پیام ویژه

آخرين مطالب

اسرائیل چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟ بين الملل

اسرائیل چگونه از واتس‌آپ جاسوسی می‌کند؟
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / یک شرکت صهیونیستی که از واتس‌آپ جاسوسی کرده، با بودجه آمریکا، بدافزارهایی تولید می‌کند که رعایت بالاترین سطح ایمنی در تلفن همراه‌ها هم نمی‌تواند مانع لو رفتن اطلاعات شود.
به گزارش الجزیره، طی چند هفته گذشته واتس‌آپ، شرکت جاسوسی «پاراگون سولونشز» رژیم صهیونیستی را به جاسوسی از حساب‌های کاربران خود از جمله روزنامه نگاران و فعالان جامعه مدنی متهم کرده بود.
طبق اطلاعیه‌ای که واتس‌آپ منتشر کرد، شرکت اسرائیلی پاراگون سولوشنز، با استفاده از بدافزارهای جاسوسی از نزدیک به 100 کاربر این پیام رسان بین‌المللی جاسوسی کرده و در بیش از 20 کشور از جمله برخی از کشورهای اروپایی، کاربران واتس‌آپ را هدف قرار داده بود.
خبر جاسوسی این شرکت صهیونیستی از کاربران واتس‌آپ همزمان با مراسم تحلیف دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و اظهارات جنجالی او درباره سیطره بر نوار غزه و آواره کردن ساکنان این باریکه منتشر شد و توجهات بسیاری را در جهان به خود جلب کرد.
مقامات صهیونیست در رأس تشکیلات جاسوسی از کاربران دنیا
بر همین اساس سوالاتی مطرح شد، مبنی بر اینکه چه کسی و یا چه کسانی پشت جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار دارند؟ در این میان نام «ایهود باراک» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی در میان یکی از متهمان اصلی وابسته به شرکت مذکور در جاسوسی از کاربران واتس‌آپ قرار گرفته است، اما او تنها نیست و تعداد دیگری از مسئولان برجسته این رژیم پشت این عملیات جاسوسی قرار دارند.
هیئت مدیره شرکت جاسوسی مذکور صهیونیستی، متشکل از یک گردان نظامی ارتش این رژیم است و بودجه مالی این شرکت هم توسط آمریکا تأمین می‌شود و ایالات متحده تلاش داشت آن را به قیمت 900 میلیون دلار بخرد.
طبیعتاً شرکت‌ها از جمله شرکت‌های اطلاعاتی و به ویژه شرکتی که ارزشی معادل نزدیک به یک میلیارد دلار دارد و بیش از 200 نفر را استخدام کرده، نمی‌تواند اطلاعات خود را در اینترنت ثبت نکند. اما داستان شرکت پاراگون متفاوت از دیگر شرکت‌هاست؛ به این معنا که این شرکت حتی یک وب سایت هم ندارد که اطلاعات مربوط به آن را به اشتراک بگذارد.
همین مسئله موجب می‌شود تا رمز آلود بودن شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی بیش از پیش ثابت شود و این شرکت از ارائه هرگونه اطلاعاتی در مورد خود، از جمله کارمندانش خودداری می‌کند؛ حتی با وجود اینکه حضور پررنگی در بخش تجاری و مراودات با کشورهای جهان دارد.
طبق گزارشی که وب سایت فوربس در سال 2021 منتشر کرد، شرکت پاراگون رژیم صهیونیستی در سال 2019 به عنوان یک استارتاپ اسرائیلی همزمان با حمله سایبری گسترده به شرکت‌های صهیونیستی متخصص در هک تلفن‌های همراه و سرقت داده‌های آنها آغاز به کار کرد.
