طرح استیضاح ترامپ به خاطر غزه
بين الملل
بزرگنمايي:
پیام ویژه - فارس / یک قانونگذار آمریکایی طرح ترامپ برای کوچ اجباری مردم غزه را «شرم آور» خواند و از مطرح کردن استیضاح رئیس جمهور آمریکا خبر داد.
درحالیکه هنوز 17 روز از ریاست جمهوری دونالد ترامپ نگذشته، یک قانونگذار آمریکایی از ارائه طرحی برای استیضاح ترامپ در ارتباط با طرح جنجالی وی برای کوچ اجباری مردم غزه خبر داد. الکساندر گرین نماینده دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا روز چهارشنبه در یک سخنرانی ضمن محکوم کردن این طرح تاکید کرد که پیشنهاد ترامپ «نوعی پاکسازی قومی است..»نماینده تگزاس در کنگره آمریکا همچنین در سخنرانی خود از نتانیاهو انتقاد کرد و گفت که نخست وزیر اسرائیل «با دانستن تاریخ مردمش باید خجالت بکشد» که در آنجا بایستد و اجازه دهد چنین چیزهایی گفته شود.
ترامپ هفته گذشته در نشست خبری مشترک خود با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از طرح خود برای انتقال بیش از دو میلیون ساکن غزه به خارج از فلسطین به بهانه بازسازی آن خبر داد. ترامپ طرح خود را ریورای (منطقه ای تفریحی در ایتالیا) خاورمیانه خوانده است. پیشنهاد ترامپ خشم جهانی را برانگیخته است و رهبران جهان از جمله متحدان نزدیک واشنگتن و گروههای بشردوستانه نسبت به عواقب ناگوار آن برای ثبات منطقه و حقوق مردم فلسطین هشدار دادهاند.
گرین با اشاره به طرح استیضاح گفت، « من قبلا این کار را کردم. من اساس استیضاح را گذاشتم و این کار انجام شد.» نماینده کنگره گفت: «می دانم که زمان آن فرا رسیده است که دوباره پایه و اساس آن را بگذاریم.»
![]()
-
جمعه ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰:۵۵
-
۷ بازديد
-
![](/images/komen.png)
-
پیام ویژه
لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1561404/