پیام ویژه

آخرين مطالب

وزش باد خیلی شدید در استان تهران فرهنگی و اجتماعی

وزش باد خیلی شدید در استان تهران
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایسنا /مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار نارنجی هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی و وزش باد شدید در این استان خبر داد و گفت: مردم مراقب باشند، باد خیلی شدید جمعه و شنبه(26 و 27 بهمن) استان را در می‌نوردد.
براساس گزارش روابط عمومی استانداری تهران، حامد یزدی مهر از صدور هشدار نارنجی هواشناسی با دو سامانه بارشی و وزش باد خیلی شدید در استان تهران خبر داد و اظهار کرد: طبق اعلام سازمان هواشناسی از بعد از ظهر تا پایان اواخر وقت فردا جمعه 26 بهمن ماه، مخاطراتی نظیر بارش برف و باران، پدیده مه، وزش باد شدید موقتی و کولاک برف در استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات و مناطق مرکزی و غربی را شاهد خواهیم بود.
 یزدی مهر در خصوص انباشت موقت برف در بعضی مناطق شمالی به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات احتمال رخداد صاعقه و در نقاط مستعد بارش تگرگ خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی هشدار داد و گفت: به همه افرادی که قصد تردد در مسیرهای کوهستانی به خصوص نواحی وردیج، واریش، امام زاده داوود و ارتفاعات و دامنه‌های بالادست تهران، شمیرانات، لواسانات، دماوند، فیروزکوه را دارند توصیه می‌شود احتیاط لازم را در سفرهای ضروری داشته باشند و از همراه داشتن زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانه به ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها اطمینان حاصل کنند.
 مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در خصوص عدم صعود به ارتفاعات هشدار داد و بیان کرد: خطر ریزش بهمن و (سرمازدگی) وجود دارد و از همه مردم می‌خواهیم از تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها به طور جدی اجتناب کنند.

وی بر ضرورت استفاده از شن و نمک در خیابان‌ها و جاده‌ها و مهیا بودن دستگاه‌های برف روب و آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و خدمات شهری و امدادی تاکید کرد.
 یزدی مهر با بیان اینکه طبق اعلام هواشناسی در مناطق مرکزی، غربی و جنوبی استان شاهد رگبار باران توأم با بارش برف با احتمال رعد و برق خواهیم بود در خصوص کاهش محسوس دما بین 3 تا 6 درجه سلسیوس و یخبندان به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات از روز شنبه تا صبح یکشنبه و ماندگاری توده هوای سرد تا پایان هفته هشدار داد.
 مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در خصوص سامانه وزش باد خیلی شدید که از بعد از ظهر فردا جمعه 26 بهمن ماه آغاز و تا پایان روز شنبه 27 بهمن ماه ادامه خواهد داشت نیز هشدار داد و بیان کرد: منطقه اثر این مخاطره استان تهران به ویژه مناطق مرکزی و غربی و جنوبی پیش بینی شده و ضروری است که ذینفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل، ها اطمینان حاصل کنند.
 یزدی مهر به مردم توصیه کرد که در عبور و مرور جاده‌ای و عدم تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام احتیاط لازم را داشته باشند و از استقرار در تأسیسات و مکان‌های مرتفع مانند داربست‌ها و برج‌ها و دکل‌ها اجتناب کنند و به طور جدی از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگردها اجتناب شود.
 مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها و احتیاط کامل در انجام امور، عمرانی و پرهیز از تردد در فضای باز به ویژه در ساعات بعد از ظهر تا شب زمان مذکور نیز تاکید کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1563408/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سید حسن خمینی: اگر کاری باعث بی‌دین شدن مردم شود، مأمور به انجام آن وظیفه نیستیم/ نزدیک ترین شخصیت سیاسی به آیت الله بروجردی امام بودند و 2 بار از طرف ایشان با شاه ملاقات کردند

