پیام ویژه

آخرين مطالب

عضو هیات رئیسه مجلس:

حالا که تصمیم حاکمیت رفع فیلترینگ است؛ فیلترشکن فروش‌ها به مردم معرفی شوند/ چه کسانی از این نمد برای خودشان کلاهی دوختند؟ سياسي

حالا که تصمیم حاکمیت رفع فیلترینگ است؛ فیلترشکن فروش‌ها به مردم معرفی شوند/ چه کسانی از این نمد برای خودشان کلاهی دوختند؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: حالا که حاکمیت فیلترینگ را برداشته است، به مردم شفاف بگویند پشت چنین سواستفاده‌ای چه کسانی بوده‌اند؟

مجتبی یوسفی درباره رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی گفت: حالا که امروز تصمیم حاکمیت بر رفع فیلترینگ است؛ به نظر می‌رسد زمان آن رسیده به مردم شفاف گفته شود چه کسانی فیلترشکن فروخته‌اند و چه منابع مالی در این سال‌ها کسب کرده‌اند؟
وی تاکید کرد: امروز باید کسانی که درآمدهای مالی آنچنانی از کنار فروختن فیلترشکن کسب کردند، به مردم معرفی شوند.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به این‌که امروز حاکمیت فیلترینگ را برداشته است، تاکید کرد: به مردم شفاف بگویند پشت چنین سواستفاده‌ای چه کسانی و چه اشخاصی بوده‌اند؟
وی ادامه داد: البته ما از قبل هم درباره این اتفاق گفته بودیم که چه کسانی از این قِبل صاحب درآمدهای آنچنانی شده‌اند اما زمان آن رسیده که با کسانی که از این نمد برای خودشان کلاهی درست کردند، فیلترشکن فروختند و درآمدها و سود آنچنانی کسب کردند، برخورد کنند.
یوسفی با بیان این که باید بپذیریم امروز فضای مجازی، فضای مجازی نیست و حقیقی است، یادآور شد: امروز کسب و کارهایی که در فضای وب، اینترنت و فضای مجازی وجود دارد از فضای حقیقی بیشتر شده و این یکی از واقعیت‌هایی است که باید بپذیریم.
وی با اشاره به این که همیشه گفته‌ام به جای خوب و زشت‌انگاری و دو قطبی‌سازی باید کار دقیق کرد، گفت: هر موضوعی یکسری محاسن و یکسری معایب دارد. تلاش کنیم از محاسن آن استفاده کنیم و معایب آن را کمرنگ یا بی‌اثر کنیم. امروز باید بپذیریم که فضای مجازی، فضای حقیقت است و بسیاری از کسب و کارها، بسیاری از مراودات علمی و اجتماعی به این فضا و بستر آمده و از این جهت باید به آن بپردازیم.
این نماینده مجلس با تاکید بر این‌که ضمن فراهم کردن بسترهای اینترنت پرسرعت و امن و به نوعی امنیت اطلاعات و حریم شخصی افراد هم باید مورد توجه باشد، گفت: به همین دلایل مجلس یازدهم «قانون دوام» را مصوب کرد که به یک نوعی خلاصه‌اش توجه به امنیت اطلاعات افراد، شرکت‌ها و برندها بود. چراکه امروز هیچکس نمی‌پذیرد که بگوییم موضوعی که نیاز مردم است را کاملاً نادیده بگیریم یا به نوعی بدون قانون رها کنیم.
این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: یکی از موضوعات این قانون این بود که مثلاً کسی در کسب و کارهای اینترنتی یک برندی را ثبت و کسب و کاری را ایجاد می‌کرد؛ یک شخص دیگری راحت آن را بدون آنکه حق مالکیت را رعایت کند به اسم خودش می‌زد و کپی رایت را رعایت نمی‌کرد، توجه داشته باشید این موضوع فقط در خصوص نرم‌افزارها نیست در بعضی از کسب و کارها هم وجود دارد. یا برخی اوقات به حریم شخصی و اطلاعات فردی برخی‌ها دسترسی پیدا می‌کردند و مورد سوءاستفاده قرار می‌دادند. یا الان کلاهبرداری‌هایی که در فضای وب صورت می‌گیرد و مال افراد را می‌بردند، از همین رو به همین جهت برای حفظ اموال، دارایی، آبرو و اطلاعات شخصی مردم باید یک چارچوبی مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: هیچ جای دنیا نمی‌پذیرند چنین فضایی بدون چارچوب باشد؛ حال این چارچوب لزوماً به معنای حذف یا محدودیت است؟ خیر، ولی اینکه ما چارچوبی به جهت صیانت از مردم داشته باشیم، یک واقعیت و ضرورت است. یعنی اگر کسی به اطلاعات شخصی یک فرد دسترسی پیدا کند، یا کسی کلاهبرداری کند، چه کسی می‌پذیرد با او هیچ برخوردی نشود؟ قطعاً هیچ عقل سلیمی آن را نمی‌پذیرد.
این نماینده مجلس با بیان این‌که من همیشه گفته‌ام ما نباید از موضوعات مرتبط با مولفه‌های روز عقب بیفتیم، ادامه داد: نمونه‌ این عقب افتادن در بحث رمزارزها است، روزهای اول به رمزارزها نگاه سلبی شد و عملاً با نگاه جرم‌انگاری و حذف به آنها نگاه می‌کردند، اما یک ظرفیت بود که از آن عقب افتادیم. در صورتی که در وضع قوانین و ظرفیت‌ها می‌شد در حوزه کسب و کارها از آن استفاده کرد.
وی افزود: وقتی عقب افتادیم، بیشتر روی جرم‌انگاری و محدود کردن رفتیم، چه اتفاقی افتاد؟ کار به سمت فضای غیررسمی و سوءاستفاده‌کنندگان و کلاهبرداران رفت بدون اینکه مجوز بگیرند هم منابع برق کشور را برخی از آن‌ها استفاده کردند و هم اضافه بر آن باعث شد کلاهبرداری و پولشویی اتفاق بیفتد در صورتی که اگر این را مدون می‌کردیم از مواهبش استفاده می‌شد و برای مضراتش قانون تعریف و برخورد می‌شد و همین هم باید در حوزه امنیت اطلاعات اتفاق بیفتد. 
یوسفی با اشاره به اینکه اینترنت پرسرعت و امن و در قابل دسترس باید در اختیار کاربران فضای مجازی باشد، گفت: در همه جای دنیا هم اینترنتی که در اختیار دانش‌آموزان و نوجوانان قرار می‌گیرد محدودتر است تا آن که در اختیار بزرگسالان قرار می‌گیرد؛ این یعنی چه؟ یعنی قانون. گفتم قانون به معنای محدودیت نیست و نظر شخصی من این است که فضای مجازی، فضای حقیقی کسب و کار است. باید به کسب و کارها درآمدها و ارتباطات امن و سریع اهمیت دهیم و از آن طرف از اموال و اطلاعات مردم در این فضا صیانت داشته باشیم و یا موضوعاتی که در ارتباط با فرهنگ ایرانی اسلامی است را برای آینده‌سازان و نوجوانان این مملکت لحاظ کنیم و در دنیا هم همین است. 

