پیام ویژه

آخرين مطالب

تداوم نقض آتش بس در غزه؛ 100 کودک به علت تعلل اسرائیلی‌ها شهید شدند بين الملل

تداوم نقض آتش بس در غزه؛ 100 کودک به علت تعلل اسرائیلی‌ها شهید شدند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / مدیرکل وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که اشغالگران با تداوم نقض پروتکل های انسانی آتش بس از ورود تجهیزات پزشکی و دارویی به این منطقه و خروج بیماران و مجروحان از آن جلوگیری می کنند و همین امر باعث شهادت 100 کودک نیازمند خروج از نوار غزه برای تکمیل درمان شده است.
مدیرکل وزارت بهداشت نوار غزه افزود: «بر اساس توافق آتش بس آنها باید مجوز ورود سوخت و ژنراتورهای تولید برق را صادر کنند، علاوه بر آنکه پروتکل‌های بشردوستانه بر ورود تجهیزات پزشکی و دارو تأکید دارند.»
وی که با شبکه الجزیره گفت‌وگو می‌کرد، اظهار داشت: «ورود سوخت و ژنراتورهای تولید برق و تجهیزات تولید اکسیژن برای فعال‌سازی بیمارستان‌ها ضروری است و زمان برای فعال سازی بیمارستان به منظور مداوای بیماران کلیوی در غزه بسیار مهم است.»
مسئول فلسطینی افزود: «هنوز هیچ تجهیزاتی برای تولید اکسیژن وارد نوار غزه نشده و ما از سازمان‌های بین‌المللی می‌خواهیم برای رفع این مانع اقدام کنند چرا که اشغالگران در ورود نیازهای اساسی برای فعال سازی بیمارستان‌ها کارشکنی می‌کنند.»
مدیر کل وزارت بهداشت نوار غزه اضافه کرد: «شرایط به گونه‌ای است که تعداد مرگ و میر به دلیل فقدان خدمات درمانی بیش از کسانی است که با گلوله اشغالگران به شهادت می‌رسند.»
وی همچنین گفت: 40 درصد از بیماران کلیوی به دلیل فقدان خدمات پزشکی در طول جنگ غزه جان خود را از دست دادند و 25 بیمارستان از مجموع 38 بیمارستان نوار غزه نابود شد و همین مساله ارائه خدمات درمانی در این منطقه را با مشکلات جدی مواجه کرده است.
مدیر کل وزارت بهداشت نوار غزه تصریح کرد: دهها مجروح و بیمار منتظر خروج از نوار غزه برای تکمیل درمان هستند اما اشغالگران در قبال آن مانع تراشی می کنند و 100 کودک به علت تعلل اشغالگران با وجود دریافت موافقت قبلی جان خود را از دست دادند.
همچنین دفتر اطلاع رسانی دولتی فلسطین در نوار غزه با اشاره به تعلل رژیم صهیونیستی در اجرای پروتکل بشردوستانه و عمل به تعهداتش درباره آتش بس در غزه، رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا را مسئول پیامدهای خطرناک عدم پایبندی این رژیم به تعهداتش دانست.
روز گذشته جنبش حماس با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد: رژیم صهیونیستی به تعهداتش درباره فراهم کردن زمینه امدادرسانی در نوار غزه پایبند نبوده است و اجازه هیچ گونه بازسازی یا ورود کمک‌های پزشکی لازم به این منطقه را نداده است.
حماس افزود: ارسال سوخت به نوار غزه، بسیار کمتر از مقدار مورد اشاره در توافقنامه آتش‌بس است و مقدار سوخت ارسالی به شمال نوار غزه، بسیار اندک است و حتی هیچ کدام از ماشین‌آلات مورد اشاره در توافق، وارد نوار غزه نشده است.
رژیم صهیونیستی جنگ علیه ملت فلسطین را با هدف نابودی کامل جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه در 7 اکتبر 2023 برابر با 15 مهر 1402 با حمایت همه جانبه دولت آمریکا شروع کرد اما با گذشت بیش از 15 ماه جنایت و نسل کشی غیرنظامیان، بمباران بیمارستان ها و مدارس و از بین بردن زیرساخت های نوار غزه به اهداف خود نرسید و مجبور به قبول آتش بس و آغاز روند بازگرداندن اسرای خود از طریق مبادله اسیران با مقاومت فلسطین شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1561271/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحلیلگر ایرانی: ترامپ هنوز راه مذاکره و توافق را باز می‌داند

