بایدن خود را فردی احمق خواند
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - فارس / رئیسجمهور آمریکا به دلیل تعلل در انجام برخی از اقدامات در دوران ریاستجمهوریاش خود را فردی احمق خواند.
جو بایدن، رئیسجمهور فعلی آمریکا در اظهاراتی از اینکه مانند ترامپ،نامش را پای چکهای معیشتی که در دوران پاندمی کرونا برای شهروندان این کشور ننوشت،افسوس خورد و خود را احمق خواند.
به گزارش آسوشیتدپرس،بایدن در جریان اظهاراتش عنوان کرد که شاید بهتر بود مانند ترامپ نامش را پای برگههای چک ارسالی برای شهروندان آمریکایی مینوشت تا به این واسطه، اقدام اقتصادیاش بیشتر به چشم شهروندان آمریکایی بیاید.
بایدن تاکید کرد که ترامپ در جریان آخرین سال ریاستجمهوریاش این اقدام کوچک را انجام داد و فقط با این کار برای خودش اعتبار زیادی در میان مردم آمریکا به دست آورد.
وی در حین سخنرانی در موسسه بروکینگز از اقدامات اقتصادیاش برای کشور دفاع کرد و با تاکید بر لزوم حفظ ایدههای دموکراتها، مواضع ترامپ را به چالش کشید و خواستار تداوم پیدا کردن مواضع حزبیاش در حوزه اقتصادی پس از ورود مجدد ترامپ به کاخ سفید شد.
بایدن در حالی که همزمان با به پایان رسیدن دوران ریاستجمهوریاش سعی در توضیح در مورد اقداماتش دارد از ترامپ نیز درخواست کرده است که به جای دنبال کردن سیاستهای اعلامی از سوی متحدانش،سیاستهای حزب دموکرات را حفظ و دنبال کند.
بایدن در این سخنرانی آمارهایی از فعالیتهای مثبت اقتصادیاش ارائه کرده و از اینکه در جریان پاندمی کرونا سیاستهای اقتصادی اجراییاش برای حمایت از مردم آمریکا را به عنوان بخشی از اقدامات موفقیتآمیزش زیاد تبلیغ نکرده است، ابراز ناراحتی کرد.
وی در حمایت از اقداماتش عنوان کرد: این من بودم که طرح نجات مردم آمریکا را امضا کردم. طرحی که مهمترین اقدام برای بهبود وضعیت اقتصادی ما در تاریخ محسوب میشد.
ترامپ چکهای در نظر گرفته شده برای مردم را امضا کرد و من این کار را نکردم. احمقانه است. امضای چکهای در نظر گرفته شده برای مردم آمریکا از سوی ترامپ تاثیر مهمی در افزایش محبوبیت وی داشت و اولین بار بود که نام یک رئیسجمهور پای این چکها نوشته میشد.
انتقاد بایدن از خودش به خاطر انجام ندادن برخی اقدامات در گذشته تحت تاثیر، تصور نامطلوب مردم این کشور از توانایی اقتصادی وی و کامالا هریس،معاونش در دوره ریاستجمهوریاش نشات میگیرد.
ایجاد 16 میلیون فرصت شغلی، تقویت زیرساختها در این کشور تحت تاثیر در نظر گرفتن بودجه، تاسیس و راهاندازی کارخانههای جدید به همراه سرمایهگذاری در انرژیهای تجدید پذیر از جمله اقدامات مهم اقتصادی بایدن بوده است که چندان به چشم مردم آمریکا نیامده است.
بیشتر از تمام اقدامات اقتصادی بایدن،بالا رفتن نرخ تورم از دوران آغاز به کار دولت وی، خانوادهها را با بحث افزایش هزینهها در زمینه مواد غذایی، بنزین و مسکن مواجه کرده است.
موضوعی که موجب شد در نظرسنجی ماه نوامبر از هر 10 نفر آمریکایی 6 نفرشان وضعیت اقتصادی را تحت تاثیر عملکرد دولت بایدن ضعیف و نه چندان خوب توصیف کنند.
این در حالی بود که از هر 10 رایدهنده،7 نفرشان عملکرد اقتصادی ترامپ در دولت پیشین وی را مورد تایید قرار میدادند.
امری که در نهایت زمینهساز پیروزی و در انتخابات ریاستجمهوری آمریکا شد. بایدن حتی در دفاع از خود ادعا کرد، ترامپ وارث یک اقتصاد بسیار قوی است که حتی جهانیان به آن غبطه میخورند.
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید در سال 2021 به صراحت عنوان کرد که جو بایدن نامش را پای چکهای معیشتی که قرار است در دوران پاندمی به مردم آمریکا بدهد، امضا نمیکند. در حالی که ترامپ این اقدام را انجام داد.
-
چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۴:۴۳
-
۱۴ بازديد
-
-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1541875/