پیام ویژه

آخرين مطالب

انقلاب هوش مصنوعی؛ وقتی ربات‌‌ های انسان‌نما جای پول را می‌گیرند! خواندنی ها

انقلاب هوش مصنوعی؛ وقتی ربات‌‌ های انسان‌نما جای پول را می‌گیرند!
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - سخت افزار / مدیرعامل تسلا، ایلان ماسک، در مصاحبه اخیر خود با اجلاس جهانی دولت‌ها در دبی گفت که بزرگ‌ترین بازدهی اقتصادی در حوزه هوش مصنوعی مربوط به ربات‌ های انسان‌ نما خواهد بود. او معتقد است با گسترش ربات‌ ها حتی ممکن است پول معنای خود را از دست بدهد.
او در تماس ویدیویی با وزیر هوش مصنوعی امارات متحده عربی، عمر سلطان العلما، در روز پنجشنبه اظهار کرد که ربات‌های انسان‌نما و هوش عمیق پتانسیل اقتصاد جهانی را با ارائه محصولات و خدمات بی‌نهایت آزاد خواهند کرد.
ماسک در پاسخ به سؤال عمر العلما در مورد اینکه بزرگترین بازده اقتصادی مدل‌های هوش مصنوعی از کجا به دست می‌آید، گفت: می‌توانید هر محصولی تولید کنید، هر خدمتی ارائه دهید. واقعاً هیچ محدودیتی برای اقتصاد در آن نقطه وجود ندارد. شما می‌توانید هر چیزی بسازید.


وقتی پول بی‌ارزش می‌شود…
این میلیاردر اضافه کرد در آینده‌ای که ربات‌ های انسان‌نما همراه با هوش مصنوعی پیشرفته همه‌گیر شوند، ممکن است پول دیگر ارزشی نداشته باشد. او افزود: آیا پول معنایی خواهد داشت؟ نمی‌دانم؛ شاید نه. ماسک اضافه کرد که ربات‌ها می‌توانند وضعیتی از درآمد بالای جهانی ایجاد کنند، چرا که هر کسی قادر خواهد بود به مقدار دلخواه کالاها و خدمات تولید کند.


تاکید ماسک بر پتانسیل ربات‌های انسان‌نما تعجب‌آور نیست. او در یک تماس تلفنی با سهامداران ژانویه اعلام کرد که تسلا تولید چند هزار ربات اپتیموس را تا پایان سال 2025 آغاز خواهد کرد.
او در این تماس گفت: این یکی از آن مواردی است که فکر می‌کنم در بلندمدت اپتیموس می‌تواند بیش از 10 تریلیون دلار درآمد داشته باشد. واقعاً شگفت‌انگیز است.
ماسک به دلیل اعلام زمان‌بندی‌های بلندپروازانه‌ای که اغلب به تأخیر می‌افتند، شناخته شده است. برای مثال، او زمانی گفته بود که تسلا تا سال 2020 یک میلیون تاکسی رباتی (robotaxi) در جاده‌ها خواهد داشت. سپس در سال 2022، این زمان‌بندی را به سال 2023 منتقل کرد.
در حالی که ماسک در جدیدترین تماس درآمدی شرکت اعلام کرد که تسلا ارائه خدمات تاکسی‌رانی خودران را در آستین تا ماه ژوئن آغاز خواهد کرد، اما خودرو مخصوص تاکسی‌رانی رباتی تسلا با نام سایبرکپ تا سال 2026 وارد تولید انبوه نخواهد شد.
تسلا تنها شرکتی نیست که روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری می‌کند. شرکت متا نیز یک گروه محصول متمرکز بر ربات‌ها ایجاد کرده و روز جمعه اعلام کرد که مارک ویتن، مدیرعامل سابق Cruise، رهبری این تیم را بر عهده خواهد داشت.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1564323/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قالیباف: توزیع کالابرگ الکترونیک هر ماه انجام می‌شود