پیشنهاد غزه‌ای ترامپ؛ تاکتیک مذاکره یا رویای غیرممکن؟

صادق زیباکلام: باید با آمریکا مذاکره کنیم

تمایل مذاکره از سوی آمریکا و مشکلات ایران

دیپلمات پیشین: همه‌ چیز به تصمیمات ایران بستگی دارد

اطلاعیه پلیس راهور فراجا در خصوص انسداد محورها و هشدارهای ترافیکی

یوبیسافت برای معرفی بازی Rainbow Six Siege 2 آماده می‌شود

فرونشست زمین در ایران چقدر خطرناک است؟

دستور‌العمل اجرایی 5 فوریه ترامپ؛ آثار و پیامدها

پلنگ‌کُشی

جدیدترین توضیحات رئیس اورژانس کرمان درباره وضعیت دانش آموزان حادثه دیده کرمانی

جزئیات جدیدی درباره مشخصات آیفون تاشو اپل فاش شد

آیت‌لله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا باید از موضع قدرت باشد

موضوعی که مادر ایلان ماسک را عصبانی کرد

بازی Kingdom Come: Deliverance 2 به فروش فوق‌العاده‌ای رسیده است

اگر گلکسی S8 دارید، می‌توانید همین‌حالا One UI 7 را نصب کنید

آخرین وضعیت پرونده حادثه اتوبوس حامل دانش آموزان کرمانی

این گوشی چینی حالا پرقدرت‌ترین گوشی اندرویدی دنیا است

نتانیاهو: نیازی به حضور نیروهای آمریکایی در غزه نیست

تصویری از برج هزار متری بن سلمان

تصویر هدیه تروریستی نتانیاهو به ترامپ!

آزادراه تبریز - زنجان به‌علت کولاک و لغزندگی شدید مسدود شد

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

دسترسی به دیپ‌سیک در کامپیوترهای ارتش کره جنوبی ممنوع شد

رسانه اسرائیلی: نتانیاهو آماده آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس است

تصویر پیجری که نتانیاهو به ترامپ هدیه داد

روسیه، اظهارات ترامپ درباره غزه را پوپولیستی خواند

ترامپ دیوان کیفری بین المللی را تحریم می‌کند

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

سهمیه شیرخشک نوزادان 2 برابر شد

رکورد جهانی میراث فرهنگی ایران

اعتراف به تورم

پاستور و کاخ سفید در آستانه مذاکره؟

رئیس جمهور پاناما: ادعای واشنگتن در مورد عبور رایگان کشتی‌هایش از کانال پاناما دروغ است

رادیو ارتش اسرائیل: خودکشی 28 نظامی صهیونیست از شروع جنگ غزه

نتانیاهو به ترامپ پیجر هدیه داد

برگزاری مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور

بارش شدید برف در محور ارومیه - سلماس

ویندوز 11 این ویژگی را از مک‌های اپل کپی کرده است

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه!

پیشنهاد مذاکره اقتصادی با آمریکا

ادعای رسانه اوکراینی درباره طرح ترامپ برای صلح در اوکراین

وزیر اسرائیلی: قدرت و حکومت حماس را در غزه نمی‌پذیریم

روایت تلخ سوزاندن صورت یک معلم در بازداشتگاه ساواک

بیل گیتس: «فکر می‌کردم تنها یک اشتباه تا مرگ فاصله دارم»

تورم و گرانی هم صبر دارد؟

وزیر اسرائیلی: با حمایت ترامپ، 2 میلیون فلسطینی را از غزه اخراج خواهیم کرد