پیام ویژه

آخرين مطالب

بنویسید کلینیک ترک بی حجابی، بخوانید کلینیک نهی از منکر! ویژه سایر رسانه ها

بنویسید کلینیک ترک بی حجابی، بخوانید کلینیک نهی از منکر!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - از روزی که حجت‌الاسلام قرائتی در کنار دغدغه نماز، دغدغه امر به معروف را نیز داشت تا امروز سی‌ویک سال گذشته است.

در خصوص وظایف این ستاد و فهم از آن به طور دائمی در این سالیان اختلاف نظر بوده؛ اما کمتر کسی از سابقه آن با خبر است. سابقه‌ای با جمله: «به گوش افراد هم نمی‌رود» و آن طور که امروز پیداست افراد دوست ندارند که به گوششان برود و خودشان را اعلم از رهبر انقلاب می‌پندارند.
رهبر انقلاب اسلامی در روز تأسیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر در پیشنهادهای مطرح شده توسط بانیان ستاد از جمله حجت‌الاسلام قرائتی، آیت الله جنتی و دیگر بزرگواران مؤسس ستاد فرمودند: «شما نباید «ستاد امر به معروف و نهی از منکر» باشید. باید «ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر» باشید.
جلیل مجبی حقوق دادن نوشت:«ستاد امر به معروف»، یعنی این‌که امر به معروف در مملکت، یک جا، کار ستادی رویش می‌شود! مگر می‌شود شما چنین کاری بکنید؟! امر به معروف، مالِ همۀ مردم است. مگر می‌شود یک ستاد ده نفره بنشینند و سازماندهیِ ستادیِ امر به معروف در سطح کشور را بکنند؟! این‌که اصلاً امکان ندارد. شما باید یک کار دیگر را به عهده بگیرید.
نخواهید مباشرتاً، امر به معروف و نهی از منکر کنید. شما باید امر به معروف را در جامعه، احیا کنید. این، آن چیزی است که من خواسته‌ام. بارها و مکرّراً گفته‌ام و متأسفانه، این حرف به گوش افراد هم نمی‌رود. من می‌گویم: «مردم باید این روحیه را پیدا کنند. مردم، همان‌طور که نماز را واجب می‌دانند، باید امر به معروف را هم واجب بدانند.» باید این به مردم حالی شود که «لتأمرنّ بالمعروف و لتنهنّ عن المنکر او لیسلطنّ الله علیکم شرارکم» همان‌طور که در جنگ متوجّه شدند که جنگ برایشان لازم است. شما، این کار را باید بکنید. اساس کار شما، احیای امر به معروف و نهی از منکر است؛ نه مباشرتاً سازماندهی امر به معروف و نهی از منکر».
این کلمات به صورت واضح و آشکاری وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر را احیای فرهنگ امر و نهی در خصوص معروف‌ها و منکرها قرار داده است؛ لکن همان‌طور که خود رهبر انقلاب اسلامی در بیان فوق فرموده اند: «بارها و مکرّراً گفته‌ام و متأسفانه، این حرف به گوش افراد هم نمی‌رود». در دوره قبلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر تلاش شد این مسئله احیا که فرمان رهبری است در میان کنشگران مسئله جا بیفتد؛ لکن در عین این که مطلب واضح و امر رهبری و تأسف ایشان آشکار بود از آن سر باز می‌زدند.
یادم است در جلسه‌ای در خصوص مسئله‌ای که نظر رهبر انقلاب بود؛ همه درباره آن اتفاق داشتند، لکن زیر بار نمی‌رفتند درحال بیان نظر رهبر انقلاب بودم و ایشان را در جلسه با نام «آقای خامنه‌ای» یاد کردم که نظر ایشان در فلان مسئله چنان است. مخاطب که جوابی نداشت و در عین حال نمی‌خواست با رهبری مخالفت کند و همچنین می‌خواست نظرات غیرعلمی متحجّرانه خود را به کرسی بنشاند با فریاد بلند گفت: «چه طرز خطاب کردن است؟ بگو مقام معظم رهبری! مگر پسرخاله توست که می‌گویی آقای خامنه‌ای؟» این درحالی بود که من می‌گفتم به حرف آقای خامنه‌ای گوش دهیم و نظرش را در فلان مسئله رعایت کنیم و ایشان به دنبال عدم رعایت نظر ایشان بود و اصرار داشت ایشان مقام معظم رهبری خطاب شوند. در قضیه احیای امر به معروف و نهی از منکر و مسئله حجاب با چنین مسائلی طرفیم.
مسئله شرعی، قانونی، روان‌شناختی، جامعه‌شناختی و دارای دیگر ابعاد از جمله مسائل سیاسی و امنیتی حجاب و موضوع تأسیس کلینیک ترک بی‌حجابی نه تنها هیچ ارتباطی با «احیای» امر به معروف و نهی از منکر ندارد؛ بلکه به علت الصاق این واژه به ستاد احیا، که از کلینیک ترک اعتیاد گرفته شده است، فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را که با هنرمندی باید احیا شود، به بی‌راهه می‌برد. با ذهن‌هایی طرفیم که این ارتباط را نمی‌فهمند. از این رو باید گفت بنویسید کلینیک ترک بی‌حجابی بخوانید کلینیک اماته امر به معروف و نهی از منکر!

