پیام ویژه

آخرين مطالب

جلسه پزشکیان با روحانی، ناطق نوری، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری/ جنگ روانی تندروها علیه دولت پایانی ندارد سياسي

جلسه پزشکیان با روحانی، ناطق نوری، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری/ جنگ روانی تندروها علیه دولت پایانی ندارد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - گعده رئیس‌جمهور با بزرگان سیاست هم در دوران خاتمی بود و هم در دوران حسن روحانی. آن زمان هم حسن روحانی برای صلاح مشورت و تبادل‌نظر با علی‌اکبر ناطق‌نوری، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری که آن موقع معاون اول او بود، جلسه هم‌اندیشی می‌گذاشت.

روزنامه سازندگی در گزارشی درباره دیدار پزشکیان با علی‌اکبر ناطق‌نوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری نوشت: 
رئیس‌جمهور پزشکیان چندی پیش جلسه‌ای 5‌ نفره با علی‌اکبر ناطق‌نوری، حسن روحانی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری داشت. آن طور که سایت رویداد24 از جزئیات این جلسه خبر داده است در این جلسه که درخصوص مهم‌ترین مسائل کلان نظام گفت‌وگو شده، حاضران به رئیس‌جمهور یادآوری می‌کنند که حل مساله لایحه حجاب و فیلترینگ مهم‌ترین وعده‌های او در زمان انتخابات بوده است.
همچنین این جمع به مسعود پزشکیان توصیه می‌کند که درباره عدم اجرای قانون حجاب با رهبری دیدار و صحبت کند. در خلال این توصیه نیز این نکته به رئیس‌جمهور پیشنهاد می‌شود که در صورت لزوم و در شرایطی که مذاکرات به نتیجه‌ای نرسد، پزشکیان محکم در مقابل مسئولیت اجرای این قانون بایستد و بگوید با این شیوه نمی‌شود، کشور را اداره کرد.
بنا بر نوشته این سایت به دنبال این جلسه، مسعود پزشکیان با رهبری دیدار کرده و همین مباحث را طرح می‌کند.
تکرار هم‌اندیشی‌های روحانی
گعده رئیس‌جمهور با بزرگان سیاست هم در دوران خاتمی بود و هم در دوران حسن روحانی. آن زمان هم حسن روحانی برای صلاح مشورت و تبادل‌نظر با علی‌اکبر ناطق‌نوری، سیدمحمد خاتمی، سیدحسن خمینی و اسحاق جهانگیری که آن موقع معاون اول او بود، جلسه هم‌اندیشی می‌گذاشت. حال پس از سال‌ها خبر رسیده است که رئیس‌جمهور پزشکیان نیز برای چاره‌اندیشی سنگ‌اندازی و مشکلاتی که اقلیتی تندرو در موضوع حجاب و چالش‌های سیاسی، اقتصادی، بین‌المللی و اجتماعی در دولت چهاردهم پیش می‌آورند و البته باعث از بین رفتن همان اندک روزنه امید در دل جامعه هم می‌شوند با آنها مشورت کرده است. تندروها از هیچ کاری برای بی‌کفایت جلوه دادن دولت جدید و اینکه به مردم ثابت کنند، پزشکیان نمی‌تواند به وعده‌هایش عمل کند از هیچ کاری دریغ نکردند. از روزی که انتخابات را به اصلاح‌طلبان و معتدلین باختند انگار کینه بیشتری هم پیدا کردند.
در این چند ماه تندروها در برنامه‌های دولت دخالت آشکار داشتند. آن هم دولتی که اتفاقاً سرمشق شروع کارش وفاق است. اتفاقاً رئیس‌جمهور همین دولت وفاق اول آذرماه در دیدار با سعید جلیلی که به ‌نوعی لیدری جریان تندرو و پایداری‌های مجلس را هم بر عهده دارد، پیشنهاد کرده تا مسئولیتی مثل استانداری را بپذیرد.
آنگونه که عصر ایران منتشر کرده، سیدجمال هادیان در توئیتی نوشت: «امروز مهمان رئیس‌جمهور پزشکیان بودیم. در فرازی نقل به مضمون گفتند: «اخیراً سعید جلیلی را در جلسه‌ای دیدم. دوباره ادعا کرد برنامه دارد! به او گفتم شما که ادعا داری بیا مسئولیتی مثلاً استانداری یک استان را بپذیر اگر از عهده‌اش برآمدی و موفق شدی دور بعد خودم به نفعت کنار می‌روم».

