پیام ویژه

آخرين مطالب

آخوندی خبر داد؛

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل شهرداری تهران

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص سهم حوزه حمل و نقل و ترافیک در بودجه سال آینده شهرداری تهران گفت: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری، رقمی بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد.

به گزارش شهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بررسی آخرین مصوبات بودجه 1403 شهرداری تهران در کمیسیون تلفیق عنوان کرد: جلسه کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با حضور مهدی چمران، اعضای هیات رییسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد که در چند بخش موارد و تبصره‌های مطروحه در بودجه 1403 شهرداری تهران مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت و با اعمال برخی تصمیمات بر حذف و یا اضافه کردن آن به تصویب رسید.
وی افزود: بخش دوم این جلسه به موضوع درآمد بودجه 1403 اختصاص داشت که در این خصوص نیز پایش ها صورت گرفت و اعضا به آن رای مثبت دادند.
عضو شورای شهر تهران، آخرین بخش بودجه 1403 شهرداری تهران را موضوع مصارف و هزینه ها عنوان کرد و یادآور شد: در بررسی این بخش نیز سقف بودجه سال آینده شهرداری تهران که به پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه شورا اعلام شده بود، مورد موافقت اعضا قرار گرفت و عدد مربوط به هرکدام از ماموریت های شش گانه شهرداری تهران مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
وی گفت: در پایان این بررسی ها گزارشی نیز از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص افزایش رقم بودجه در حوزه های مختلف به علاوه افزایش 15 هزار میلیاردی علاوه بر ١٣5 هزار میلیارد تومان به همراه ارقام تفکیک شده بودجه مناطق 22 گانه شهرداری تهران ارائه شد؛ نهایتاً با احصاء نظرات روسای کمیسیون های تخصصی و اعضای شورای شهر این موضوعات به رای گذاشته شد و مقرر شد تا در فرصت زمانی یک روزه تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق توسط کمیسیون بودجه اصلاح و در نهایت این لایحه در جلسه فردا (سه شنبه یکم اسفند ماه) برای طی مراحل تصویب نهایی در صحن علنی مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بودجه سال آینده حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز در توضیحاتی عنوان کرد: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری تهران در این خصوص، رقمی بالغ بر ١4 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد و این به معنی آن است که حدود نیمی از بودجه 1403 شهرداری تهران مربوط به ماموریت های بخش حمل و نقل و ترافیک خواهد بود.
آخوندی در پایان اظهار کرد: اختصاص این رقم بودجه نشان دهنده اهمیت این بخش است اما چون در نهایت این رقم باید در صحن شورا مطرح و به تصویب اعضا برسد، هنوز قطعی نبوده و تنها این رقم مصوب کمیسیون تلفیق است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1464199/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آزار سیاه 10 زن تهرانی در تاکسی اینترنتی شیطان

انتخاب Assassin’s Creed Shadows به عنوان بهترین بازی پلی استیشن در ماه مارس

انفجار یک منزل مسکونی و سوختگی زن جوان در مشهد

رئیس جمهور: ارز 28 هزار تومانی رانت است

کارشکنی داخلی؛ وقتی علیه مذاکره‌کنندگان سریال ساختند

ترامپ: زغال سنگ «زیبا و پاک»، انرژی هوش مصنوعی را تأمین خواهد کرد

تأکید وزیر بهداشت بر رفع دوگانگی‌ها و حمایت از پرستاران

از زمان خرید اینستاگرام توسط فیسبوک 13 سال گذشت

معمای شنبه

شکست نتانیاهو

گوترش: هیچ کمکی نمی‌تواند وارد غزه شود

رادیو اسرائیل: حماس 20 هزار رزمنده دارد و فقط 25 درصد تونل‌های غزه تخریب شده است

افزایش دوباره قیمت جهانی طلا

اسرائیل تنها مخالف جدی توافق ایران و آمریکاست

دو سیگنال متفاوت بورسی

نجات کودک 20 ماهه از مرگ توسط پرستار نهاوندی

تبدیل ساعت هوشمند گوگل به سیستم تشخیص کلاهبرداری

نقش رسانه‌های برون‌مرزی را جدی بگیریم

حمله پهپادی اسرائیل به یک روستای جنوب لبنان برای بار چهارم

سیگنال مثبت آمریکا به روسیه؛ مذاکرات با روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود

فدرالیسم، هدف جدید کردها در سوریه پس از اسد

دستورهای عجیب ترامپ ادامه دارد؛ لغو محدودیت‌های آبی به بهانه مراقبت از موها!

با صدای بلندگوهای مدارس چه‌ کنیم؟

افزایش مصرف برق در کشور

مراسم تابستانه Xbox شامل غافلگیری‌های زیادی نخواهد شد

اینک مذاکره

الحوثی: اسرائیل به دنبال دست‌یابی به رود فرات از طریق سوریه است

آغاز فروش محصولات گروه سایپا از هفته آینده

نظنز و فردو، تاجورا نیستند

تجربه‏‌های مذاکره

الشجاعیه؛ ترور نافرجام فرمانده، کودک‌کشی پیروزمندانه!

مرگ عابر 80 ساله در برخورد با قطار در قزوین

اتراق کنار رود‌ها امروز و فردا ممنوع؛ ارتفاعات تهران در وضعیت هشدار است

گوشی تاشو سه‌تکه هواوی به فروش 400 هزار دستگاه رسید

یک تحلیلگر: ترامپ برای رایزنی با ایران پیشقدم شده است

اسحاقی: ترک‌ فعل وزارت نفت، سلامت خوزستان را بحرانی کرده است

ترکیه: تماس‌های فنی با اسرائیل برای جلوگیری از درگیری در سوریه در جریان است

پروژه سرکوب در آمریکا؛ دانشجویان و دانشگاه‌ها سوژه طرح پاکسازی ترامپ

ترامپ:چگونگی پایان ضرب الاجل توافق با ایران را اعلام کرد

پیش بینی برداشت بیش از 11 میلیون تن گندم طی سال جاری

رییس‌جمهور آمریکا شمشیر را برای چین و اپل از رو بست!

سندرز خطاب به آمریکایی‌ها: یا بیدار شوید یا به پادشاه ترامپ تعظیم کنید!

دور جدید تبادل زندانیان میان آمریکا و روسیه

رئیس قوه قضاییه: نحوه برخورد با فساد و اشتباه باید متفاوت باشد

آغاز پروازهای حج تمتع از نیمه اردیبهشت‌‌ ماه

واردات محصولات کشاورزی به عراق آزاد شد

انصارالله تاکید کرد آمریکا مسئول اصلی نقص توافق آتش‌بس در غزه است

خودروی کارکرده خارجی، دست نیافتنی تر شد

حزب‌الله به اتهامات مربوط به قاچاق سلاح از طریق بیروت پاسخ داد

ادعای الاخبار در مورد غدقن‌کردن کمک کشورهای عربی به لبنان به دستور آمریکا