پیام ویژه

آخرين مطالب

مدیرعامل بیمه دی در شورای مدیران مطرح کرد؛ بیمه دی در سال گذشته بیش از 170 هزار میلیارد ریال فروش داشته است/ رشد 79 درصدی شاخص فروش بیمه دی

مدیرعامل بیمه دی در شورای مدیران مطرح کرد؛ بیمه دی در سال گذشته بیش از 170 هزار میلیارد ریال فروش داشته است/ رشد 79 درصدی شاخص فروش
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مدیرعامل بیمه دی در شورای مدیران با اشاره به دستاوردهای ارزنده شرکت در سال گذشته، تحقق اهداف را در گرو باور و تلاش تمامی کارکنان در همه سطوح دانست.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در نشست شورای مدیران شرکت که مدیران و رؤسای ادارات ستاد به صورت حضوری و مدیران و رؤسای ادارات استان ها به صورت برخط در آن حضور داشتند، طاهر موهبتی مدیرعامل شرکت بیمه دی گفت: با تلاش همه همکاران موفق به کسب رتبه قابل توجهی در صنعت بیمه شده‌ایم، از زحمات کلیه همکاران برای تحقق اهداف قدردانی می کنم.وی افزود: ما بنگاه اقتصادی هستیم و عملکردمان براساس شاخص های اقتصادی سنجیده می شود؛ لذا اولویت اصلی ما ارتقای شاخص های عملکردی است. در سال گذشته میزان رضایتمندی قرارداد بنیاد شهید و امور ایثارگران افزایش قابل توجهی داشته و همه ارکان شرکت باید به این نکته واقف باشند تکریم خانواده شهیدان و ایثارگران بسیار حائز اهمیت است.مدیرعامل بیمه دی با اشاره به اهداف و برنامه های شرکت اظهار کرد: همه سطوح شرکت می‌بایست نسبت به کلیه مفاهیم، رویکردها و برنامه‌ها آگاهی و اشراف کامل را داشته باشند.باتوجه به اینکه زمانبندی در تحقق اهداف و برنامه‌ها به صورت دقیق مشخص شده است در صورت تاخیر منجر به ایجاد آثار نامطلوب و عدم دستیابی به اهداف تعیین شده می‌شود.
اهمیت شبکه فروش و عملکرد استان ها در دستاوردهای شرکت
وی با اشاره به اهمیت شبکه فروش خطاب به مدیران استان ها اذعان کرد: باید به مناقصه ها با اهمیت ویژه ای نگاه شود و در صورت عدم شرکت دلایل آن موجه باشد. لازم است مدیران ستادی، استانی و شعب درخصوص تحقق قراردادهای جدید تلاشگر باشند و برای تحقق بودجه می‌بایست ظرفیت اصناف و صنایع کل استان را در نظر بگیرند. همچنین سرعت عمل و چابکی در سیستم می تواند فرآیندها را تسریع نماید و در ادامه پیگیری دلسوزانه نتیجه بخش خواهد بود.موهبتی در ادامه ضمن تاکید بر توسعه تبلیغات بیان کرد: در تحقق پرتفوی مورد انتظار، پرتفوی با کیفیت و تحقق حاشیه سود مناسب حائز اهمیت است لذا با در نظر داشتن تبلیغات محیطی مناسب،خدمات مطلوب پس از فروش نتیجتاً به ماندگاری، تمدید قرارداد و جذب مشتریان جدید کمک شود. از ظرفیت های فضای پرتردد در استان ها و شهرها اعم از بیمارستان‌ها، بنیاد شهید و امور ایثارگران، تشکیلات اقتصادی و ... برای تبلیغات محیطی می توان در جهت توسعه برند بهره برد. در ادامه نیز نظارت بر خدمات پس از فروش حائز اهمیت می‌باشد.
برنامه‌ریزی برای تکریم بیمه گذاران براساس مناسبت های متناسب درنظر گرفته شود
بنا بر این گزارش، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره بیمه دی با تاکید بر تکریم مشتریان و ذینفعان تصریح کرد: باید برنامه‌ها و اهداف شرکت برای کلیه کارکنان و شبکه فروش تشریح ،تبیین و نسبت به تقسیم کار متناسب اقدام شود. و به صورت دوره ای جلسه با شبکه فروش به منظور تفاهم کتبی در خصوص تحقق اهداف برگزار شود.
وی با اشاره به توسعه شبکه فروش در سراسر کشور افزود: در مناطق بالای 50 هزار نفر جمعیت می‌بایست نماینده فعال با عملکرد مطلوب داشته باشیم برای تحقق اهداف و برنامه‌ها می‌بایست از ظرفیت استان‌ها فراتر از مرکز استان استفاده نمود و حضور فعال داشت، لذا از ظرفیت‌های استان برای جذب نماینده استفاده شود. حوزه فنی می‌بایست در موعد مقرر نسبت به اعلام نرخ اقدام نماید، در صورت عدم اعلام مدیریت شعبه با مسئولیت تضامنی با واحد فنی نسبت به اعلام نرخ اقدام نماید. همچنین کلیه همکاران شرکت در سطح ستاد و شعب باید نسبت به مشتریان، همکاران ستاد و شعب و شبکه فروش پاسخگو باشند.
وی در ادامه بیان کرد: در صورتیکه قراردادی برای تمدید اقتصادی نبوده است انتظار می رود، اقدامات و مذاکره لازم برای رفع موانع صورت پذیرد. همچنین در خدمات پس از فروش رسیدگی به موقع اسناد و پرداخت به موقع حائز اهمیت و ضروری می‌باشد. لازم است موارد مندج در قرارداد با دقت مورد توجه قرار بگیرد و نسبت به تعهدات پایبند باشیم.مدیرعامل بیمه دی همچنین در پایان گفت: جلسات مستمر با بیمه گذاران علی الخصوص بیمه گذاران بزرگ برگزار و نسبت به حل موضوعات با قید فوریت اقدام شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1476001/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از نماز جمعه نصر تا جشن عید فطر؛ اتحاد زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران

ماهی‌های قرمز را رها نکنید...

نقره داغ شدن مراکز متخلف بهداشتی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

خروج توده 7 کیلویی از شکم بیمار آملی

ترامپ چگونه می‌تواند برای سومین‌بار رئیس‌جمهور آمریکا شود؟

برق تمام سوریه قطع شد

جنگنده‌های آمریکایی، الحدیده یمن را بمباران کردند

گوشی فوق مقاوم یولفون Armor 30 Pro با دو نمایشگر، دوربین دید در شب و باتری 12800 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

وقتی ترامپ، مشاورانش را هم غافلگیر می‌کند

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

فیلمبرداری ویوو X200 اولترا معیار جدیدی در گوشی‌های هوشمند تعیین می‌کند

قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت

اشاره کنایه آمیز نماینده سابق مجلس به بازدارندگی سلاح هسته ای

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

اتحادیه اروپا دلواپس رزمایش چین شد

کالاس: ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد

واژگونی خودروی لیفان، جانِ مدیرکل هواشناسی آذربایجان‌غربی را گرفت

مرگ تلخ کودک 7 ساله

رئیس واحد موبایل سامسونگ حالا مسئولیت مهم‌تری برعهده دارد

شرکت OpenAI، پیشرفته‌ترین مدل زبانی وزن‌باز را معرفی می‌کند

وزیر خارجه چین: همکاری ما با روسیه علیه هیچ کشوری نیست

ویژه‌های حوادث/ تعرض جنسی و قتل دختربچه 6 ساله!

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

طرح خطرناک اشغالگران علیه غزه

مرغ گران شد

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

تصاویری عجیب از زلزله 7.8 ریشتری بانکوک تایلند

جراحی ماسک و ترامپ به وزارت بهداشت رسید

کاخ سفید مرگ سربازان آمریکایی در لیتوانی را تأیید کرد

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

عربستان و قطر؛ اولین مقصد خارجی ترامپ

تماس تلفنی ترامپ و السیسی درباره غزه و یمن

کشف جسد یک مرد در کنار رودخانه

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

آپدیت iOS 19 برای آیفون XR، آیفون XS و XS Max عرضه نمی‌شود

محاکمه 5 نفر در بلغارستان به دلیل مرگ پناهجویان افغان

وزیر ارشاد نظر لاریجانی را رد کرد: فتوای رهبری در تحریم سلاح هسته‌ای، مبتنی بر اصول مبنا و لایتغیر دینی است و نه فروع قابل تغییر اجتهادی و یا تابع متغیرات زمانه‌ و شرایط ثانوی

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

جان باختن بیش از 300 کودک از زمان از سرگیری عملیات اسرائیل در غزه

پاکستان اخراج اتباع افغان را آغاز کرد

قتل کارمند بانک در تهران توسط شوهرش

سفیدبازی منافقین

دمشق: آماده همکاری با جامعه جهانی هستیم

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد