پیام ویژه

آخرين مطالب

یک فعال سیاسی اصولگرا:

آن‌هایی که کیف‌هایشان مملو از دلار است می‌گویند کشور را به همین وضع رها کنید و مذاکره نکنید! سياسي

آن‌هایی که کیف‌هایشان مملو از دلار است می‌گویند کشور را به همین وضع رها کنید و مذاکره نکنید!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - یک فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به کارشکنی کاسبان تحریم و تندرو‌ها گفت: «اگر مذاکره نکنیم چه کار باید بکنیم؟ آقایان راه‌حل بدهند. همین‌طور حرف زدن و دشنام دادن که این چه کاره است که حرف می‌زند که فایده ندارد. می‌توان چنین استنباط کرد که منافع دو گروه در عدم مذاکره تأمین است: یکی خود آمریکایی‌ها هستند که روزبه‌روز فشار تحریم‌ها را بیشتر می‌کنند و مشکلات را بیشتر می‌کنند و یکی هم همین آقایانی که در داخل با مذاکره مخالفت می‌کنند با FATF مخالفت می‌کنند، این‌ها مشخص است. اعتقاد ما این است که این آقایان باید رصد شوند و الا مخالفت بی‌حساب و کتاب دردی را دوا نمی‌کند.»

عزت‌الله یوسفیان‌ملا، فعال سیاسی اصولگرا، در پاسخ به این سوال که با توجه به تلاش دولت برای کاهش مشکلات کشور بعضا شاهدیم که تندرو‌ها مشکلاتی را برای دولت ایجاد می‌کنند و بعد از اعلام آمادگی ایران برای مذاکره با آمریکا تندرو‌ها با کاسبان تحریم همراه شده و کارشکنی‌های بسیاری انجام می‌دهند. این نوع اقدامات از سوی تندرو‌ها و کاسبان تحریم چه تاثیری می‌تواند بر حل مشکلات کشور داشته باشد، گفت: من بیش از 16 سال شاید هم بیشتر عضو ستاد مبارزه مفاسد اقتصادی بودم بنابراین اطلاعاتم در این مورد تا حدودی کافی است. برخی از افرادی که الان با رییس‌جمهور مخالفت می‌کنند، کسانی هستند که حقوق نجومی و درآمد نجومی دارند عده‌ای از افرادی که بعضا چنین مطالبی را می‌گویند یا اعتراضاتی که می‌شود، وقتی بررسی می‌شود می‌بینیم که گاهی فرد اعتراض‌کننده دارای ملک و املاک و ... است.
وی ادامه داد: برخی از آنهایی که حرف مخالف منافع ملی می‌زنند و هدف مخالف دارند به اعتقاد من دیگر در این مرحله در حد جریان سیاسی نیستند و افرادی هستند که باید رصد و شناسایی شوند و وضعیت مالی و اقتصادی آنها مورد بررسی قرار بگیرد. البته ممکن است که ما در این مذاکرات به نتیجه نرسیم چراکه ممکن است آنها پیش شرط‌های الکی برای ما بگذارند، مسئله ما با غرب مسئله هسته‌ای است و مسئله دیگری در شرایط فعلی نداریم.
این فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به حضور مدیرکل آژانس انرژی اتمی در ایران گفت: وقتی این فرد وارد کشور ما می‌شود می‌گوید که شما باید مسائل خود را در سطح دنیا با سران موثر دنیا مانند اروپا و آمریکا و ... حل کنید و خودشان هم تا حدودی اذعان دارند که مسئله هسته‌ای ما مسئله سیاسی است و تا مذاکره نکنیم این مسئله حل نمی‌شود.
یوسفیان‌ملا با اشاره به دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ گفت: در گذشته خروج از توافق هسته‌ای (برجام) صورت گرفت، توافقی که به امضا رسیده و تأیید شده بود و در مرحله‌ای قرار داشت که کار‌های اجرایی آن آغاز شده بود. با این حال، به دلیل زمان محدود، ما نتوانستیم به بهره‌برداری کامل از آن بپردازیم. این موضوع به دلیل این بود که بانک‌های جهانی و مؤسسات اقتصادی جهانی نیاز به زمان داشتند تا متوجه شوند که برجام واقعاً قابل اجراست و به تدریج بتوانند سوئیفت را باز کنند و ارتباطات مالی ما را برقرار کنند.
اما متأسفانه، مسائل مربوط به بانک مرکزی و ارتباطات آن به نتیجه نرسید و این آقا که الان رییس‌جمهور شده همه را برهم زد. بعد از آن خودش پا پیش گذاشت و رهبران سه کشور مؤثر اروپایی، شامل آلمان، فرانسه و بریتانیا، از آقای روحانی خواستند تا برای مذاکرات آماده شود. آقای رییس‌جمهور (روحانی) در آن زمان در این زمینه دستورالعملی نداشت مذاکره هم اینطور نیست که به سادگی انجام شود بلکه نیازمند مقدماتی است و مراجع ذی‌صلاح باید درباره آن تصمیم‌گیری کنند ایشان هم، چون خالی از این دستورالعمل‌ها بود، نپذیرفت.
