پیام ویژه

آخرين مطالب

مغازه‌دار بامرام زندگی سارق را تغییر داد فرهنگی و اجتماعی

مغازه‌دار بامرام زندگی سارق را تغییر داد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایران /پسر جوان که برای آزادی پدرش از زندان وارد یک باند سرقت شده بود وقتی با بخشش صاحب مغازه روبه‌رو شد و به اشتباه خود پی برد، راز سرقت‌های سریالی اعضای باندش را فاش کرد.
چندی قبل پسر جوانی به یکی از کلانتری‌های پایتخت رفت و گفت: من با اعضای یک باند سرقت خانه‌های تهران در ارتباط هستم. آنها آخر هفته‌ها از خانه‌ها سرقت می‌کنند. البته من در سرقت‌هایشان شرکت نداشتم اما عذاب وجدان وادارم کرد آنها را لو بدهم.
با اعتراف پسر جوان، پس از هماهنگی‌های قضایی با بازپرس دادسرای ویژه سرقت، اعضای باند بازداشت شدند. در بازرسی از مخفیگاه آنها، مقداری وسایل سرقتی به دست آمد و متهمان که در برابر مدارک پلیسی قرار گرفتند به سرقت‌های سریالی‌شان اعتراف کردند.
می خواستم پدرم را آزاد کنم
هومن، 23 ساله، پسر جوانی است که قرار بود برای سرقت آموزش ببیند اما یک اتفاق باعث شد تا مسیر زندگی‌اش تغییر کند.

چطور با این باند آشنا شدی؟
داستانش مفصل است. پدرم مدتی قبل به خاطر چک بی‌محل به زندان افتاد. به هر دری زدم و به سراغ هر کسی که می‌شناختم رفتم، اما هیچ کسی به من پول قرض نداد. البته حق هم داشتند. تا اینکه یک شب سر کوچه ایستاده بودم که پژمان یکی از بچه محل‌هایمان را دیدم. حالم را که دید پیشنهاد وسوسه‌کننده‌اش را مطرح کرد. می‌گفت چند خانه سرقت می‌کنیم و با سهمی که به من می‌رسد می‌توانم پدرم را آزاد کنم، اما یک شرط داشت؛ گفت باید اول آموزش ببینی تا اشتباهی رخ ندهد که گیر بیفتیم.
شگردشان چه بود؟
 در خیابان‌ها پرسه می‌زدند و با دیدن خانه‌هایی که چراغ‌هایشان خاموش بود به آنجا می‌رفتند. ابتدا زنگ می‌زدند و اگر کسی در خانه نبود، از طریق بالکن وارد می‌شدند و به شیوه توپی‌زنی سرقت‌ها را انجام می‌دادند.
چطور به تو آموزش می‌دادند؟
 به من گفتند باید از سرقت‌های خرد شروع کنی مثلاً هر چه برای خوردن نیاز داشتند از نان گرفته تا گوشت و مرغ را باید سرقت می‌کردم. اگر در این کار موفق شدم بعد از دو ماه در سرقت خانه با آنها همراه می‌شدم.
چه شد که پشیمان شدی؟
عذاب وجدان گرفتم. یک شب، دورهم نشسته بودیم که به من گفتند برو سیگار و نوشابه سرقت کن. من هم به یک مغازه رفتم و سیگار و نوشابه‌ها را در جیبم جاساز کردم اما وقتی خواستم از مغازه بیرون بیایم صاحب سوپرمارکت، مرا صدا زد و کیسه‌ای پر از خوراکی به من داد و گفت پولش را نمی‌خواهد بدهی. سرم را که برگرداندم دیدم مغازه مجهز به دوربین مداربسته بوده و از زمانی که سرقت را شروع کرده بودم، صاحب مغازه مرا داخل دوربین‌ها دیده بود. او به جای اینکه به پلیس زنگ بزند، کلی خوراکی اضافی هم داخل کیسه گذاشته بود که من ببرم و در حقیقت با این شیوه می‌خواست مرا شرمنده کند، که موفق هم شد. همانجا سفره دلم را برای صاحب مغازه باز کردم و او هم گفت می‌تواند با کمک خیرین پولی را که برای آزادی پدرم لازم است فراهم کند.
چرا دوستانت را لو دادی؟
راستش را بخواهید با خودم گفتم پژمان و دوستانش خیلی راحت می‌توانستند پولی که من می‌خواستم را به من بدهند و مرا وارد کار خلاف نکنند. اما آنها به خاطر خودشان این کار را انجام دادند و با این نقطه‌ضعف مرا را وارد باند سرقت کردند. من هم تصمیم گرفتم از پژمان و دوستانش که مرا به کار خلاف کشانده بودند انتقام بگیرم و با معرفی خودم به عنوان سارق، سایر اعضای باند را هم معرفی کردم و آنها هم دستگیر شدند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1561286/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تحلیلگر ایرانی: ترامپ هنوز راه مذاکره و توافق را باز می‌داند

پیشنهاد غزه‌ای ترامپ؛ تاکتیک مذاکره یا رویای غیرممکن؟

صادق زیباکلام: باید با آمریکا مذاکره کنیم

تمایل مذاکره از سوی آمریکا و مشکلات ایران

دیپلمات پیشین: همه‌ چیز به تصمیمات ایران بستگی دارد

اطلاعیه پلیس راهور فراجا در خصوص انسداد محورها و هشدارهای ترافیکی

یوبیسافت برای معرفی بازی Rainbow Six Siege 2 آماده می‌شود

فرونشست زمین در ایران چقدر خطرناک است؟

دستور‌العمل اجرایی 5 فوریه ترامپ؛ آثار و پیامدها

پلنگ‌کُشی

جدیدترین توضیحات رئیس اورژانس کرمان درباره وضعیت دانش آموزان حادثه دیده کرمانی

جزئیات جدیدی درباره مشخصات آیفون تاشو اپل فاش شد

آیت‌لله نوری همدانی: مذاکره با آمریکا باید از موضع قدرت باشد

موضوعی که مادر ایلان ماسک را عصبانی کرد

بازی Kingdom Come: Deliverance 2 به فروش فوق‌العاده‌ای رسیده است

اگر گلکسی S8 دارید، می‌توانید همین‌حالا One UI 7 را نصب کنید

آخرین وضعیت پرونده حادثه اتوبوس حامل دانش آموزان کرمانی

این گوشی چینی حالا پرقدرت‌ترین گوشی اندرویدی دنیا است

نتانیاهو: نیازی به حضور نیروهای آمریکایی در غزه نیست

تصویری از برج هزار متری بن سلمان

تصویر هدیه تروریستی نتانیاهو به ترامپ!

آزادراه تبریز - زنجان به‌علت کولاک و لغزندگی شدید مسدود شد

خاویار، پسته و زعفران برترین‌های محصولات کشاورزی در ایران

سازمان بورس: برگزاری مجمع عمومی ایران خودرو مطابق مقررات بود

سقوط آزاد پژو 27 در بازار

دسترسی به دیپ‌سیک در کامپیوترهای ارتش کره جنوبی ممنوع شد

تصویر پیجری که نتانیاهو به ترامپ هدیه داد

رسانه اسرائیلی: نتانیاهو آماده آغاز مرحله دوم مذاکرات با حماس است

ترامپ دیوان کیفری بین المللی را تحریم می‌کند

روسیه، اظهارات ترامپ درباره غزه را پوپولیستی خواند

قم، میزبان عطر ایثار و شهادت در مراسم غبارروبی مزار شهدا

نشست صمیمی مدیرکل بنیاد مازندران با جانبازان فریدونکنار

سهمیه شیرخشک نوزادان 2 برابر شد

رکورد جهانی میراث فرهنگی ایران

اعتراف به تورم

پاستور و کاخ سفید در آستانه مذاکره؟

رئیس جمهور پاناما: ادعای واشنگتن در مورد عبور رایگان کشتی‌هایش از کانال پاناما دروغ است

رادیو ارتش اسرائیل: خودکشی 28 نظامی صهیونیست از شروع جنگ غزه

نتانیاهو به ترامپ پیجر هدیه داد

برگزاری مراسم مهمانی لاله‌ها در 20 هزار نقطه از کشور

بارش شدید برف در محور ارومیه - سلماس

ویندوز 11 این ویژگی را از مک‌های اپل کپی کرده است

اپوزیسیون؛ پول دارند اما اعتبار نه!

پیشنهاد مذاکره اقتصادی با آمریکا

ادعای رسانه اوکراینی درباره طرح ترامپ برای صلح در اوکراین

وزیر اسرائیلی: قدرت و حکومت حماس را در غزه نمی‌پذیریم

روایت تلخ سوزاندن صورت یک معلم در بازداشتگاه ساواک

بیل گیتس: «فکر می‌کردم تنها یک اشتباه تا مرگ فاصله دارم»

تورم و گرانی هم صبر دارد؟

وزیر اسرائیلی: با حمایت ترامپ، 2 میلیون فلسطینی را از غزه اخراج خواهیم کرد