پیام ویژه

آخرين مطالب

گوشی های اندرویدی با چیپست‌های نسل جدید می‌توانند تا 8 سال آپدیت دریافت کنند خواندنی ها

گوشی های اندرویدی با چیپست‌های نسل جدید می‌توانند تا 8 سال آپدیت دریافت کنند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - گجت نیوز / به‌لطف همکاری‌های کوالکام و گوگل، گوشی های اندرویدی که با چیپست‌های نسل جدید عرضه می‌شوند تا 8 سال آپدیت‌ها را دریافت خواهند کرد.
 شرکت کوالکام به‌تازگی خبر مهمی را به کاربران گوشی های اندرویدی داده است: دستگاه‌های مجهز به تراشه اسنپدراگون 8 الیت قادر خواهند بود تا 8 سال متوالی آپدیت‌های اندروید و به‌روزرسانی‌های امنیتی را دریافت کنند. این ابتکار که با همکاری گوگل شکل گرفته، گام بزرگی در راستای افزایش طول عمر نرم‌افزاری گوشی‌های هوشمند به شمار می‌رود و می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر تجربه کاربران و رقابت در بازار اندروید بگذارد.
بر اساس اعلام کوالکام، این پشتیبانی گسترده نه‌تنها برای تراشه اسنپدراگون 8 الیت، بلکه برای دستگاه‌هایی با تراشه‌های جدید از سری 8 و 7 اسنپدراگون نیز اعمال خواهد شد. با این حال، این مزیت تنها شامل گوشی‌هایی می‌شود که تا پایان سال 2025 عرضه شوند. اولین دستگاه‌هایی که از این برنامه بهره‌مند می‌شوند، گوشی‌هایی هستند که با اندروید 15 و تراشه اسنپدراگون 8 الیت روانه بازار شده‌اند. همچنین کوالکام وعده داده است که 5 نسل بعدی تراشه‌های اسنپدراگون نیز از این پشتیبانی 8 ساله برخوردار خواهند بود.

پیام ویژه


چیپست اسنپدراگون 8 الیت
نکته مهم این است که تراشه‌های قدیمی‌تر کوالکام مشمول این برنامه نمی‌شوند و این امکان تنها برای نسل‌های جدیدتر در دسترس خواهد بود. با این حال، تصمیم نهایی برای ارائه این 8 سال آپدیت به عهده سازندگان گوشی‌ها مانند سامسونگ، شیائومی یا سایر شرکت‌ها خواهد بود. کوالکام با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم، فرایند را برای این شرکت‌ها آسان‌تر و مقرون‌به‌صرفه‌تر کرده است، اما این سازندگان هستند که باید تعهد به ارائه آپدیت‌ها را اجرایی کنند.
رقابت و پیشرفت در اکوسیستم اندروید ادامه دارد
در سال‌های اخیر شرکت‌هایی مانند گوگل و سامسونگ پشتیبانی نرم‌افزاری گوشی های اندرویدی را بهبود بخشیده‌اند و دستگاه‌های پرچمدار خود را با وعده دریافت 7 ساله آپدیت‌ها عرضه می‌کنند. این روند به کاربران اجازه می‌دهد تا مدت طولانی‌تری از دستگاه‌های خود با اطمینان خاطر استفاده کنند. حالا کوالکام با همکاری گوگل قصد دارد این استاندارد را یک پله بالاتر ببرد و با ارائه 8 سال پشتیبانی، تجربه‌ای رقابتی‌تر را برای کاربران به ارمغان آورد.


به عنوان مثال، گوشی‌های پرچمدار سال 2025 مانند سری گلکسی S25، ممکن است از این مزیت بهره‌مند شوند؛ اما این موضوع کاملا به تصمیم سامسونگ بستگی دارد. کوالکام زیرساخت‌ها را آماده کرده است، اما تضمینی وجود ندارد که همه سازندگان این پشتیبانی طولانی‌مدت را اعمال کنند.
چرا این خبر برای ما مهم است؟
این ابتکار می‌تواند رقابت در بازار تلفن‌های هوشمند اندرویدی را افزایش دهد و کاربران را به انتخاب دستگاه‌هایی با پشتیبانی نرم‌افزاری طولانی‌تر تشویق کند. دریافت آپدیت‌های مداوم نه‌تنها امنیت دستگاه را تضمین می‌کند، بلکه امکان استفاده از جدیدترین قابلیت‌های سیستم‌عامل را نیز فراهم می‌آورد. این موضوع به‌ویژه برای مصرف‌کنندگانی که به دنبال دستگاه‌هایی با عمر مفید طولانی‌تر هستند، اهمیت زیادی دارد.
در نهایت، این خبر نشان‌دهنده تعهد کوالکام و گوگل به بهبود اکوسیستم اندروید است و می‌تواند به نفع کاربرانی باشد که می‌خواهند برای سال‌های بیشتری از گوشی‌های خود استفاده کنند. با این حال موفقیت این برنامه به همکاری و تعهد سازندگان گوشی‌ها وابسته خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1567504/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستگیری شکارچی غیرمجاز پس از 48 ساعت تعقیب و گریز

