پیام ویژه

آخرين مطالب

سردار اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

کشورهای اروپایی و آمریکا منصفانه بخواهند ارتباط برقرار کنند، مشکلی نداریم/ بحث شرق و غرب و نظرات 50 سال قبل دیگر مرده است سياسي

کشورهای اروپایی و آمریکا منصفانه بخواهند ارتباط برقرار کنند، مشکلی نداریم/ بحث شرق و غرب و نظرات 50 سال قبل دیگر مرده است
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: اگر کشورهای اروپایی و آمریکا هم واقعاً منصفانه آمدند و خواستند با ما ارتباط داشته باشند، ما حرفی نداریم و این ارتباط شکل بگیرد خوب هم هست. ما تنها با یک کشور به‌هیچ‌وجه ارتباط برقرار نخواهیم کرد چون موجودیت آن را قبول نداریم و آن هم رژیم اشغالگر قدس است.

اسماعیل کوثری درباره سیاست خارجی دولت چهاردهم و نقشه راهی که پیش رو دارد گفت: در درجه اول باید ارتباط با کشورهای همسایه را مد نظر داشته باشیم. باید توانمندی‌های آن‌ها را دقیق رصد کنیم و آن‌ها هم از توانمندی‌های ما دقیق مطلع باشند تا ارتباط با کشورهای همسایه برقرار شود و نیازهای خود را به صورت دوطرفه تامین کنیم. این اتفاق می‌تواند در قیمت کالاها و ملزومات ما بسیار تاثیرگذار باشد.
کوثری در ادامه با اشاره به اهمیت ارتباط با قدرت‌های منطقه‌ای و شرق آسیا افزود: همچنین بحث کشورهایی مانند روسیه، چین و هندوستان که از گذشته با آن‌ها ارتباط داشته‌ایم، در میان است. اینها کشورهای قدری هستند و در قالب بریکس، شانگهای و سازمان‌های دیگر باید با آن‌ها همکاری داشته باشیم. 
کشورهای اروپایی و آمریکا منصفانه بخواهند ارتباط برقرار کنند، مشکلی نداریم
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره ارتباط با کشورهای غربی تاکید کرد: اگر کشورهای اروپایی و آمریکا هم واقعاً منصفانه آمدند و خواستند با ما ارتباط داشته باشند، ما حرفی نداریم و این ارتباط شکل بگیرد خوب هم هست. ما تنها با یک کشور به‌هیچ‌وجه ارتباط برقرار نخواهیم کرد چون موجودیت آن را قبول نداریم و آن هم رژیم اشغالگر قدس است. 
او ادامه داد: وگرنه اگر آمریکا هم بیاید و منصفانه برخورد کند و بخواهد ارتباط برقرار کند، هیچ مشکلی نیست. منت‌ها اگر آمریکا فکر کند که 50 سال قبل است و بخواهد خود را برتر حساب کند، در این صورت نه‌تنها او را قبول نداریم که ارتباط هم برقرار نمی‌کنیم.
بحث شرق و غرب و نظرات 50 سال قبل دیگر مرده است
کوثری با تاکید بر این موضوع که بحث شرق و غرب و نظرات 50 سال قبل دیگر مرده است توضیح داد: قبلاً غرب و شرق می‌گفتند به دلیل مکاتبی مانند سوسیالیست و… که اقتصاد بسیار بسته دولتی داشت و غرب هم اقتصاد باز داشت. این مباحث دیگر تمام شده است. الان دیگر اداره دنیا با 200 کشور متکی به یک یا دو قدرت نیست. برخوردهای دوقطبی مانند آنچه در سازمان ملل شاهد هستیم دیگر مورد قبول کشورها قرار نمی‌گیرد. 
این نماینده مجلس با اشاره به حواشی اخیری که کشورهای غربی درباره تبادل موشک‌های ایران در قبال گندم و دیگر اقلام از روسیه به راه انداخته بودند، ضمن تکذیب این موضوع، گفت: شما ببینید، مثلاً در همین بحثی که راه افتاده و می‌گویند شما به روسیه موشک داده‌اید، اولاً که این کار نکرده‌ایم. ثانیاً روسیه خود را ابرقدرت می‌داند به خصوص در حوزه نظامی، چگونه ممکن است از ما موشک بگیرد؟ 
او اضافه کرد: ما با روسیه ارتباط داریم، ممکن است از نظر علمی و تخصصی هم تبادل‌نظر کنیم اما ارسال موشک به روسیه گزینه عجیب و خنده‌داری است، آن هم با هواپیمای مسافربری ایران‌ایر. 
اگر می‌خواستیم به روسیه موشک بدهیم این کار را علنی انجام می‌دادیم
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کرد: این را بگویم که ایران اگر می‌خواست موشکی به روسیه یا هر جای دیگری ارسال کند علنی این کار را انجام می‌داد. ما فناوری این مسائل را روزی به حزب‌الله یاد داده‌ایم و الان از آن استفاده می‌کند، یمن هم به همین ترتیب. الان بگویند چرا تبادل علمی کرده‌ایم؟ با روسیه هم ممکن است تبادل علمی کنیم یا با هر کشور دیگری، مگر دیگران تبادل علمی نمی‌کنند؟ بعد از آن طرف ما را تحریم می‌کنند و خودشان هزار تن، هزار تن سلاح و مهمات برای اوکراین ارسال می‌کنند و چیزی نیست. 
این نماینده مجلس در پایان گفت: بحث سر این است که دنیا اگر می‌خواهد به معنای واقعی کلمه اخلاق و انسانیت را رعایت کند، باید منصفانه قضاوت کند. واقعیت این است که ما به ارتباط با همه کشورها تمایل داریم و با بسیاری هم ارتباط داریم، نمی‌خواهیم خودمان را محصور کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1518809/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزرا یکبار رأی اعتماد گرفته‌اند، باز هم باید بتوانند جلب اعتماد کنند

