می‌شود. این تبعیض‌ها وجود دارد و متاسفانه اینها همه به اسم اسلام و جمهوری اسلامی تمام می‌شود که این بیشتر مایه تاسف است.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1570711/شکوری‌راد-در-واکنش-به-پیشنهاد-انتخاب-جلیلی-به-عنوان-وزیر-اقتصاد--خوب-است-مشخص-می‌شود-چقدر-توانایی-دارد
بستن   چاپ