تحلیل اکوایران از رابطه فقر با اضطراب

برنامه/ خانه خود را هوشمند کنید

تلاش تندروها و بی‌ثباتی بازارها

میانجی روسی

توبیخ قانونگذار آمریکایی که ترامپ را «کلاهبردار اعظم» خواند

زلنسکی: اوکراین حتی 10 سنت بازپرداخت به آمریکا هم را نمی‌پذیرد

روسیه مدعی سرنگونی 83 پهپاد اوکراینی شد خبر داد

اردن بالاخره از اسرائیل انتقاد کرد

دعوا بر سر آواز دشتی، منجر به قتل شد

سارق حرفه‌ای از خانه نامزدش دزدی کرد

کارشناس صدا و سیما: همتی با تصمیماتش 50% از ارزش پول ملی را کاهش داده است

بازی‌های ماه مارس سرویس پلی استیشن پلاس اسنشال مشخص شدند

درگیری علویان با شورشیان در قرداحه سوریه

دولت ترامپ آماده اخراج گسترده کارکنان فدرال می‌شود

وزیر خارجه روسیه به زلنسکی: زیاد حرف می‌زند!

تیراندازی به سرنشینان پژو در مسیر کمربندی

تحلیلی به وضعیت بورس و رشد ناترازی‌ها

کرملین: دیدار چهره به چهره پوتین و ترامپ ضروری است

ترامپ: پول‌مان را از اوکراین پس خواهیم گرفت

چین: کمک‌های آمریکا به تایوان اصل چین واحد را نقض می‌کند

پزشک فلسطینی نحوه شکنجه اسرائیلی‌ها را شرح می‌دهد

رئیس‌جمهور لبنان و وزیر خارجه عمان درباره تحولات منطقه رایزنی کردند

استانداری تهران به کوهنوردان هشدار داد

شیوع بیماری مرموز در کنگو؛ بیش از 50 کشته در 5 هفته

برخی از کامپیوترها فعلاً آپدیت 24H2 ویندوز 11 را دریافت نمی‌کنند

الجزیره: اسرائیل از هوای سرد به عنوان «ابزار شکنجه» استفاده می کند

آماده‌باش پلیس آلمان پس از فراخوان داعش برای حمله به کارناوال‌ها

پهپادهای ترکیه‌ای به مواضع قسد در سوریه حمله کردند

سالانه 580 هزار لیتر پلاسما در ایران

ساده‌ترین راه پیشگیری کودکان از سرماخوردگی

انتشار 20هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی برای جبران هزینه مراکز درمانی و داروخانه‌ها

رئیس راهبری شبکه گاز: مشکلی در شبکه‌ گازرسانی وجود ندارد

کالابرگ الکترونیک با چند روز تاخیر پرداخت می‌شود

گوشی مرموز شیائومی با تراشه اسنپدراگون 8 الیت در دست توسعه است

بازی/ We Are Warriors؛ با سنگ و چوب به جنگ دشمن بروید

روبیو: به توافق در مورد معامله مواد معدنی با اوکراین نزدیک شده‌ایم

آیا هیاهو سیاست‌مداران آمریکایی می تواند آنها را به هدفشان برساند؟

مصر: طرح بازسازی غزه مورد حمایتِ کشورهای عربی و اسلامی است

کاخ‌سفید: نیازی به دیدار زلنسکی با ترامپ نیست

اقدام جدید دولت ترامپ برای تشدید فشار بر مهاجران آمریکایی

السودانی: به صورت جدی برای دور کردن عراق از آتش جنگ تلاش کردیم

درخواست خلع سلاح؛ پیام مهم عبدالله اوجالان به پ‌ک‌ک در راه است

صالحی امیری: مردم حتما شئونات رمضان را رعایت می‌کنند

عراق: معافیت تحریمی واردات گاز ایران 18 اسفند به پایان می‌رسد

پیش بینی قیمت دلار 9 اسفند 1403

اپل چگونه بزرگترین نقص طراحی آیفون تاشو را حل می‌کند؟

افسر سابق ارتش اسرائیل: همه فلسطینیان را زنده زنده باید سوزاند!

اسرائیل و حماس: 600 زندانی فلسطینی در ازای تحویل اجساد چهار اسرائیلی آزاد می‌شوند

شایع‌ترین راه انتقال ویروس در کودکان