پیام ویژه

آخرين مطالب

شهردار منطقه 15 خبر داد:

اجرای 14 پروژه احداثی و توسعه محله‌ای در منطقه 15 شهرداری تهران

اجرای 14 پروژه احداثی و توسعه محله‌ای در منطقه 15
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - شهردار منطقه 15 در جلسه راهبری امور نواحی و پیگیری پروژه‌های مقیاس ناحیه 4 منطقه 15 از اجرای 14 پروژه احداثی و توسعه محله‌ای در منطقه 15 خبر داد و گفت: سرانه‌های شهری در محلات این ناحیه ارتقا می‌یابد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 15، محمد شیری با اشاره به اجرای 9 پروژ احداثی و 5 پروژه توسعه محله ای در شهرک های مشیریه و رضویه؛ گفت: این پروژه ها با توجه به درخواست های ساکنان محله ها احصاء شده و عملیات اجرایی آن ها نیز بر اساس برنامه زمانبندی از سوی معاونت های فنی و عمرانی، حمل و نقل و ترافیک، اجتماعی و فرهنگی و خدمات شهری و محیط زیست در دستور کار قرار گرفت.
او افزود: به همین سبب 5 پروژه توسعه محله ای و من شهردارم در حوزه های مختلف در محلات ناحیه 4 کمتر از 10 ماه به اجرا درآمد که از جمله آن می توان به روکش آسفالت خیابان خلیج فارس، مناسب سازی ایستگاه اتوبوس خیابان اسکندر لو، صالحی، مرمت زمین چمن بزرگراه امام رضا(ع) و احداث زمین چمن انارگل اشاره کرد.
شیری اضافه کرد: 9 پروژه احداثی شامل مرمت و تجهیز کوشک امیر سلیمانی، ساماندهی حاشیه محور بزرگراه امام رضا (ع)، احداث رمپ و لوپ بزرگراه شهید نجفی رستگار به شهرک رضویه، احداث پل موتور رو، بازسازی بوستان فرامنطقه ای 300 هکتاری شرق آزادگان، و بهسازی، تجهیز پردیس بانوان و احداث تصفیه خانه بوستان آزادگان، نیز در دستور کار است.
شهردار منطقه در ادامه به اقدامات مهم صورت گرفته در راستای اجرای طرح تحول بیست‌گانه منطقه در سطح ناحیه 4 نیز اشاره کرد و گفت: 27 متر مربع مرمت و بهسازی معابر سطح ناحیه، 3 هزار و 400 متر طول تبدیل نهر به کانیو و مرمت و بهسازی جداول و انهار، 2 هزار و 500 هزار متر طول پیاده رو سازی و اصلاح معابر، 70 مورد حذف دریچه های زائد در سطح معابر و همسطح سازی، 3 مورد بهسازی زمین چمن مصنوعی، یک مورد بهسازی سرویس بهداشتی و ... در راستای این طرح به اجرا درآمد.
معتمدین محلات ناحیه 4 در این نشست با اشاره به طرح بازگشایی مسیر دسترسی به محله‌های مشیریه و رضویه از بزرگراه شهید نجفی رستگاراز ترفیع و بالابردن دکل های برق فشارقوی به دلیل پایین بودن و خطر آفرینی کابل آن‌ها که معارض بازگشایی این محور کندرو بود، قدردانی کردند.
آنان همچنین به جهت تغییرات چشمگیر در حوزه های مختلف عمرانی، خدمات شهری و حمل و نقل ترافیک و ارتقای رضایتمندی و کیفت زندگی شهروندان با افتتاح این 14 پروژه شاخص از شهردار منطقه تقدیر کردند.
همچنین در این نشست مصوبات دور نخست بازدید میدانی از محلات و نیز پیام های سامانه نظارت همگانی و مدیریت شهری 137+ پلاس به صورت مقایسه ای با مدت مشابه سال گذشته بررسی و ارزیابی شد.
جلسه راهبری امور نواحی و پیگیری پروژه های مقیاس نواحی، با محوریت بررسی وضعیت عملکرد، امکانات و ظرفیت‌های موجود و همچنین نیازها و مشکلات محلات با حضور شهردار منطقه، معاونان اجرایی، مدیران و معتمدان محله به صورت مستمر در نواحی هفتگانه منطقه در حال برگزاری است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1463825/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزار سیاه 10 زن تهرانی در تاکسی اینترنتی شیطان