غرب از عدم مذاکره زیان نمی‌بیند بلکه ما زیان می‌بینیم
وی ادامه داد: یعنی آنها تا این حد به قول خودشان، خودشان را اهل مذاکره نشان دادند و به هر دری زدند که آماده مذاکره هستند. الان وزیر امور خارجه جدید ایالات متحده، زمانی که برای دریافت مجوز وزارت امور خارجه خود به کنگره رفت، اظهار داشت که ایالات متحده باید با ایران مذاکره کند و ترامپ هم گفت ما کاری به ایران نداریم و این مشکل هسته‌ای باید حل شود. وقتی آنها این حرف را می‌زنند البته ما می‌دانیم در حرف هایشان با شیله و پیله هستند و در ذهنشان چیز‌های دیگری است، اما اگر رییس دولت جمهوری اسلامی بگوید نه ما مذاکره نمی‌کنیم آنها از عدم مذاکره زیان نمی‌بینند بلکه ما زیان می‌بینیم.
مخالفت بی‌حساب و کتاب با مذاکره و FATF دردی را دوا نمی‌کند
این فعال سیاسی اصولگرا تصریح کرد: منافع دو گروه در این مسئله با عدم مذاکره تامین است یکی خود آمریکایی‌ها هستند که روز به روز فشار تحریم‌ها را بیشتر می‌کنند و مشکلات را بیشتر می‌کنند و یکی هم همین آقایانی که در داخل با مذاکره و FATF مخالفت می‌کنند، اینها مشخص است. اعتقاد ما این است که این آقایان باید رصد شوند و الان مخالفت بی‌حساب و کتاب دردی را دوا نمی‌کند. آقای رییس‌جمهور هم می‌توانند به رسانه‌ها بگویند که وقتی صحبت از مذاکره می‌کنند این مذاکره در چه سطحی است. مگر آقای رییس‌جمهور می‌تواند در سیاست‌های کلی نظام بدون اجازه رهبری بروند مذاکره کنند؟ بالاخره این مذاکرات هم مقدماتی دارد و مذاکره نیازمند مقدمات و برنامه‌ریزی دقیق است.
تا امروز حتی یک نفر با صحبت مخالفان به صف مخالفان مذاکره اضافه نشده است
یوسفیان‌ملا تصریح کرد: تا امروز مخالفان فقط توانسته‌اند برای خودشان و اطرافیان خودشان این صحبت‌ها را داشته باشند، در جمعیت نزدیک به 90 میلیون نفری کشور، چه در داخل و چه در خارج، نمی‌توان فردی یافت که تا امروز موافق مذاکره باشد، اما چون این آقایان مخالفت کرده‌اند صحبت مخالفان را پذیرفته و بگوید نباید مذاکره کنیم. یعنی با صحبت‌های اینها یک نفر به صف مخالفان مذاکره اضافه نشده است.
چنین چیزی محال است؛ لذا نفس مذاکره که ضرر ندارد حالا می‌رویم صحبت‌ها را میکنیم البته ما از ابتدا پیش‌شرط‌های تحمیلی را نپذیرفته و نخواهیم پذیرفت. مذاکرات باید عزتمندانه انجام شود. اگر به‌گونه‌ای باشد که هیچ‌گونه فشار یا خواسته‌های غیرمنطقی در آن وجود نداشته باشد چرا مذاکره ضرر داشته باشد؟ فرض مثال هم بروند و صحبت کنند و به نتیجه هم نرسند، به کشور خودشان باز می‌گردند ما هم به کشور خودمان باز می‌گردیم. اتفاق خاصی هم نیفتاده است.
یا باید بجنگیم و ان‌شاءالله پیروز شویم و اگر نخواهیم بجنگیم و با هزینه کمتر این مشکلات را حل کنیم باید مذاکره باشد همه کسانی هم که می‌آیند حتی افرادی که سیاسی نیستند مانند مدیرکل آژانس می‌گویند مشکلات سیاسی‌تان را با اینها حل کنید
مسائل سیاسی بر وضعیت اقتصادی ما تأثیرگذار است
وی ادامه داد: از آن طرف نفس اعلام مذاکره برای کشور ما سود دارد؛ چراکه به وضوح مشاهده می‌شود که متاسفانه افزایش قیمت ارز خارجی به طور مستقیم بر اقتصاد تأثیر می‌گذارد بنابراین مسائل سیاسی هم بر وضعیت اقتصادی ما تأثیرگذار است. به محض اعلام تمایل به مذاکره رشد قیمت ارز متوقف یا بعضا کاهش می‌یابد. وقتی اخبار و اطلاعات از مذاکرات در زمان برجام از وین منتشر می‌شد می‌دیدیم که شرایط اقتصادی ما کمی بهتر می‌شد؛ چراکه جریان، جریان سیاسی است و در جریان سیاسی باید سیاسی عمل کرد نمی‌شود آنها حرف بزنند و ما سکوت کنیم.
