پیام ویژه

آخرين مطالب

موتورسواران تندرو علیه محمدباقر قالیباف/ برگزاری راهپیمایی بعد از نماز جمعه/ قالیباف فکرش را نمی کرد روزی گرفتار رفتارهای گازانبری شود سياسي

موتورسواران تندرو علیه محمدباقر قالیباف/ برگزاری راهپیمایی بعد از نماز جمعه/ قالیباف فکرش را نمی کرد روزی گرفتار رفتارهای گازانبری شود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - قالیباف روزی که می‌گفت: «هر کسی که وارد کوی دانشگاه شود و بخواهد این کارها را انجام دهد، من قالیباف به عنوان فرمانده ناجا محکم لوله‌اش می‌کنم.» حتی وقتی که گازانبری عمل می‌کرد و حسن روحانی در مناظرات 92 ریاست جمهوری به آن اشاره کرد هم به فکرش خطور نمی‌کرد که روزی خودش گرفتار رفتارهای گازانبری شده و در مقابل مجلس لوله شود.

قرار است روز جمعه 21 دی 1403 و پس از نمازجمعه گروه های تندرو و به اصطلاح نزدیک به نیروهای انقلاب اسلامی علیه محمدباقر قالیباف، که قانون حجاب و عفاف را راهپیمایی موتوری و خودرویی برگزار کنند.
با آن که راهپیمایی قبلی تندروها در مخالفت با رفع فیلترینگ «واتساپ» و «گوگل‌پلی» مورد استقبال خودی‌ها هم قرار نگرفت، باز هم قرار است یک راهپیمایی موتوری برگزار شود و خودروها هم همراه آنها خواهد شد. البته اینبار تفاوت مهم این است که علی زینی‌وند، معاون سیاسی وزیر کشور به صراحت هشدار داده که با تجمع‌کنندگان موتوری بدون مجوز برخورد خواهد شد. در حقیقت باید منتظر ماند و دید وزارت کشور چقدر زورش می‌رسد با آنهایی برخورد کند، که به مجوزها دهن‌کجی می‌کنند.
در دعوتنامه این تجمع غیرقانونی نوشته شده است: «امام خامنه‌ای: مسئله حجاب محدودیت شرعی و قانونی است؛ انجام محدودیت دولتی نیست، قانونی است و شرعی است؛ کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است. (15//01/1403) «راهپیمایی موتوری و خودرویی مطالبه‌گران مردمی جهت مقابله با پرچم نفوذ فرهنگی دشمن در کشور»اعتراض به کودتا علیه قانون توسط رئیس مجلس در عدم ابلاغ مصوبه حجاب.»
در تشریح اهداف این راهپیمایی نیز نوشته شده است: «1) نظارت بر ترک فعل متولیان حجاب در اجرای قانون حجاب 2) ابلاغ مصوبه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب.» در ادامه این دعوت نوشته شده: «استیضاح و سوال از مسئولین خاطی جزو وظایف نمایندگان مردم می‌باشد و موظف‌اند از حقوق ملت در چارچوب قانون دفاع کنند. زمان: بعد از اقامه نماز جمعه، 21 دی 1403. مبدا: خیابان شهید بهشتی، درب جنوب نماز جمعه (مصلی امام خمینی تهران) مقصد: خیابان مجاهدین اسلام، مقابل درب 4 مجلس شورای اسلامی.»
مراحل قانون شدن حجاب و عفاف
نهم اردیبهشت 1402 لایحه «حجاب و عفاف» به درخواست دولت ابراهیم رئیسی و پس از اعتراضات سراسری 1401 از سوی قوه‌قضائیه در 7 ماده تهیه شد. این لایحه به دولت رفت و با اعمال نظرهای دولت در 15 ماده پس از تصویب در دولت (7 خرداد 1402) به مجلس ارائه گردید. در مجلس اما این 22 مرداد 1402 این لایحه اصل 85 و از دستور صحن علنی خارج شد تا پشت درهای بسته کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس بررسی شود. 29 شهریور 1402 این لایحه که 74 ماده شده بود، به تصویب رسید. شورای نگهبان بارها ایراداتی به این لایحه گرفته و آن را به مجلس ارسال کرد و در نهایت مهر 1403 این لایحه توسط شورای نگهبان تایید شد. از آنجا تنش‌ها بر سر ابلاغ و اجرای آن بالا گرفت. 12 آذر امسال مسعود پزشکیان در یک گفت‌وگوی زنده تلویزیونی این قانون را غیرقابل اجرا دانست و تن به ابلاغ آن نداد. طبق قانون اگر رئیس جمهور قانونی را ابلاغ نکند، رئیس مجلس موظف به ابلاغ آن است. قالیباف در اولین نشست خبری خود در 7 آذر اعلام کرد این قانون را ابلاغ خواهد کرد. این صحبت‌ او به مذاق تندروها و افراطیون خوش‌آمد اما در نهایت حرف آخر را شورای عالی امنیت ملی زد و ابلاغ آن را به تعویق انداخت. اما خبر کام سوپرانقلابی‌ها را تلخ کرد با این وجود از موضع خود کوتاه نیامدند. برخی از آنهایی که به عدم ابلاغ این قانون اعتراض داشتند، ائمه جمعه بودند که به دولت و جریانی که این قانون را در راستای دوقطبی شدن جامعه می‌دانستند، از تریبون نمازجمعه حمله کردند. گرچه جریان تندروی مجلس نیز از این قافله عقب نماند و بارها در اظهارنظرات خود از ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب گلایه‌های تند و تیزی کرده‌اند.