انتخاب Assassin’s Creed Shadows به عنوان بهترین بازی پلی استیشن در ماه مارس

انفجار یک منزل مسکونی و سوختگی زن جوان در مشهد

رئیس جمهور: ارز 28 هزار تومانی رانت است

کارشکنی داخلی؛ وقتی علیه مذاکره‌کنندگان سریال ساختند

ترامپ: زغال سنگ «زیبا و پاک»، انرژی هوش مصنوعی را تأمین خواهد کرد

تأکید وزیر بهداشت بر رفع دوگانگی‌ها و حمایت از پرستاران

از زمان خرید اینستاگرام توسط فیسبوک 13 سال گذشت

معمای شنبه

شکست نتانیاهو

گوترش: هیچ کمکی نمی‌تواند وارد غزه شود

رادیو اسرائیل: حماس 20 هزار رزمنده دارد و فقط 25 درصد تونل‌های غزه تخریب شده است

افزایش دوباره قیمت جهانی طلا

اسرائیل تنها مخالف جدی توافق ایران و آمریکاست

دو سیگنال متفاوت بورسی

نجات کودک 20 ماهه از مرگ توسط پرستار نهاوندی

تبدیل ساعت هوشمند گوگل به سیستم تشخیص کلاهبرداری

نقش رسانه‌های برون‌مرزی را جدی بگیریم

حمله پهپادی اسرائیل به یک روستای جنوب لبنان برای بار چهارم

سیگنال مثبت آمریکا به روسیه؛ مذاکرات با روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود

فدرالیسم، هدف جدید کردها در سوریه پس از اسد

دستورهای عجیب ترامپ ادامه دارد؛ لغو محدودیت‌های آبی به بهانه مراقبت از موها!

با صدای بلندگوهای مدارس چه‌ کنیم؟

افزایش مصرف برق در کشور

مراسم تابستانه Xbox شامل غافلگیری‌های زیادی نخواهد شد

اینک مذاکره

الحوثی: اسرائیل به دنبال دست‌یابی به رود فرات از طریق سوریه است

آغاز فروش محصولات گروه سایپا از هفته آینده

نظنز و فردو، تاجورا نیستند

تجربه‏‌های مذاکره

الشجاعیه؛ ترور نافرجام فرمانده، کودک‌کشی پیروزمندانه!

مرگ عابر 80 ساله در برخورد با قطار در قزوین

اتراق کنار رود‌ها امروز و فردا ممنوع؛ ارتفاعات تهران در وضعیت هشدار است

گوشی تاشو سه‌تکه هواوی به فروش 400 هزار دستگاه رسید

یک تحلیلگر: ترامپ برای رایزنی با ایران پیشقدم شده است

اسحاقی: ترک‌ فعل وزارت نفت، سلامت خوزستان را بحرانی کرده است

ترکیه: تماس‌های فنی با اسرائیل برای جلوگیری از درگیری در سوریه در جریان است

پروژه سرکوب در آمریکا؛ دانشجویان و دانشگاه‌ها سوژه طرح پاکسازی ترامپ

ترامپ:چگونگی پایان ضرب الاجل توافق با ایران را اعلام کرد

پیش بینی برداشت بیش از 11 میلیون تن گندم طی سال جاری

رییس‌جمهور آمریکا شمشیر را برای چین و اپل از رو بست!

سندرز خطاب به آمریکایی‌ها: یا بیدار شوید یا به پادشاه ترامپ تعظیم کنید!

دور جدید تبادل زندانیان میان آمریکا و روسیه

رئیس قوه قضاییه: نحوه برخورد با فساد و اشتباه باید متفاوت باشد

آغاز پروازهای حج تمتع از نیمه اردیبهشت‌‌ ماه

واردات محصولات کشاورزی به عراق آزاد شد

انصارالله تاکید کرد آمریکا مسئول اصلی نقص توافق آتش‌بس در غزه است

خودروی کارکرده خارجی، دست نیافتنی تر شد

حزب‌الله به اتهامات مربوط به قاچاق سلاح از طریق بیروت پاسخ داد

ادعای الاخبار در مورد غدقن‌کردن کمک کشورهای عربی به لبنان به دستور آمریکا