این آقا قبل از آمدن از تنها کشوری که اسم می‌برد ایران بود و بعد هم اشاره‌ای به ونزوئلا می‌کرد سایر مسائل دیگر مطرح نبود و گویا سیاست خارجی آمریکا و اتحادیه اروپا فقط شده بود ایران. در چنین شرایطی اگر رییس‌جمهور و دولت نگویند ما مذاکره می‌کنیم چه کاری باید بکنند؟ همین وضع رها شود و هر روز شاهد افزایش قیمت دلار و افزایش مشکلات مردم باشیم؟
این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: نمی‌شود با این شرایط مشکلات را حل کرد البته درصدی از مشکلات را می‌شود با مدیریت صحیح رفع کرد، اما اگر مذاکرات واقعا عزتمندانه باشد و پشت دیوار شیشه‌ای باشد که همه بدانند و ببینند که چه اتفاقی می‌افتد و مسئله پیش شرط‌های غیرمنطقی وجود نداشته باشد چه اشکالی دارد؟ مذاکره نکنیم؟ عقل سلیم این را نمی‌پذیرد.
خدا کمک کند که روسیه در مذاکراتش با آمریکا وارد مسائل ایران نشود
یوسفیان‌ملا با اشاره به سفر رییس‌جمهور به روسیه تصریح کرد: آنها هم قرار است مذاکره کنند و منتظر شروع به کار ترامپ هستند واقعا خدا کمک کند که ان‌شاءالله روسیه در مذاکراتی که با آمریکا دارد وارد مسائل ایران در این بخش نشود و الا اگر خدایی نکرده اتفاقاتی آنجا بیفتد برای ما ممکن است تاثیرگذار باشد البته اتفاق آنچنانی نمی‌افتد، اما قطعا روند مذاکره در بخش جمهوری اسلامی یک مقدار کند می‌شود، فرض کنید که قول‌هایی داده است و در مسئله اوکراین چهار وجب زمین را اضافه‌تر می‌خواهد و مثلا می‌گوید فلان چیز را دیگر به ایران نمی‌فروشم. دوست و دشمن در این مذاکرات روشن می‌شود.
البته منتقدان هم حق دارند می‌توانند حرف بزنند، اما حرف بی‌حساب و کتاب نباید بزنند حرفی بزنند که در مقابل مردم قابل دفاع باشد حالا این مخالفان خودشان را در یک جریان جا می‌دهند این جریان بعد آنها را قبول نمی‌کند، بنابراین بیایند از جریان بیرون و در بین مردم بگویند اصلا نمی‌خواهیم مذاکره کنیم. اگر توانستند حرف‌شان را جلو ببرند حرفشان درست است.
مذاکره الان مصلحت کشور و نظام است
وی ادامه داد: یا باید بجنگیم و ان‌شاءالله پیروز شویم و اگر نخواهیم بجنگیم و با هزینه کمتر این مشکلات را حل کنیم باید مذاکره باشد همه کسانی هم که می‌آیند حتی افرادی که سیاسی نیستند مانند مدیرکل آژانس می‌گویند مشکلات سیاسی‌تان را با اینها حل کنید و با زبان بی‌زبانی می‌گویند که هر وقت بین شما و اتحادیه اروپا و آمریکا مناقشات زیاد می‌شود ما هم تحت فشار قرار می‌گیریم؛ لذا مذاکره الان مصلحت کشور و نظام است آن هم مذاکره‌ای که بدون پیش شرط باشد و امید در آن باشد.
آن طرف هم قبل از اینکه رای بگیرد درباره ایران صحبت می‌کرد ما می‌دانیم که در سر او چیز‌های دیگری است، اما حرف می‌زند و دلیلی ندارد که ما یک طرفه بگوییم نه و توی صف یک عده خاص برویم که تعدادشان هم زیاد نیست، عموم مردم کشور خواهان حل مشکلات هستند و برای حل مشکلات هم یا باید اینقدر قدرت داشته باشیم که برویم با زور اسلحه اقدام کنیم یا اینکه باید با مذاکره مشکل را حل کنیم.
یوسفیان‌ملا گفت: اگر مذاکره نکنیم چه کار باید بکنیم؟ آقایان راه حل بدهند همین‌طور حرف زدن و دشنام دادن که این چه کاره است که حرف می‌زند که فایده ندارد. اصلا همه هیچ کاره‌اند شما همه کاره هستید شما پیشنهاد بدهید که چه کار باید انجام دهیم؛ اما هیچ راهی ندارند و می‌گویند کشور را به همین وضع رها کنید تا هر روز دلار بالاتر برود و قیمت دلار برای ما که در خانه و کیف‌مان دلار داریم افزایش پیدا کند، اینها حرف یک عده‌ای است و غیر از این نمی‌تواند باشد. مذاکره همانطور که گفته شده باید عزتمندانه باشد و لازم است هر وقت هم که احساس شد آنها زور می‌گویند خداحافظی کنیم و از مذاکره برویم.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1555664/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صداهای بعد از دستور رهبری صدای کاسبان تحریم است

ایسوس ROGPhone 9 FE به عنوان گوشی گیمینگ اقتصادی عرضه خواهد شد؟

اپل به رسم هر سال، روز مارتین لوترکینگ جونیور را گرامی داشت

سعید حجاریان: نسل Z به شگردهای مجاهدین خلق تن نمی دهد

پاکسازی ترامپ آغاز شد؛ اخراج 12 مقام ارشد وزارت خارجه

آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین

جنگی که بردیم

زیدآبادی نوشت: قابل توجه آقای رییس‌جمهور!

بلومبرگ: چرا جهان دیگر از ترامپ نمی‌ترسد؟

جدیدترین بخش ابرپروژه بلندپروازانه بن‌ سلمان

نرم‌افزار CapCut بار دیگر در دسترس آمریکایی‌ها قرار گرفت

دوگانه پزشکیان و تندروها

ماموریت در داووس

پلیتیک ترامپ دوم

السانسوریه

روبیو: سیاست‌خارجی من در راستای منافع ملی آمریکا است

جست‌وجو برای نحوه خرید رمزارز در گوگل سربه‌فلک کشید

الکترونیک آرتز متهم به استفاده از تصاویر جنگ غزه در Battlefield جدید شد

جلیلی درمورد علت عدم مناظره با زنگنه: برخی از مباحث فرصت بسیاری می‌خواهد

هر ایرانی سالانه چند کیلو نان می‌خورد؟

سامسونگ هوش مصنوعی را به نمایشگرهای تعاملی تزریق کرد

عمل جراحی که تنها 3 بار در آمریکا توسط یک ایرانی انجام شد

آماری از وضعیت سواد ایرانی‌ها

شادی مردم سنندج از بارش برف

توقف جوانان در پیچ اشتغال، تقریبا دو سال

اقتصاددان و عضو هیات علمی اقتصادی دانشگاه علامه: دولت به چه حقی کسری بودجه دارد؟

حماس خواهان بسیج عمومی برای مقابله با اسراییل در جنین شد

شهردار بیت‌لاهیا: اسرائیل 95درصد از منازل شهروندان را ویران کرده است

رئیس ستاد ارتش اسراییل: مسئولیت شکست 7 اکتبر با من است

نخست وزیر گرینلند: نمی خواهیم آمریکایی باشیم

بازگشت پیکر شهدای مرزبانی به کشور پس از 16 سال

پیش بینی قیمت دلار 3 بهمن 1403

چه کردی با استقلال آقای موسیمانه؟!

وزیر خارجه آمریکا: اتمام جنگ روسیه و اوکراین سیاست رسمی ترامپ است

پوتین و السیسی درباره تحولات غرب آسیا رایزنی کردند

کشف 13 تن اجزای حرام دام و مشروبات الکلی در یک انبار

داستان ادامه‌دار بورس و نرخ سود

راهکار جدید شیائومی برای اجرای بازی‌های ویندوز روی اندروید معرفی شد

خیال‌بافی‌های یک قمارباز

حادثه امنیتی سخت برای اسراییل در جنین

سفیر پیشنهادی ترامپ برای سازمان ملل خواستار اصلاح این نهاد بین‌المللی شد

گزارش ویدئویی از بازگشت اهالی به شهر جبلیه

ترودو: کانادا در برابر تهدیدهای تعرفه‌ای ترامپ تسلیم نخواهد شد

اولین قربانیان قوانین مهاجرتی ترامپ پس از تحلیف

نخست‌وزیر اسلواکی از احتمال وقوع کودتا در این کشور خبر داد

آغاز تحقیقات برای رازگشایی پرونده قتل معاون اسبق وزیر

10 سال تعقیب همسر فراری برای قتل

پیش بینی قیمت طلا و سکه 3 بهمن 1403

مدیران بزرگ‌ترین شرکت‌های فناوری در جایگاهی ویژه در مراسم تحلیف ترامپ حاضر شدند

چالش‌های ترامپ؛ از مهاجرت تا جنگ اوکراین