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1548397/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رونمایی از چهره کلیدی جدید تیم خاورمیانه‌ای کاخ سفید

مشخصات دوربین پوکو X7 پرو مشخص شد

One UI 7.0 سامسونگ چه تاریخی منتشر می‌شود؟

هشدار نوری المالکی نسبت به تصمیم اسرائیل برای ترسیم مجدد نقشه عراق

هواوی در حال آماده‌سازی جانشین گوشی میت XT است

ایلان ماسک و ماجرای جعل اسکرین‌شات؛ آیا «Adrian Dittmann» واقعی است؟

بسیاری از قابلیت‌های هوش مصنوعی سری گلکسی S25 هنوز فاش نشده‌اند

تخریب یک برج دیده بانی ارتش لبنان توسط رژیم صهیونیستی

برای اولین بار یک قاضی از هدست واقعیت مجازی برای تماشای صحنه جرم استفاده کرد

تلاش جریان سایه‌نشین برای بر هم زدن وفاق

ایران با این برگ جدید، آمریکای ترامپ را به چالش می‌کشد

نوری المالکی: رخدادهای سوریه می‌تواند مقدمه تجزیه منطقه باشد

تظاهرات گسترده در تل‌آویو علیه نتانیاهو

تعقیب‌کنندگان اورژانس در معابر جریمه می‌شوند

قتل هولناک پسر13 ساله در برج نیمه‌کاره چیتگر

واگذاری سهام سایپا و ایران خودرو تصویب شد

قیمت مرغ گرم کاهشی شد

پیشروی اسلام اخوانی

«زنده‌کُشی» در غزه

جامعه تن به گفتمان رادیکال نمی‌دهد

پلیس دانمارک: 20 هواپیمای بدون سرنشین بر فراز بندر کپنهاگ رویت شده است

حماس: عملیات رام‌الله، پاسخی به نسل‌کشی دشمن است

کشف جسد نوجوان غرق شده در رودخانه پس از 5 روز

زندانی شدن برای یک سکه!

پرداخت وام به متقاضیان خرید پنل خورشیدی

شاید اپل و سامسونگ سراغ باتری‌های سیلیکون‌کربن بروند

واکنش وزارت کشور به 7 ساله شدن شورا‌ها

خداحافظی‌های بی‌بازگشت

آمریکا؛ اکران ژانر وحشت در سال نو میلادی

دبیرکل حزب‌الله لبنان: شاید صبر ما قبل از اتمام آتش‌بس 60 روزه به سر برسد

به زودی تعقیب کنندگان اورژانس در معابر جریمه می‌شوند

تکذیب کاهش ذخایر خارجی؛ بانک مرکزی: مشکلی در تامین ارز وجود ندارد

دو عضو جدید هیئت عالی بانک مرکزی منصوب شدند

تصویر واقعی گلکسی S25 اولترا سامسونگ حاشیه های فوق‌العاده باریک نمایشگر را نشان می‌دهد

دوران زمامداری خانواده اسد در همه دروس سوریه حذف خواهد شد

حمله جنگنده‌های عراق به مخفیگاه‌های داعشی

یک انتخاب چالش‌برانگیز برای خاورمیانه

دستگیری دختر عموی الهام علی‌اف در یونان به اتهام نگهداری مواد مخدر

مرگ خاموش جان 49 نفر را گرفت

زنگ خطر برای اپل در چین به صدا درآمد

بلینکن: چین ممکن است پوتین را از استفاده از سلاح‌های هسته‌ای منع کرده باشد

بلوملرگ هزینه جنگ غزه برای اسراییل را تخمین زد

آلمان: از دولت جدید سوریه حمایت می‌کنیم

افزایش قیمت گاز در اروپا پس از توقف جریان خط لوله روسیه

برنامه چین برای کنار زدن بویینگ و ایرباس

8 پیش‌ بینی مهم بازار ارز دیجیتال در سال 2025

تغییر مدل اقتصادی دنیا به اقتصاد اشتراکی

جدال درباره FATF؛ منطق مخالفان و موافقان چیست؟

آلوده‌ترین شهر دنیا مشخص شد

جزئیات گروگانگیری عجیب و غریب در رشت