دبیرکل پیشین ناتو عضو ارشد سازمان سری بیلدربرگ شد
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - در آستانه بازگشت ترامپ به کاخ سفید که موضعگیری او نسبت به ناتو باعث نارضایتی اروپا شده بود، استولتنبرگ، دبیرکل پیشین ناتو به ریاست کمیته رهبری سازمان سری «گروه بیلدربرگ» متشکل از چهرههای برجسته جهانی منصوب شد.
در آستانه بازگشت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور منتخب آمریکا به کاخ سفید برای دومین دوره ریاستجمهوریاش، تغییراتی نیز در رهبری سازمان سری «گروه بیلدربرگ» در حال وقوع است.
نشریه دیلی میل با انتشار این مطلب گزارش داد: این سازمان که متشکل از رهبران سیاسی، چهرههای برجسته در صنایع، نخبگان دانشگاهی و نظامی است، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل پیشین ناتو را به عنوان رئیس «کمیته رهبری» آن برگزیده است.
بیلدربرگ که در سال 1954 تاسیس شد، مدت زیادی است که به دلیل دیدارهای مخفیانه خود در هتلهای خاص و گرانقیمت و تفریحگاههای کوهستانی درباره مسائل روابط بینالملل، اقتصادی و امنیتی توجه زیادی را به خود جلب کرده است.
روسای سیا و سازمان امآی6 از اعضای این سازمان بودند. «هنری کیسینجر» وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، «بیل کلینتون» رئیسجمهور این کشور، «بیل گیتس» بنیانگذار شرکت مایکروسافت و «پرنس چارلز» از اعضای ثابت آن بودهاند.
اکنون، استولتنبرگ که در سال 2002 در اولین نشست در سازمان بیلدربرگ شرکت کرد، به دلیل تخصصش در راهبرد فراآتلانتیک به سمت رئیس کمیته رهبری این سازمان برگزیده شده است.
انتصاب او در برههای انجام میشود که ترامپ که پیشتر، حملات او به ناتو باعث به خشم آمدن اروپا شده بود، بار دیگر قراز است کنترل امور را در اتاق بیضی به دست بگیرد. ترامپ قاطعانه گفته است که دیگر قصد ندارد میلیاردها دلار از پولهای مالیاتدهندگان آمریکایی را به جنگهای دیگر کشورها تخصیص دهد.
استولتنبرگ، ماه گذشته، هشدار داده بود که لفاظیهای ترامپ در کارزارهای انتخاباتیاش نگرانیهای بهجا درباره تعهداتش نسبت به امنیت اروپا را افزایش داده است.
تابستان هر سال، چهرههای برجسته حوزههای سیاست، تجارت، دانشگاه، اقتصادی و دفاعی دیداری سه روزه و به شدت حفاظتشدهای را برای گفتوگو درباره موضوعات مهم جهانی انجام میدهند که بقیه فقط قادر به حدس زدن آن هستند. منتقدان خواستار شفافتر شدن محورهای رایزنی این گروه برای پایان دادن به گمانهزنیهای بدبینانه هستند.
استولتنبرگ درباره سمت جدید خود گفته است که بیلدربرگ به همراه کنفرانس امنیتی مونیخ محل مناسبی برای همکاری میان رهبران جهانی در حوزه سیاست، تجارت و فضای دانشگاهی است.
«چارلی اسکلتون» در یادداشتی در روزنامه گاردین درباره نقش استولتنبرگ در این سازمان گفت که احتمالا، راهبرد او این خواهد بود که «ما نیاز به سرمایهگذاری بیشتری در بخش دفاعی داریم تا به دولت آتی(آمریکا) بگوییم روابط فرااقیانوسی اندوخته مهمی در این دوره و با وجود رقابت میان قدرتهای بزرگ است.»
-
شنبه ۸ دي ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۸:۴۹
-
۱۱ بازديد
-
-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1547687/