در میان مؤسسان این شرکت می‌توانیم نام‌های برجسته و چهره‌های بدنام ارتش صهیونیستی را در کنار ایهود باراک ببینیم؛ از جمله «ایهود شنیورسون» که از فرماندهان سابق یگان سایبری 8200 ارتش صهیونیستی است. این یگان متخصص در امور سایبری و از یگان‌های جاسوسی پیشرفته وابسته به موساد است.
«ایگور بوگودلوف» و «لیات آبراهام» از کارشناسان برجسته رژیم صهیونیستی در حوزه اطلاعاتی و جاسوسی نیز از جمله دیگر کسانی هستند که نام آنها در میان مؤسسان این شرکت جاسوسی دیده می‌شود.
تولید بدترین بدافزارهای جاسوسی دنیا با بودجه آمریکا
همچنین چندین سرمایه‌گذار آمریکایی پشت این شرکت قرار دارند که مهم‌ترین آنها صندوق سرمایه‌گذاری باتیری است که در طول تأسیس شرکت تا 10 میلیون دلار در آن سرمایه‌گذاری کرد.
همکاری ایالات متحده با این شرکت جاسوسی صهیونیستی به حمایت مالی از آن محدود نمی‌شود؛ بلکه به معاملات تجاری مستقیم با این شرکت هم گسترش می‌یابد. در اکتبر 2024 اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به منظور دسترسی و بهره‌مندی از خدمات شرکت پاراگون، قراردادی به ارزش 2 میلیون دلار با آن منعقد کرد.
در ماه فوریه، یکی از اعضای هیئت مدیره شرکت پنتاگون رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت آمریکا و آژانس‌های فدرال آن جز مشتریان اصلی پاراگون هستند و شرکت «آی ای اندستریال پارتنرز» در حال حاضر تلاش دارد تا شرکت پاراگون را به مبلغ 900 میلیون دلار خریداری کند. شرکت مذکور آمریکایی قبلاً 450 میلیون دلار به عنوان پیش پرداخت برای خرید شرکت پاراگون هزینه کرده است.
هیچ کاربری در جهان از جاسوسی صهیونیست‌ها در امان نیست
محصولات شرکت جاسوسی پاراگون بدافزارهایی هستند که پیام رسان‌های فوری جهانی و پلتفرم‌های پیام رسانی مانند واتس‌آپ، سیگنال و حتی سرویس‌های ذخیره‌سازی گوگل را هم هدف قرار می‌دهند.
یک منبع که با این شرکت کار می‌کند گزارش داد که خدمات پاراگون دسترسی به اطلاعات کاربران را برای مدت طولانی‌تری نسبت به خدمات محصولات شرکت‌های رقیب فراهم می‌کند و حتی اگر تلفن مجدداً راه‌اندازی یا سیستم به طور کامل مجدداً نصب شود، باز هم نرم‌افزارهای شرکت پاراگون می‌توانند اطلاعات کاربران را تحت کنترل خود در بیاورند.
همین مسئله به محصولات شرکت پاراگون ویژگی منحصر به فردی در سطح جاسوسی از کاربران می‌دهد؛ زیرا هر اندازه هم ایمن سازی هنگام نصب برنامه‌ها توسط کاربران انجام شود باز هم این شرکت قادر به دستیابی به آنهاست.
وب سایت فوربس اعلام کرد که محصولات پاراگون می‌توانند خدمات رمزگذاری دو طرفه را به طور کامل دور بزنند؛ به این معنی که برای جاسوسی از کاربران، نیازی به سوء استفاده از آسیب‌پذیری‌های موجود در برنامه‌ها و یا حتی تلفن همراه‌های آنها نیست و در مواردی هم که تلفن همراه‌ها به شدت نکات ایمنی را رعایت کنند، محصولات شرکت پاراگون قادر به دستیابی به آنها هستند و در حمله اخیر به واتس‌آپ هم همین اتفاق افتاد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563350/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رادان: سال آینده سال پرونده‌های خرد مفاسد اقتصادی نیست باید از خرد به کلان برسیم

