پیام ویژه
ممنوعیت 5 روزه برگزاری تجمع و راهپیمایی در آنکارا و ازمیر
جمعه 1 فروردين 1404 - 14:59:43
پیام ویژه - مهر / استانداری های ازمیر و آنکارا در ترکیه با صدور بیانیه هائی جداگانه، برگزاری هرگونه تجمع و راهپیمایی در این استان ها را ممنوع اعلام کردند.
به گزارش «ان تی وی»، استانداری ازمیر در بیانیه ای اعلام کرد که از ساعت 10 صبح امروز جمعه (به وقت محلی) ممنوعیت تجمع و راهپیمایی به مدت 5 روز اجرائی می شود.
در بیانیه صادره از سوی استانداری ازمیر در این ارتباط آمده است که ممنوعیت وضع شده از امروز به مدت 5 روز تا 25 مارس اجرائی خواهد شد.
از سوی دیگر، با اعلام استانداری آنکارا، پایتخت ترکیه هم برگزاری هرگونه تجمع و راهپیمایی را به مدت 5 روز ممنوع اعلام کرد.
بازار
پس از بازداشت «اکرم امام اوغلو» شهردار استانبول که رقیب اصلی «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه به شمار می‌آید، شهرهای این کشور به ویژه استانبول صحنه اعتراضات گسترده مردم علیه دولت شد.
دفتر دادستانی کل استانبول چهارشنبه حکم بازداشت اکرم امام اوغلو، شهردار این شهر و 99 نفر دیگر را به اتهام «فساد، رشوه خواری و جرایم مرتبط با تروریسم» صادر کرد؛ معترضان اما بازداشت امام‌اوغلو را نه یک رویه قضایی که «اقدام سیاسی» دولت برای حذف رقبا و «کودتا علیه قانون اساسی» ترکیه می‌دانند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1574473/ممنوعیت-5-روزه-برگزاری-تجمع-و-راهپیمایی-در-آنکارا-و-ازمیر
بستن   چاپ