پیام ویژه
تداوم حملات موشکی آمریکا علیه یمن
سه شنبه 9 ارديبهشت 1404 - 10:03:33
پیام ویژه - مهر /ارتش آمریکا در پی سقوط جنگنده این کشور در دریا، دیشب و بامداد امروز نیز به حملات هوایی خود به یمن ادامه داد.
به گزارش پایگاه خبری المسیره، ارتش آمریکا دیشب و بامداد امروز به حملات هوایی خود به بخش‌های مختلف یمن ادامه داد. در این رابطه جنگنده‌های آمریکایی 2 حمله به منطقه بنی حشیش انجام دادند.
صنعا پایتخت یمن نیز بامداد دیشب هدف حمله هواپیماهای آمریکایی قرار گرفت.
این حملات در حالی صورت گرفت که ارتش آمریکا دیروز به سقوط یک جنگنده اف 16 خود اذعان کرد. المسیره اعلام کرد که این دومین جنگنده اف 18 آمریکایی است که واشنگتن به سقوط آن اذعان کرده است.
بیانیه ارتش آمریکا در خصوص سقوط این جنگنده مبهم است. یک مسئول آمریکایی به شبکه «USNI» اعلام کرد که سقوط این جنگنده در نتیجه تغییر جهت ناگهانی ناو هواپیمابر ترومن برای جلوگیری از اصابت توسط موشک‌های یمنی صورت گرفته است.
بازار
شبکه خبری‌ای بی سی نیوز نیز اعلام کرد که منتظر تکمیل تحقیقات نیروی دریایی آمریکا در خصوص جزئیات سقوط این جنگنده خواهد ماند.
وبگاه المانیتور نیز نوشت که نوع موشک یمنی‌ها یا رهگیری و عدم رهگیری آن در این حمله مشخص نشده، اما در هر صورت این جنگنده در دریا سقوط کرده است.
جنگنده‌های آمریکایی دیشب نیز منطقه بلاد الروس در جنوب صنعا را بمباران کردند. منابع یمنی همچنین اعلام کردند که جنگنده‌های آمریکایی در سه نوبت منطقه حرف سفیان در استان عمران را بمباران کردند.
آمریکا و انگلیس در حمایت از رژیم صهیونیستی از 25 اسفند 1403 اقدام به حملات هوایی علیه یمن کردند و مناطق مسکونی و مراکز غیر نظامی این کشور را هدف قرار دادند. با وجود این حملات، نیروهای مسلح یمن همچنان به عملیات پشتیبانی از مقاومت و ملت فلسطین در نوار غزه ادامه می‌دهند و با انجام عملیات منحصر به فرد، قلب سرزمین‌های اشغالی، کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی و حتی ناوهای آمریکایی را در دریای سرخ و اقیانوس هند هدف قرار داده و چندین پهپاد پیشرفته آمریکایی را سرنگون کرده‌اند.

http://www.Yazd-Online.ir/fa/News/1585359/تداوم-حملات-موشکی-آمریکا-علیه-یمن
بستن   چاپ