پیام ویژه

آخرين مطالب

گزیده‌های نفتی هفته وزارت نفت

گزیده‌های نفتی هفته
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - بهبود وضع پرداخت حقوق کارکنان عملیاتی صنعت نفت، افزایش حدود 9 درصدی سهم ایران در تولید نفت جهان، تازه‌ترین‌های وضع تأمین و توزیع گاز در کشور و انتصاب‌های هفته را در گزیده‌های نفتی این هفته بخوانید.

رشد 9 درصدی سهم تولید نفت ایران: آمارهای منتشرشده از سوی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ایران توانسته در سه ماهه سال 2024 روزانه 4 میلیون و 420 هزار بشکه نفت خام و میعانات گازی تولید کند. این عدد در سال 2023 به‌طور میانگین روزانه 3 میلیون و 990 هزار بشکه بوده است. ایران توانسته در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، رشدی 8.8 درصدی را به ثبت برساند.
بر اساس گزارش این نهاد، تولید جهانی نفت در حالی در سه ماهه 2024 به حدود 102.5 میلیون بشکه در روز رسید که در مدت مشابه سال قبل 101.8 میلیون بشکه در روز بود. این به معنای آن است که تولید نفت جهان در این بازه زمانی 0.6 درصد رشد را به ثبت رسانده، بنابراین تولید ایران نه‌تنها در مقایسه با تولید اوپک رشدی بیش از 8 درصدی داشته که در مقایسه با تولید نفت جهان نیز افزایشی 8.2 درصدی را تجربه کرده است.
بهبود وضع پرداخت حقوق کارکنان: طی هماهنگی‌های انجام‌شده از سوی وزیر نفت با نهادهای ذی‌ربط در خصوص وضع پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان عملیاتی صنعت نفت و اخذ مجوزهای موردی، اقدام‌های مناسبی در این زمینه اجرایی و عملیاتی شد. بر این اساس دغدغه‌های کارکنان صنعت نفت در سکوها، جزایر و مناطق عملیاتی تولید و انتقال نفت و گاز به مقدار قابل‌توجهی کاهش خواهد یافت.
پاک‌نژاد هم در حساب کاربری «ایکس» (توییتر پیشین) خود نوشت: «امروز به لطف الهی توفیقی حاصل شد تا وفای به عهد کرده و پیگیری‌ها در راستای تکریم و قدردانی از زحمات همکارانم در بخش عملیات صنعت نفت به نتیجه برسد. با استعانت از خداوند منان این مسیر را همراه با شما ادامه می‌دهیم.»
تازه‌ترین‌های وضع گاز کشور: سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران روز چهارشنبه (نهم آبان) در نشست با اصحاب رسانه وضع شبکه گاز کشور را با توجه به مجموع شرایط و محدودیت‌ها، پایدار اعلام و گفت: در ماه‌های سرد سال حدود 80 تا 85 درصد گاز تحویلی به خطوط لوله از سوی مشترکان خانگی و تجاری و صنایع غیرعمده، حمل‌ونقل و کشاورزی مصرف می‌شود، اما در همین زمان باید به بخش‌های دیگر ازجمله صنایع عمده هم گازرسانی شود، به همین دلیل در ماه‌های سرد، روزانه حدود 300 میلیون مترمکعب ناترازی ایجاد می‌شود، بنابراین باید سوخت جایگزین تحویل شود.
انتصاب‌های هفته : محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت در حکمی صدیقه خزایی را به‌عنوان معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت منصوب کرد. وی پیش از این سرپرست این مجموعه بوده است.
حمید بورد، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران نیز در هفته جاری در احکامی جداگانه «امیر قائم‌پناه» را به‌عنوان سرپرست مدیریت توسعه منابع انسانی ، «سامان قدوسی» را به‌عنوان سرپرست روابط عمومی و «مهرزاد شکیب» را به‌عنوان سرپرست بازرسی شرکت ملی نفت ایران منصوب کرد. بورد همچنین در طی صدور احکامی دیگر «محمدحسین دانشفر» را به‌عنوان مدیرعامل شرکت نفت خزر و «عباس اسدروز» را به‌عنوان‌ مدیرعامل و عضو اصلی هیئت مدیره شرکت پایانه‌های نفتی ایران منصوب کرد.