واکنش نماینده حزب الله به لغو پرواز ایرانی به مقصد بیروت

خشم مردم لبنان به خاطر جلوگیری از انجام پرواز تهران - بیروت

ماجرای قتل دانشجوی دانشگاه تهران؛ وزارت علوم اطلاعیه داد

اولین جراحی‌های زیبایی در تهران در کدام بیمارستان انجام شد؟

گلکسی S25 اج سامسونگ احتمالاً در بهار 1404 از راه خواهد رسید

کالبدشکافی قابل تعمیرترین گوشی سامسونگ در سال‌های اخیر توسط iFixit

اپل یکم اسفند محصول جدید رونمایی می‌کند؛ معرفی آیفون SE 4 تأیید شد؟

روز تاریک اروپا

اقدام جنجالی جدید ترامپ

سوال انتقادی جهانگیری از مسئولین/ چرا تا بحث صرفه‌جویی می‌شود، زود سراغ مردم می‌رویم؟/ یکی از عوامل ناترازی انرژی، عدم دسترسی به تکنولوژی روز دنیاست

مصائب اجاره‌‏نشین‌‏ها

حال و هوای مسجد جمکران در شب نیمه‌شعبان

بازار خودرو؛ ارزان‌ها داغ و لاکچری ها کماکان در رکود ماندند

چرخش مصرف مواد مخدر از سنتی به صنعتی

نبیه بری: «آمریکایی‌ها به من گفتند ارتش اسرائیل می‌خواهد در 5 نقطه از جنوب لبنان بماند»

رادان: سال آینده سال پرونده‌های خرد مفاسد اقتصادی نیست باید از خرد به کلان برسیم

تردد در محورهای تهران-چالوس، کرج-چالوس و هراز ممنوع است

بازی/ Ski Challenge؛ اسکی باز قهار

ایران با بلوف‌های ترامپ چه می‌کند؟

یمن: برای پاسخ به تهدیدات ترامپ علیه غزه، در آماده‌باش‌ کامل هستیم

ماکرون: فرانسه برای مبارزه علیه داعش در سوریه آماده است

درخواست 145 عضو کنگره آمریکا از ترامپ در مورد غزه

مقام دولت ترامپ: 14 هزار مهاجر را دستگیر کرده‌ایم

ویدیوی پربازدید از عکس‌العمل کودک خردسال غزه‌ای

اکونومیست: اوکراین می‌ترسد آمریکا رهایش کند

ماجرای درگذشت دانشجوی دانشگاه تهران چه بود؟

اپل مشغول توسعه ربات‌های انسان‌نما است؛ آیا در آینده شاهد iRobot خواهیم بود؟

زیدآبادی: مملکت متعلق به تک تک ایرانیان است یا فقط حزب‌اللهی‌ها؟

اظهارات جنجالی ترامپ: اوکراین نمی‌تواند به مرزهای سال 2014 باز گردد

تصاویری دیگر از اعتراض‌ها به لغو مجوز پرواز تهران - بیروت؛ معترضان خیابان‌ها را بستند

تصاویری دیگر از اعتراضات و تجمع مردم لبنان در بیروت در پی لغو پروازها

ترمز بریدن کرایه تاکسی‌های اینترنتی در روزهای برفی و بارانی!

سرویس استریم فیلم و سریال اپل تی‌وی پلاس بالأخره برای اندروید هم منتشر شد

تنها راه خروج فوتبال ایران از بن‌بست

اظهارات جنجالی ترامپ: روسیه می‌تواند مناطق تصرف‌شده اوکراین را نگه دارد

نورافشانی در میدان ولی‌عصر (عج) تهران به مناسبت نیمه شعبان

خشونت علیه زنان چگونه کنترل می‌شود؟

گل آرایی حرم امام رضا(ع) همزمان با شب نیمه شعبان

پزشکیان: در زمینه بهداشت و درمان حتما در کشور تغییراتی ایجاد خواهیم کرد

نرخ جدید خوراک گاز پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

کدام خودروها با مدل 1404 پلاک می‌شوند؟

مقصر خاموشی‌ها کیست؟

دولت پزشکیان در کدام مسیر می‌رود؟

ناتو به دنبال نتیجه‌ای در جنگِ اوکراین است که به معنای شکست غرب نباشد

تماس نخست وزیر کانادا با جولانی

حادثه برای ناو هواپیمابر یو اس اس ترومن در نزدیکی مصر

حمله هوایی اسرائیل به مرکز نوار غزه

حماس: مذاکرات مرحله دوم توافق آتش‌بس باید فورا آغاز شود

دلداری دادن سرایدار مدرسه فرزانگان کرمان به دانش آموزان