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1535933/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

از نماز جمعه نصر تا جشن عید فطر؛ اتحاد زیر پرچم جمهوری اسلامی ایران

ماهی‌های قرمز را رها نکنید...

نقره داغ شدن مراکز متخلف بهداشتی

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

خروج توده 7 کیلویی از شکم بیمار آملی

ترامپ چگونه می‌تواند برای سومین‌بار رئیس‌جمهور آمریکا شود؟

برق تمام سوریه قطع شد

جنگنده‌های آمریکایی، الحدیده یمن را بمباران کردند

گوشی فوق مقاوم یولفون Armor 30 Pro با دو نمایشگر، دوربین دید در شب و باتری 12800 میلی‌آمپرساعتی معرفی شد

وقتی ترامپ، مشاورانش را هم غافلگیر می‌کند

آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از فردا

فیلمبرداری ویوو X200 اولترا معیار جدیدی در گوشی‌های هوشمند تعیین می‌کند

قابلیت تولید تصویر ChatGPT در اختیار تمام کاربران قرار گرفت

اشاره کنایه آمیز نماینده سابق مجلس به بازدارندگی سلاح هسته ای

انتظار برای خرید خانه به بالای 580 سال رسید!

اتحادیه اروپا دلواپس رزمایش چین شد

کالاس: ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد

واژگونی خودروی لیفان، جانِ مدیرکل هواشناسی آذربایجان‌غربی را گرفت

مرگ تلخ کودک 7 ساله

رئیس واحد موبایل سامسونگ حالا مسئولیت مهم‌تری برعهده دارد

شرکت OpenAI، پیشرفته‌ترین مدل زبانی وزن‌باز را معرفی می‌کند

وزیر خارجه چین: همکاری ما با روسیه علیه هیچ کشوری نیست

ویژه‌های حوادث/ تعرض جنسی و قتل دختربچه 6 ساله!

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

طرح خطرناک اشغالگران علیه غزه

مرغ گران شد

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

تصاویری عجیب از زلزله 7.8 ریشتری بانکوک تایلند

جراحی ماسک و ترامپ به وزارت بهداشت رسید

کاخ سفید مرگ سربازان آمریکایی در لیتوانی را تأیید کرد

محبوب‌ترین خودروی عراقی‌ها

عربستان و قطر؛ اولین مقصد خارجی ترامپ

تماس تلفنی ترامپ و السیسی درباره غزه و یمن

کشف جسد یک مرد در کنار رودخانه

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد

پایان سلطه صهیونیست‌ها بر هالیوود؛ سکوت دیگر کافی است!

روسیه اسناد تخلفات اوکراین را به آمریکا و سازمان ملل ارائه کرد

بازی پیچیده واردات خودرو؛ بازار در شوک

آپدیت iOS 19 برای آیفون XR، آیفون XS و XS Max عرضه نمی‌شود

محاکمه 5 نفر در بلغارستان به دلیل مرگ پناهجویان افغان

وزیر ارشاد نظر لاریجانی را رد کرد: فتوای رهبری در تحریم سلاح هسته‌ای، مبتنی بر اصول مبنا و لایتغیر دینی است و نه فروع قابل تغییر اجتهادی و یا تابع متغیرات زمانه‌ و شرایط ثانوی

گرگیجه ترامپ در مقابل ایران

جان باختن بیش از 300 کودک از زمان از سرگیری عملیات اسرائیل در غزه

پاکستان اخراج اتباع افغان را آغاز کرد

قتل کارمند بانک در تهران توسط شوهرش

سفیدبازی منافقین

دمشق: آماده همکاری با جامعه جهانی هستیم

حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد

تعرفه گمرکی و سود بازرگانی واردات موبایل در سال 1404 ابلاغ شد