پیام ویژه


همچنین یک هفته بعد از اعلام اسامی وزرای پیشنهادی کابینه به مجلس و رفت‌وآمد وزرای پیشنهادی به کمیسیون‌ها، خبری مبنی بر جلسه جلیلی با جمعی از نمایندگان مجلس و اعضای کابینه دولت سیزدهم منتشر شد، درست یک روز قبل از بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در صحن علنی. اما جلسه جلیلی با نمایندگان آن هم با محور کابینه پیشنهادی ضرورتی داشت، معلوم نیست.
به هر حال تندروها قصد کمک ندارند و در این چند ماه همواره ثابت کرده‌اند که به جز سنگ‌اندازی و عقده‌گشایی در قبال باخت‌شان در انتخابات هدف دیگری ندارند. از پایدارچی‌ها در مجلس که از محمدجواد ظریف به‌ عنوان اهرمی برای حمله به پزشکیان استفاده می‌کنند تا دعوت فراکسیون پایداری از سعید جلیلی برای بررسی بودجه 1404 به بهارستان و درست همان روز که رئیس‌جمهور برای دفاع از کلیات بودجه سال آینده به صحن علنی آمده بود.
تا این روزها که استعفای مسعود پزشکیان از جایگاه ریاست‌جمهوری چهاردهم دوباره در فضای مجازی و رسانه‌ای طرح شده و به‌رغم تکذیب شورای اطلاع‌رسانی دولت باز هم توسط کانال‌ها و اکانت‌های پیدا و پنهان درحال بازنشر است. تندروها علاقه زیادی به دخالت در اموری دارند که هیچ ربطی به آنها ندارد بر کسی پوشیده نیست. اما به نظر می‌رسد، آغاز جنگ روانی تندروها علیه دولت پایانی ندارد. لذا بهترین روندی که مسعود پزشکیان می‌تواند در پیش بگیرد همین گعده‌ها با مشورت عقلای سیاسی است.
دولت پزشکیان از من مشورت هم می‌گیرد
اتفاقا در گفت‌وگویی که چند روز پیش اسحاق جهانگیری با خبرآنلاین داشت از این خبر داد که دولت پزشکیان از او مشورت هم می‌گیرد. وی با بیان اینکه در همه نسخه‌های مربوط به اقتصاد، دیپلماسی و سیاست مشورت می‌دهد، گفت: در هر جا که نیاز باشد. اولاً با آقای پزشکیان راحت و رفقیم. رفیق قدیمی هستیم. من آقای پزشکیان را بسیار فرد ساده، شجاع و به ‌قول معروف بی‌غل‌وغش می‌دانم.
او واقعاً همین است که نشان می‌دهد. در دوران انتخابات هم می‌گفتم: خودت باش و به حرف‌هایی که دیگران می‌گویند، گوش نده. خودت باش تا مردم بیشتر دوستت داشته باشند. آقای پزشکیان درحال حاضر رئیس‌جمهور ایران است و بالاخره مجبور است برای برق، نفت و بنزین و … راهکار داشته باشد. دیگر آقای پزشکیان با ویژگی‌هایی که ما می‌گوییم، کفایت نمی‌کند. مردم می‌خواهند، آقای پزشکیان کشور را از این دوره عبور دهد.
جهانگیری که خودش یکی از کسانی است که در گعده اخیر مسعود پزشکیان، علی‌اکبر ناطق‌نوری، حسن روحانی و سیدحسن خمینی حضور داشت همچنین در این مصاحبه می‌گوید که مشکلات به حدی است که من فکر می‌کنم اگر رئیس‌جمهور شوم 6 ماه بعدش همین مردم به خیابان می‌آیند و شعار می‌دهند، مرگ بر فلانی! استعفا! استعفا! چون به کس دیگری که نمی‌توانند بگویند به رئیس‌جمهور می‌گویند؛ لذا از نظر خودم دوره سختی است. هر کسی رئیس‌جمهور می‌شد، شرایط سختی بود. خدا را شکر کسانی کاندیدا شدند که اطلاعات کمتری از اوضاع کشور داشتند. فکر می‌کردند، رئیس‌جمهور می‌شوند.
وی در پاسخ به این سوال که آقای پزشکیان هم نمی‌دانست دارد وارد چه شرایطی می‌شود، تاکید کرد: او به هر حال این حد از اطلاعات من را نداشت. فکر می‌کنم شاید من منحصربه‌فرد بودم.
به هرحال من همه اطلاعات اداره کشور را دارم. همین حالا هم فکر می‌کنم نسبت به همه مسئولان حتی آنهایی که سر کار هستند، اطلاعاتم بیشتر است. بالاخره دولت باید تا جایی که می‌تواند از حواشی موجود فاصله بگیرد. من خوشحال بودم و فکر می‌کردم که دوره سختی است. اینکه شما اشاره به کاندیداتوری ریاست‌جمهوریم کردید. دوستان ازجمله آقای خاتمی و دیگران مدام به من اصرار می‌کردند که کاندیدا شوم اما من قبول نمی‌کردم. به همین دلیل فکر می‌کردند من از رد شورای نگهبان می‌ترسم. یکی از دوستان در جلسه‌ای عصبانی شد و یکی از اعضای شورای نگهبان را نام برد که فلانی کیست که بخواهد تو را رد کند؟ و چرا برایت مهم است.
وی افزود: من کم قسم می‌خورم اما آنجا مجبور شدم و قسم خوردم که والله نمی‌ترسم. اصلاً برایم مطلوب‌ترین حالت این است که بیایم و رد شود؛ چون هم به مردم جواب داده‌ام که من آمدم و چیزی که در توانم بود را عرضه کردم اما شورای نگهبان ردم کرد. بیشتر به این فکر می‌کنم که بیایم، تایید شوم و رئیس‌جمهور شوم. تمام سلول‌های بدنم با این فکر درد می‌گیرد. ممکن است یک نفر نداند که قرار است وارد چه صحنه‌ای شود و فقط می‌خواهد رئیس‌جمهور شود اما من می‌دانم و فکر می‌کنم، تعبیرش را در همان روز به کار بردم و گفتم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1547241/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزییات رونمایی از بسته 6 میلیارد دلاری تامین برق صنایع کوچک و اصناف