بهروز پوراحمدی، سرپرست اداره کل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی نیز طی حکمی «مهدی یوسفی» را به‌عنوان سرپرست معاونت عملیات اداره کل نظارت بر صادرات و مبادلات مواد نفتی منصوب کرد.
صدیقه خزائی، سرپرست معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی وزارت نفت طی حکمی «مریم قانع‌نیا» را به‌عنوان سرپرست اداره کل آموزش برنامه‌ریزی نیروی انسانی و تحول اداری وزارت نفت منصوب کرد.
محمدصادق عظیمی‌فر، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز در هفته جاری طی حکمی «محمد مشکین‌فام» را به‌عنوان مدیرعامل شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت ایران را منصوب کرد. وی پیش از این سرپرست این شرکت بوده است. عظیمی‌فر همچنین با صدور احکام جداگانه‌ای «محمدعلی دادور» را به‌عنوان « معاون مدیرعامل » و «علیرضا آرمان‌مقدم» را به‌عنوان « مشاور مدیرعامل و سرپرست معاون اجرایی» شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران منصوب کرد. همچنین «فردین راشدی» با حکم مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌عنوان مدیرعامل شرکت پالایش نفت آبادان منصوب شد.
سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نیز در هفته جاری در احکامی جداگانه «سیدمحمدحسین حسینی» را به‌عنوان مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی گاز ایران ، «پیمان خضرایی» را به‌عنوان مدیرعامل و نایب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت انتقال گاز ایران و «حمید زهرایی‌نیا» نیز به‌عنوان رئیس دفتر معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران منصوب کرد. این افراد پیش از این سرپرست مجموعه‌های یادشده بودند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران همچنین با صدور حکمی «ولی‌اله دینی» را به‌عنوان سرپرست شرکت بازرگانی گاز ایران منصوب کرد.
سایر اخبار : تکمیل 52 حلقه چاه در میدان‌های نفتی و گازی کشور در 7 ماه 1403، بررسی ناترازی‌ های حوزه انرژی در کمیسیون تلفیق، ثبت رکورد تازه مصرف گاز در آبان، افزایش 20 درصدی تحویل نفت‌گاز به نیروگاه‌ها ، تصویب کلیات لایحه بودجه سال 1404 ، افزایش بیش از 60 میلیون دلاری درآمد فروش نفت، اختصاص بیش از 24 هزار میلیارد تومان به پروژه‌های پدافند غیرعامل در صنعت نفت، انتقال بیش از 133 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در نیمه نخست 1403 و بی‌نیازی ایران در واردات سوخت هواپیما از دیگر اخبار صنعت نفت در هفته جاری بوده‌اند.
پیشنهاد هفته : هشت سال پیش در هفتم آبان‌ماه 1396، چاه شماره 147 رگ سفید فوران کرد و پس از 58 روز با تلاش کارکنان صنعت نفت مهار شد. گزارش « رگ سفید؛ جدال غیرت مردان صنعت نفت با آتش » همزمان با سالروز فوران این چاه، نگاهی بر ابعاد مختلف این حادثه و تلاش غیورمردان نفت در مهار این چاه دارد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1527841/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتفاق عجیب در کالیفرنیا؛ هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در خیابان پخش کردند

حداقل حافظه داخلی موردنیاز برای اندروید 15 به 32 گیگابایت افزایش می‌یابد

تصاویر فاش شده از One UI 8 از تغییرات ناچیز خبر می‌دهند

ارزیابی «تحلیلگر اسرائیلی» از شطرنج هسته‌ای آمریکا و ایران

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

هوش مصنوعی جمینای گوگل به اپلیکیشن Photos در اندروید تزریق شد

ترکیه در مسیر استبداد؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه (زیرنویس فارسی)

جنوب تشنه؛ درباره سواحل و جزایری که از توسعه بازمانده‌اند

اینجا بمب‌ها را می‌شناسند...آنجا خودروها را...

