پیام ویژه
لاوروف، ماکرون را مسخره کرد
چهارشنبه 22 اسفند 1403 - 16:10:46
پیام ویژه - فارس / وزیر خارجه روسیه، قصد فرانسه برای حمایت اتمی از اروپا در برابر روسیه را به باد تمسخر گرفت.
وزیر امور خارجه روسیه سرگئی لاوروف، اظهارات امانوئل ماکرون درباره حمایت هسته‌ای از کشورهای اروپایی توسط این کشور را مورد تمسخر قرار داد. وزیر خارجه روسیه گفت، قصد فرانسه برای حمایت از هر کسی با «سه-چهار تا بمب اتمی واقعا خنده دار است.» براساس آمارهای معتبر، در اروپا تنها دو کشور فرانسه و بریتانیا کلاهک اتمی دارند. فرانسه 290 کلاهک و بریتانیا 225 کلاهک اتمی دارند. این درحالیست که روسیه با 5580 کلاهک بزرگترین زرادخانه اتمی جهان را دارد.
با روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا و قصد وی برای کاهش حمایتهای مالی واشنگتن از ناتو، کشورهای اروپایی به دنبال راهکارهای مختلف برای تامین امنیت خود در نبود آمریکا هستند. ماکرون اخیرا در یک سخنرانی گفته بود که به درخواست فردریش مرتس، نامزد صدراعظمی آلمان، مباحثه‌ای را با متحدان خود در مورد امکان پذیرفتن کشورهای اروپایی تحت حمایت نیروهای بازدارنده هسته‌ای فرانسه آغاز خواهد کرد.
بازار



لاوروف همچنین خاطرنشان کرد که ماکرون در حال حاضر تلاش می‌کند وضعیت را طوری نشان دهد که گویی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، نمی‌خواست توافقات مینسک 2015 را اجرا کند.او گفت: اما در آن زمان، 17 ساعت بدون وقفه در مینسک بودیم. توافق انجام شد اما آنها با موضوع ناتو توافق را منحرف کردند. 

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1571975/لاوروف،-ماکرون-را-مسخره-کرد
بستن   چاپ