ایران از اکسپوی ژاپن انصراف داد

مشخصات دوربین هواوی Pura 80 اولترا لو رفت

نماینده پارلمان عراق: ترکیه امنیتی غذایی و آبی عراق را هدف قرار داده است

جنگ اقتصادی چین و آمریکا و عضویت تایلند در بریکس

پاکرخ در 60 سالگی به دوران اوج اقتدار خود بازگشت

هشدار قزاقستان درباره اخبار گمراه کننده پیرامون سقوط هواپیمای مسافربری باکو

سریال رسوایی در ارتش انگلیس؛ مفقود شدن سلاح‌ها و صدها دستگاه الکترونیکی

پوکو F7 پرو یک قدم دیگر به عرضه نزدیک‌تر شد

ورود هیئتی از لیبی به دمشق

هشدار سرمای کم‌سابقه در ژاپن

مدیرعامل ایران ایر معارفه شد

معاون وزیر بهداشت: صنایع آلاینده برای سلامت مردم هزینه کنند

واردات در 282 روز چقدر ارز برد؟

شیشه محافظ گلکسی S25 اولترا بسیار مقاوم‌تر از گلکسی S24 اولترا خواهد بود

نشت اطلاعات گسترده بازی هیلو پس از 26 سال

زاکانی: برای بار چندم می‌گویم چیزی به نام «حجاب‌بان» نداریم

رئیس جمهور: دانشگاه یکی از کانون‌های قابل اتکای دولت برای حل مشکلات کشور است

تجمع طرفداران فیلترینگ، کار "رزمندگان حزب الله" بود/ تعداد موتوری های معترض کمتر از موتورسوران پشت یک چراغ قرمز بود/! تصاویر

آیا چین و ایران قدرت در خاورمیانه‌ را بازتعریف خواهند کرد؟

سرمقاله وطن امروز/ اشتباه راهبردی دولت و جهش دلار تا 80 هزار تومان

عملیات مخالفان مسلح سوریه برای بازداشت افراد وابسته به اسد

کولاک برف در جادۀ طالقان-هشتگرد

ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن ماه اعلام شد

فروش این دو مدل آیفون در کشورهای اتحادیه اروپا متوقف شد

رمزگشایی از یک سقوط

مشاهدهٔ پلنگ در یک روستای دماوند

امدادرسانی به خودروهای گرفتار در برف و کولاک خلخال

آغاز رسمی پرداخت زکات با رمز ارز‌ها در مالزی

ضرب و شتم و شکستن دست بازرس غذا و دارو

اطلاعیه جدید بانک مرکزی درباره بازار ارز تجاری

واکنش عارف به افزایش نرخ ارز؛ راهبرد ارزی دولت اعلام شد

سرمقاله فرهیختگان/ آقای پزشکیان بر دهان متملّق خاک بپاشید

دیدار الجولانی با اعضای هیئت عالی‌رتبه بحرینی

اعتراف به قتل مرد گمشده پس از 16 ماه

«بوقلمون های زورگیر» زیر تیغ قانون!

زاکانی: آلودگی هوای تهران حتما راه‌حل دارد

ایران شریک تجاری کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا شد

نسخه جدید موزیک‌پلیر اندروید اتو در دسترس قرار گرفت

هشدار حزب‌الله درباره ادامه تجاوزات اشغالگران به لبنان

وقوع یک انفجار شدید در کابل

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «رضی‌پور آقا محلی»

سرمقاله جوان/ مودت با چه کسانی و چگونه؟

راننده‌ چینی که 35 نفر را زیر گرفته بود به اعدام محکوم شد

رکوردزنی جدید قیمت‌ طلا؛ سکه 57 میلیونی شد

بارش شدید برف، گردنه اسدآباد را سفیدپوش کرد

رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران منصوب شد

ترامپ به کمک تیک تاک آمد

انتقاد تلویحی تولیت آستان قدس رضوی از سخنرانی های احمد علم الهدی؟/ به اختلافات دامن نزنیم

ازدحام برای دریافت غذا در غزه