پیام ویژه
سفر نماینده آمریکا به قطر برای توافق جدید میان حماس و رژیم صهیونیستی
يکشنبه 19 اسفند 1403 - 13:47:07
پیام ویژه - مهر / نماینده ویژه آمریکا در سفری پیش‌بینی شده جهت میانجی‌گری برای دستیابی به توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی، به دوحه پایتخت قطر سفر می‌کند.
به گزارش المیادین، «استیو ویتکاف»، نماینده ویژه کاخ سفید در سفری برنامه ریزی شده جهت مذاکرات برای توافقنامه آزادی اسرا و آتش بس در غزه به دوحه می‌رود.
به گزارش سایت صهیونیستی «والا» به نقل از مسئولان آمریکایی، پیش بینی می‌شود این سفر در راستای دستیابی به توافقنامه جدید برای آزادی اسرا و آتش بس میان غزه و رژیم صهیونیستی صورت گیرد.
همچنین این سایت اشاره کرد دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به دنبال توافقنامه‌ای است که منجر به آزادی تمامی اسرای صهیونیستی موجود در غزه گردد.
بازار
این سایت مدعی شد دولت آمریکا به دنبال تمدید آتش‌بس تا بعد از ماه رمضان و عید فصح یهودی است.
رسانه‌های صهیونیستی نیز دو روز پیش اعلام کردند صهیونیست‌ها از وجود مذاکرات سری میان دولت ترامپ با حماس در قطر نگران هستند.
دیروز هم جنبش حماس در بیانیه‌ای «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را مسئول تمام پیامدهای ناشی از محاصره نوار غزه دانسته بود.
حماس تاکید کرد پیامدهای این جنایت ادامه دار رژیم صهیونیستی که با فشار و محرومیت‌های غذایی و دارویی به دنبال پیشبرد اهداف خود است، تنها به فلسطینیان در نوار غزه آسیب نمی‌زند بلکه شامل اسیران صهیونیستی نیز می‌شود.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1570854/سفر-نماینده-آمریکا-به-قطر-برای-توافق-جدید-میان-حماس-و-رژیم-صهیونیستی
بستن   چاپ