تردد در محورهای تهران-چالوس، کرج-چالوس و هراز ممنوع است

بازی/ Ski Challenge؛ اسکی باز قهار

ایران با بلوف‌های ترامپ چه می‌کند؟

یمن: برای پاسخ به تهدیدات ترامپ علیه غزه، در آماده‌باش‌ کامل هستیم

ماکرون: فرانسه برای مبارزه علیه داعش در سوریه آماده است

درخواست 145 عضو کنگره آمریکا از ترامپ در مورد غزه

مقام دولت ترامپ: 14 هزار مهاجر را دستگیر کرده‌ایم

ویدیوی پربازدید از عکس‌العمل کودک خردسال غزه‌ای

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند

ماجرای درگذشت دانشجوی دانشگاه تهران چه بود؟

اپل مشغول توسعه ربات‌های انسان‌نما است؛ آیا در آینده شاهد iRobot خواهیم بود؟

زیدآبادی: مملکت متعلق به تک تک ایرانیان است یا فقط حزب‌اللهی‌ها؟

اظهارات جنجالی ترامپ: اوکراین نمی‌تواند به مرزهای سال 2014 باز گردد

تصاویری دیگر از اعتراض‌ها به لغو مجوز پرواز تهران - بیروت؛ معترضان خیابان‌ها را بستند

تصاویری دیگر از اعتراضات و تجمع مردم لبنان در بیروت در پی لغو پروازها

ترمز بریدن کرایه تاکسی‌های اینترنتی در روزهای برفی و بارانی!

سرویس استریم فیلم و سریال اپل تی‌وی پلاس بالأخره برای اندروید هم منتشر شد

تنها راه خروج فوتبال ایران از بن‌بست

اظهارات جنجالی ترامپ: روسیه می‌تواند مناطق تصرف‌شده اوکراین را نگه دارد

نورافشانی در میدان ولی‌عصر (عج) تهران به مناسبت نیمه شعبان

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

گل آرایی حرم امام رضا(ع) همزمان با شب نیمه شعبان

پزشکیان: در زمینه بهداشت و درمان حتما در کشور تغییراتی ایجاد خواهیم کرد

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

ناتو به دنبال نتیجه‌ای در جنگِ اوکراین است که به معنای شکست غرب نباشد

تماس نخست وزیر کانادا با جولانی

حادثه برای ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن در نزدیکی مصر

حمله هوایی اسرائیل به مرکز نوار غزه

حماس: مذاکرات مرحله دوم توافق آتش‌بس باید فورا آغاز شود

دلداری دادن سرایدار مدرسه فرزانگان کرمان به دانش آموزان

تشریح ماجرای مفقودی کوهنوردان دماوندی

پزشکیان: برخی وزرای ما در جریان کمبود برق و گاز کم می‌آورند به همدیگر گیر می‌دهند

گوگل برای تخمین سن کاربران از یادگیری ماشینی استفاده خواهد کرد

ریلمی GT 7 Pro Racing Edition به‌عنوان ارزان‌ترین گوشی رسماً معرفی شد

ضرغامی: دیگر فیلتری وجود ندارد، همه VPN دارند

تنش در فرودگاه بیروت

رأی الیوم: آمریکا و اسرائیل در پی تجزیه عربستان سعودی هستند

تلاش اسرائیل برای جنگ دوباره؛ تظاهرات خانواده‌ گروگان‌ها علیه نتانیاهو

جزییات جدید از پیش فروش یک میلیون سکه

پلیس شیکاگو اکنون از 10هزار گوشی گلکسی S سامسونگ استفاده می‌کند

نگاه نزدیک به کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 5090

دستور رییس‌جمهور درباره بازگشت استادان اخراجی کامل اجرا نشده است

لاوروف: تماس تلفنی پوتین و ترامپ، گفت‌وگوی دو فرد خوش اخلاق است که موجب تعجب غرب شده

امارات با ایلان ماسک جاده زیر زمینی می‌سازد

ادعای نماینده تندروی مجلس در حضور جلیلی؛ دلار تا قبل از خروج آمریکا از برجام 100 درصد افزایش پیدا کرد/ طرفداران مذاکره با آمریکا، مازوخیسم سیاسی دارند

آتش‌‌‌بازی مرد میلیاردر