آمریکا بیش از همه از این موشک‌ها می‌ترسد

جنگنده اسرائیلی دهکده صهیونیستی را بمباران کرد!

گفتگوی تیم کوک با ترامپ ظاهراً در لغو تعرفه‌ها تأثیر داشته است

پیام ویدئویی گردان‌های قسام برای خانواده‌های اسیران اسرائیلی (زیرنویس فارسی)

چه کسی لیبی را به حضیض رساند؟

لحظه شکار کردن تک‌تیرانداز اسرائیلی توسط مقاومت در غزه

عذرخواهی رسمی سامسونگ برای تأخیر در انتشار One UI 7

رفع فیلترینگ مشمول مرور زمان نشود

هگست: چین می‌تواند تمام ناوگان هواپیمابر آمریکا را ظرف 20 دقیقه غرق کند

سودان؛ بزرگ‌ترین بحران انسانی جهان

نامه 150 نماینده علیه تصویب پالرمو و سی‌اف‌تی؛ تا زمان رفع کامل تهدید فعال‌سازی مکانیسم ماشه صبر کنید

واکنش دانشگاه آزاد به دستگیری یکی از اساتید این دانشگاه در ترکیه

پیش بینی قیمت طلا و سکه 27 فروردین 1404

واریز اعتبار گام سوم از مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهار تا هفت از فردا

ناگفته‌های مدارس خیرساز

جنگ تعرفه ها؛ آمریکایی ها به کدام کالاهای چینی وابسته هستند؟

بازداشت اعضای باند گروگانگیر

بازار سهام در انتظار تغییر سیاست‌های کلان اقتصادی؛ تحلیلی بر بورس تهران در روزی که گذشت

مذاکرات اخیر ایران و آمریکا؛ دیپلماسی با حفظ عزت و منافع ملی

برنامه فکری القاعده به روایت مفتی پیشین این گروه

شوک جدید آمریکا به اوکراینی ها!

مهندس اوحدی: خدمت‌رسانی به ایثارگران و خانواده‌های شهدا در دوره جدید پویاتر شده است

پیگیری کمبود برخی داروهای حیاتی

نجات یک کشتی ایرانی از غرق‌شدن در دریای خزر

هشدار جدی به مالکان خانه‌: مستاجر می‌تواند از شما شکایت کند

برنامه پیچیده اپل برای بهبود هوش مصنوعی محصولاتش با حفظ حریم خصوصی کاربران

آمریکا نزدیک به 30 سفارتخانه و کنسولگری خود را تعطیل می‌کند

چین: به جای مشت زدن به دیگران با آنها تجارت می‌کنیم

جوزف عون: تجربه الحشد الشعبی را در لبنان کپی‌برداری نخواهیم کرد

«یک تهران» زمین مسکونیِ رها شده

بازی جدید نتانیاهو؛ پیشنهاد تازه تل‌آویو برای آتش‌بس چیست؟

رئیس ستاد ارتش اسرائیل به طومارنویسی‌های گسترده برای پایان جنگ غزه مجبور به واکنش شد

حملات آمریکا به استان البیضا یمن

حملات هوایی آمریکا به استان‌های الحدیده و البیضاء در یمن

فرانسه 12 دیپلمات الجزایر را اخراج کرد

روایتی دردناک از وضعیت دو کودکی که مورد حمله سگ‌های ولگرد قرار گرفتند

تفنگ بادی، جان یک کودک را گرفت

دریافت علی‌الحساب شهریه برای پیش‌ثبت‌نام مدارس طبق تعرفه سال گذشته

معاون ترامپ: آمریکا از مسئولان اروپایی ناامید شده است

مجارستان در مورد فروپاشی اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد