پیام ویژه

آخرين مطالب

«ترامپ غلط می‌کند» تیتر رسانه‌های معاند بیگانه یادداشت

«ترامپ غلط می‌کند» تیتر رسانه‌های معاند بیگانه
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
اظهارات مستدل و صریح و قاطع رئیس‌جمهور در راهپیمایی 22 بهمن مبنی بر اینکه ترامپ اگر اهل مذاکره است غلط می‌کند تهدید می‌کند، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های معاند بیگانه پیدا کرد.

وبسایت بی‌بی‌سی ذیل تیتر «پزشکیان خطاب به ترامپ: اگر اهل مذاکره هستی چرا این غلط‌ها را می‌کنی»، نوشت: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در جریان برگزاری 46‌ اُمین سالگرد رسمی انقلاب، با دفاع سرسختانه از موضع آیت‌الله خامنه‌ای به‌شدت از دونالد ترامپ انتقاد کرد و گفت: «تو اگر اهل مذاکره بودی چرا این غلط‌ها را می‌کردی.» او آمریکا را متهم کرد که «با توطئه درصدد به زانو در آوردن ایران است». در سخنرانی دیگر در همدان، عباس عراقچی وزیر‌ خارجه ایران هم پیشنهاد ترامپ برای مذاکره را «فریبکاری» خواند.
مسعود پزشکیان درباره مذاکره با غرب گفت: «ترامپ اعلام می‌کند که می‌خواهد گفت‌وگو کند اما دستوری امضا می‌کند تا تمام توطئه‌های ممکن برای به زانو در آوردن انقلاب را به کار ببندد». پزشکیان گفته است که اظهارات رهبر ایران را «فصل‌الخطاب» می‌داند.
مسعود پزشکیان آمریکا و اسرائیل را متهم کرد که به دنبال ایجاد «چنددستگی» در ایران هستند و گفت: «آنها می‌گویند ایران منطقه را به هم زده است در حالی‌که این اسرائیل است که منطقه را به هم زده است» و «هر جا را می‌خواهد بمباران می‌کند».
وبسایت رادیو فرانسه هم در این باره نوشت: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران روز دوشنبه در جریان سخنرانی خود به مناسبت چهل و ششمین سالگرد انقلاب اسلامی، در واکنش به سخنان دونالد ترامپ در‌باره مذاکره گفت: «ترامپ اعلام می‌کند که بیایید گفت‌وگو کنیم ولی همزمان تمام توطئه‌های ممکن را امضا می‌کند». پزشکیان تأکید کرد که ایران «با تمام قدرت در برابر زورگویی‌ها و قلدری‌ها» ایستاده است. عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران هم روز دوشنبه گفت: ما اجازه نخواهیم داد که کسی تلاش کند که اراده خود را چه از طریق تهدید چه از طریق تحریم بر مردم ایران تحمیل کند.
در همین حال دویچه وله آلمان در گزارشی نوشت: پزشکیان در واکنش به پیشنهاد مذاکره ترامپ گفت ترامپ می‌خواهد ایران را به زانو در آورد اما ما سر خم نمی‌کنیم. ترامپ از مذاکره حرف میزند اما همزمان سند تحریم و توطئه علیه ایران امضا می‌کند. آمریکا باید خواب به زانو درآوردن ما را ببیند. همزمان با پزشکیان، معاون اول او با صراحت بیشتری پیشنهاد مذاکره ترامپ را رد کرد و گفت: «آمریکا هیچ‌گاه مورد اعتماد نبوده و نیست. درخصوص معامله با آمریکا باید اشاره کرد که معامله دوجانبه است و هر دو طرف باید نفعی داشته باشند. امروز احساس نمی‌کنیم نفعی در معامله با آمریکا داشته باشیم. ترامپ نشان داده قابل اعتماد نبوده، مگر اینکه عوض شود که آن هم 
بعید است.»
وبسایت رادیو ‌فردا وابسته به سازمان سیا هم در گزارشی آورد: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران، در سخنرانی سالگرد انقلاب بهمن 1357 به اظهارات اخیر همتای آمریکایی واکنش نشان داد و گفت ترامپ می‌گوید می‌خواهد گفت‌وگو کند، بعد در همان زمان سند تمام توطئه‌های ممکن برای به زانو درآوردن انقلاب را امضا و اعلام می‌کند، بعد می‌گوید اهل گفت‌وگو هستیم. محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، نیز با حمله به دونالد ترامپ گفت: «ترامپ نشان داده قابل اعتماد نبوده، مگر این‌که عوض شود که آن هم بعید است».
رادیو ‌فردا در ادامه با انکار و کتمان حضور ده‌ها میلیونی ملت ایران در جشن و راهپیمایی 22 بهمن نوشت: مراسم حکومتی پیروزی انقلاب سال 1357 به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس با شرکت «ده‌ها هزار» نفر از مردم پایتخت
برگزار شد.
وبسایت شبکه صهیونیستی اینترنشنال هم در گزارشی نوشت: در راهپیمایی حکومتی 22 بهمن، مقامات جمهوری اسلامی به سخنان دونالد ترامپ درباره بمباران نشدن ایران در صورت مذاکره با آمریکا واکنش نشان دادند و برگزار‌کنندگان مراسم، پرچم اسرائیل، آمریکا و بریتانیا را بر تن حیوانات کردند. مسعود پزشکیان، رئیس دولت جمهوری اسلامی، در سخنرانی خود در مراسم 22 بهمن که سالگرد پیروزی انقلاب سال 57 است، سخنان رهبر جمهوری اسلامی را «فصل‌الخطاب» خواند و گفت: «ترامپ می‌گوید بیایید گفت‌وگو کنیم ولی تمام توطئه‌های ممکن علیه ایران را امضا می‌کند.آمریکا باید خواب به زمین زدن ایران را با وجود همه نقشه‌ها و توطئه‌هایش، ببیند». پزشکیان، خطاب به ترامپ گفت: «مدعی مذاکره‌ای؟ پس این غلط‌ها چیست؟ می‌گوید من دلم نمی‌خواهد اما تمام راه‌ها را در تمام زمینه‌ها می‌بندد، دارو، غذا و آب را؛ غافل از این‌که یک عمر است همین کارها را انجام داده‌اند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1562502/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ثبت 22 هزار تخلف رانندگی در اسفندماه

آتش‌سوزی در بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی ایلام؛ آتش مهار شد

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان

دستیار Perplexity Assistant به‌طور خودکار با جمنای گوگل جایگزین می‌شود

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نیویورک تایمز: آقای ترامپ! این راهش نیست

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

قانون عفاف و حجاب بعد از طی کردن مراحلی، قطعا ابلاغ خواهد شد

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

افشین: سکوی ملی هوش مصنوعی هفته آینده افتتاح می‌شود

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

حکم اعدام 3 سارق مسلح تهران تایید شد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

متا تراشه ساز هوش مصنوعی شد

آموزش و پرورش هم از دست ترامپ در امان نماند

سد لتیان به رود باریک تبدیل شد!

یک دانش آموز به خاطر ضرب و شتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

معاون رئیس جمهور: مرخصی 2 هفته‌ای پدران پس از تولد فرزند دوباره اجرا می‌شود

خبر خوب برای معلمان؛ واریز 2 پاداش در اسفند ماه

وزیر بهداشت: سه ماه از کارانه پرستاران را پرداخت کرده‌ایم

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

بازی‌های Ori فروش چشم‌گیری ثبت کردند

میزان مرگ‌ومیر رانندگان و سرنشینان در حوادث ترافیکی

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

ایلان ماسک کارکنانش را با هوش مصنوعی جایگزین می‌کند

سرمقاله همشهری/ مهمل و پوچ

مخالفان استقلال گرینلند پیروز انتخابات شدند

چهار شرط مهم برای ثبت‌نام نوبت دوم کنکور

بزرگ‌ترین توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شد

سرمقاله کیهان/ رئیسی چرا خار چشمِ جریان تحریم و تحریف شد؟

نوری قزلجه: کالاهای مورد نیاز مردم برای عید تأمین است

توضیحات وزیر کار از قطع یارانه 100 هزار نفر در پایان اسفند ماه

گلکسی F16 با قیمت 130 دلار معرفی شد

پیام سرپرست اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان به مناسبت سالروز 22 اسفند

اظهارات پورمحمدی از زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی

«معاویه»ی لامنس!

هشدار کره‌شمالی درباره احتمال وقوع درگیری مسلحانه در شبه جزیره کره

لینک نظرسنجی برنامه‌های هفته بزرگداشت شهدا منتشر شد