مدیرعامل سابق گوگل رهبری استارتاپ رقیب اسپیس ایکس را بر عهده گرفت

گوشی iQOO Neo 10R با مشخصات شبه‌پرچمدار رسماً معرفی شد

«گزارش‌های پوچ و مهمل» در دولت رییسی

نفوذ خزنده آذربایجان به همسایه شرقی ایران

ترامپ: امیدوارم پوتین با آتش‌بس موافقت کند

اوپو مقاومت لولای گوشی تاشو فوق باریک فایند N5 را به‌نمایش گذاشت

دفاع «رجا نیوز» از «وزیر مجرم»!

یک گام بلند بشردوستانه برای حمایت از غیرنظامیان

آقای پزشیکان! باور داشته باشید که رئیس‌جمهور هستید

زلنسکی: آماده صلح بوده و منتظر واکنش روسیه هستیم

تصاویر واقعی پیکسل 9a طراحی میان‌رده جدید گوگل را به‌طور کامل نشان می‌دهند

جنایت جنگی اسرائیل؛ غزه‌ی بدون برق بر لبه قحطی و تشنگی

حذفی که اسرائیل را شادمان کرد

موافقت اوکراین با آتش‌بس 30 روزه؛ آمریکا: توپ در زمین روسیه است

وزیر جنگ اسرائیل، جولانی را تهدید کرد

سرمایه‌گذاری بدون ریسک با 31٫7٪ سود روز شمار

تداوم جنایات شورشیان «الجولانی»؛ شمار کشته‌ها از 1200 نفر گذشت

اعضای باند خرید و فروش نوزادان به فروش 5 نوزاد اعتراف کردند

رکوردی عجیب از مزاحمت تلفنی در یک روز برای اورژانس

وزیر علوم: بی‌نهایت موسسه آموزش عالی ایجاد کرده‌ایم

بخش دوم بودجه به مجلس برگشت خورد

مدیر هوش مصنوعی متا برخورد دولت ترامپ با دانشگاهیان را به ساحره‌گیری تشبیه کرد

کاخ سفید: دیدار با مقامات اوکراین مثبت بود

اختلال در جی‌پی‌اس در اراضی اشغالی از ترس حملات یمن

آیین رونمایی از دو محصول بانک دی با حضور مهندس اوحدی برگزار شد

کشف 366 بسته مواد مخدر بلعیده شده از 3 مسافر قطار

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازار برای ثبات بازار

نتانیاهو برای فرار از رسوایی از یعلون شکایت کرد

مسکو: تمام افراد دخیل در حمله پهپادی گسترده در خاک روسیه مجازات می‌شوند

13 گروگانگیر حادثه حمله به قطار مسافربری در پاکستان کشته شدند

موافقت اوکراین با آتش بس 30 روزه؛ آمریکا توقف تبادل اطلاعاتی با کی‌یف را لغو می‌کند

نشست خبری مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رسانه‌ها به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

پایان عملیات امدادی در محل تخریب ساختمان چهار طبقه خیابان طالقانی

داستان پر ابهام بازگشت ارزهای صادراتی به کشور

نظر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در مورد حقوق کارگران

بازی/ Driving Zone: Germany؛ با ماشین محبوبتان به خیابان‌های آلمان بروید

حماس: سیاست‌های جنایتکارانه در کلیه اراضی فلسطینی ادامه دارد

نخست وزیر جدید کانادا: تعرفه‌ها علیه آمریکا را حفظ می‌کنیم

منبع یمنی: منتظر صدور دستور برای آغاز عملیات علیه اسرائیل هستیم

روایتی شنیده نشده از جنگ ایران و عراق

آماری از مصدومان چهارشنبه‌سوری امسال

هشدار سخنگوی صنعت آب در مورد جیره‌بندی

مایکروسافت راهی جدید برای فراخواندن دستیار کوپایلت در ویندوز 11 توسعه می‌دهد

هشدار سازمان ملل: رژیم صهیونیستی همچنان مانع رساندن کمک های حیاتی به غزه می شود

فرزندان شهدا پرچم‌داران عرصه علم باشند/ جهش تولید و اقتصاد مقاومتی، رسالت امروز فرزندان شهدا/ شناسایی فرزندان شاهد نخبه و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد و شکوفایی آنان

افزایش 100 پایگاه اورژانس برای خدمت‌رسانی بهتر در نوروز

فروش 147 هزار میلیارد تومان کالا از طریق مزایده اموال تملیکی

متفکر آمریکایی: چه اشتباهاتی درباره ترامپ 2 کردم؟

استقبال سرد اپوزیسیون سعودی از سیگنال مثبت حکومت