پیام ویژه


زنان ایران همیشه زیست عفیفانه داشته‌اند
فاطمه مهاجرانی، درباره قانون حجاب و عفاف و سرنوشت آن، همچنین در پاسخ به این سوال که در حال حاضر این قانون در چه شرایطی است و لایحه اصلاحی قرار است تهیه شود؟ شورای عالی امنیت ملی مدت خاصی را برای عدم ابلاغ این قانون تعیین کرده است؟ آیا دولت با قانون حجاب موافق است یا خیر؟ گفت: «نکته مهم در مورد قانون حجاب و عفاف این است که نظر نهادها از نظر شخصی افراد برتر و بالاتر است. به عبارتی این قانون دو بار در نهادهای نهاد یا نهادهایی که مستقیما درباره موضوعات مختلف نظر می‌دهند، به تعویق افتاده است. مرحله قانونمند کردن موضوعات یک نگاه است و برخی از موادی که در این لایحه بود و می‌توانست تبعات اجتماعی سنگینی داشته‌ باشد که دقیقا با همین ملاحظات، به درستی و خردمندانه رفتار شد و به تعویق افتاد، موضوع دیگری است.»
او با اشاره به این که لذا ما حجاب را امری به نوعی تربیتی می‌دانیم، افزود: «زن‌های کشور از ایران باستان عفیف بودند و یقینا زنان ایران اسلامی به زیست عفیفانه کاملا پایبند هستند و موضوع قانونمند کردن نیز مسیر دیگری است. فعلا هم تهیه یک لایحه دیگر در دستور کار نیست.»
سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که این قانون مسکوت مانده یا دولت در حال تهیه قانون دیگری است؟ گفت: «کارهایی به صورت کارشناسانه در معاونت حقوقی شروع شده اما هنوز تا آنجایی که بگوییم قانون دیگری شکل بگیرد، فاصله داریم.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1551624/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ادعایی درباره کف قیمت تمام شده ساخت هر متر مسکن

کف قیمت تمام شده ساخت هر متر مسکن اعلام شد

تریلر گیم‌پلی Game of Thrones: Kingsroad ماجراجویی در وستروس را نشان می‌دهد

فردی که یک باگ مهم فیسبوک را پیدا کرده بود، 100 هزار دلار جایزه برد!

انتقاد زیدآبادی از میدان دادن برخی جناح‌ها به مداحان برای حذف رقبای سیاسی

دستاورد صد روزه؛ آنچه دولت روحانی در توافق موقت ژنو به دست آورد؟

ربات پیشرفته انسان‌نما، نگاه‌ها را در نمایشگاه CES 2025 خیره کرد

ناگفته های فاطمه هاشمی و کرباسچی از تندروی علیه مرحوم هاشمی رفسنجانی

چشم‌انداز بازگشت ترامپ و تهدید برای صادرات نفت ایران

سفر مکرون به لبنان پس از انتخاب رئیس جمهور این کشور

6 هزار میلیارد بیبی دوج برنده شوید!

اولین SSD اکسترنال دنیا با قفل NFC رونمایی شد؛ گجتی هوشمند برای فراموشکاران!

ایلان ماسک به مناطق تحت تاثیر آتش‌سوزی لس‌آنجلس اینترنت رایگان استارلینک ارائه می‌کند

کیفیت اینترنت؛ تنها گزینه برداشتن تمام محدودیت‌‏هاست

اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم دیوان کیفری

توقیف لندکروز 12 میلیارد تومانی قاچاق در شیراز

کلاهبرداری مجرمان سایبری با عنوان مأمور پست

مجوز جدید سران قوا برای افزایش جریمه گران‌فروشی

چهار مشکل جدی تعطیلی مدارس برای دانش‌آموزان و والدین

انتقاد وزیر کار به نحوه تعیین حداقل حقوق؛ باید دستمزد بر اساس صنف‌های مختلف تعیین شود

آژیر خطر برای فروشندگان خودرو به صدا درآمد

این کیبورد هوشمند با حرکت دستان شما تغییر حالت می‌دهد

انتقاد از توسعه بی‌مطالعه

متخصص بیماری‌های عفونی: هیچ ویروس جدیدی شایع نشده است

ارمنستان ممکن است حضور مرزبانان روسی را کاهش دهد

ماجرای اختلال‌های پشت سر هم قطارها در سرزمین‌های اشغالی

متهم آتش زدن خودرو در زمان حضور ترامپ در کنگره شناسایی شد

درخواست ترامپ برای تأخیر در صدور حکم رد شد

الیزه: مکرون به لبنان می‌رود

خوش و بش ترامپ و اوباما در مراسم تشییع جنازه جیمی کارتر

قالیباف: وقتی قطعنامه 598 پذیرفته شد، در جبهه بهت‌زده بودیم مگر گریه امان می‌داد؟

تندروها، رخ‌‌ به‌‌ رخ قالیباف

حماس انتخاب جوزف عون به عنوان رئیس‌جمهور لبنان را تبریک گفت

حکم اعدام زن و مرد متهم به رابطه شیطانی نقض شد

سقوط 9 هزار دلاری بیت کوین در یک روز

قهوه‌ساز Kara Pod معرفی شد؛ تبدیل رطوبت هوا به آب برای آماده‌سازی قهوه

پازل مبهم نابینایی 9 بیمار!

وزیر بهداشت: بیماری تب دنگی در چابهار به دلیل آب غیرایمن گسترش یافت

سکه‌های 1403 شنبه حراج می‌شوند

یوبیسافت روی یک Assassin’s Creed نقش‌آفرینی جدید کار می‌کند

اتحاد نفتی ایران و ارمنستان علیه خفگی ژئوپلیتیکی

حمله به وزیر دارایی سابق آلمان با کیک

لغو سفر بایدن به ایتالیا به علت آتش سوزی‌های لس آنجلس

برگزاری حراج شمش طلا در هفته آینده

روند کاهشی سرمایه‌گذاری ایرانی‌ها در جمهوری آذربایجان

کورسیر دست پر به نمایشگاه CES 2025 رفت؛ رونمایی چندین پاور و کیس و رم جدید

اعتراف به شکست در اداره تهران

اپوزیسیون شاه و دموکرات‌‏ها؛ بازخوانی روابط جبهه ملی و نهضت آزادی با آمریکا

دومین بتای Monster Hunter Wilds در ماه آینده برگزار می‌شود

مشکل اصلی صداوسیما