پیش‌بینی بازار خودرو در آخرین هفته سال 1403

قابلیت خلاصه‌سازی با کمک هوش مصنوعی به نوت پد ویندوز اضافه خواهد شد

درخواست ژاپن از آمریکا برای معافیت از تعرفه‌های صنایع خودروسازی

رئیس اتاق اصناف تهران: کالاهای عرضه‌شده در نمایشگاه‌های بهاره بی کیفیت نیستند

ایرپاد به قابلیت ترجمه زنده مجهز می‌شود

کاتس: تا زمانی نامعلوم در 5 نقطه در جنوب لبنان هستیم

هند دست داشتن در حمله به قطار در پاکستان را رد کرد

انتقاد از سفر هیئت دروزی سوری به فلسطین اشغالی

این برندهای «رژلب و برق لب» غیرمجاز هستند

کاهش ساعات کاری بخش خصوصی؛ فشار مضاعف به تولید

انتشار سری جدید ایران‌چک 200 هزار تومانی

تفتیش دفاتر هواوی در بلژیک در پی تحقیقات فساد در اتحادیه اروپا

واکاوی کشتار علویان در بستر منطقه‌ای

حماس: با آزادی سرباز آمریکایی و تحویل اجساد 4 اسیر 2 تابعیتی موافقت کردیم

نگرانی تل آویو از سرنوشت مشابه نتانیاهو و زلنسکی بدست ترامپ

اتحادیه اروپا تحریم‌های ضد روسی را تمدید کرد

از امروز تهران گرم می‌شود

نوجوان 14 ساله قربانی مواد منفجره دست‌ساز شد

ماجرای افطاری‌های حرم امام رضا(ع)

انفجار کامیون حامل سوخت در پمپ بنزین

تولید 20 میلیون قطعه لوازم خانگی در سال 1403

خودروسازان، پسته‌ فروش شدند؛ صادرات 25 میلیون دلار پسته

لندن: شرط گذاشتن پوتین برای آتش‌بس در اوکراین اشتباه خواهد بود

موافقت حماس با آزادی یک نظامی صهیونیست و تحویل چهار جسد

مهلت 15 روزه کارفرمایان برای گزارش به اداره کار در صورت قطع رابطه استخدامی اتباع

طوفان شهر «پِرت» در استرالیا را در نوردید

ویدئویی از زیر گرفتن دو نفر در جایگاه سوخت

کاهش عجیب تعداد واحدهای صنفی مصالح‌ فروشی از سال 90

انقلابی که ترامپ در طول پنجاه روز به پا کرد

اسرائیل ورود نمازگزاران فلسطینی به مسجد الاقصی را محدود کرد

موضع حمایت‌گرانه پکن نسبت به هر ابتکاری برای صلح در اوکراین

تجلیل روسای کارگروه‌های تخصصی شاهد و ایثارگر از مدیرکل نخبگان و دانش پژوهان بنیاد

سارق چوب درختان پسته نقره داغ شد

سیل شدید در آفریقای جنوبی؛ خیابان‌ها زیر آب رفتند

آخرین وضعیت و توصیه‌های ترافیکی پلیس در خصوص جمعه پایانی سال

ریزش 15 درصدی یک شاخص مهم در بورس

زنگ خطر برای اقتصاد ایران به صدا درآمد

مذاکرات محرمانه انگلیس و آمریکا درباره داده‌های کاربران اپل

سامسونگ به بازار هدفون‌های القا استخوانی وارد می‌شود

تظاهرات در برج ترامپ برای آزادی فعال فلسطینی

اختصاص 6 فروند بالگرد هوا فراجا برای امدادرسانی نوروزی

آشپزی حین رانندگی؛ راننده متخلف احضار شد

کمبودی برای تامین کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و ایام عید وجود ندارد

500 هزار تومان هدیه اپلیکیشن آبانک با افتتاح حساب و دعوت از دوستان

پاناما به طرح ترامپ واکنش نشان داد

موافقت ترامپ با خواسته روسیه و برکنار کردن نماینده ویژه خود

کشف جسد مثله شده‌ مردی در منطقه عباس‌آباد تهران

اسکناس جدید 200 هزار تومانی منتشر شد

بازی جدید لاک‌پشت‌های نینجا در راه است