پیام ویژه

آخرين مطالب

5 وزیر دفاع سابق آمریکا از ترامپ انتقاد کردند بين الملل

5 وزیر دفاع سابق آمریکا از ترامپ انتقاد کردند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - پنج وزیر دفاع اسبق ایالات متحده اخراج بی‌پروای رئیس ستاد مشترک ارتش و سایر افسران ارشد از سوی «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا را محکوم کردند و از کنگره خواستند تا هرگونه تایید جانشینان آنها را متوقف کند.
این پنج وزیر سابق دفاع آمریکا در نامه‌ای به دونالد ترامپ او را به سیاسی کردن ارتش آمریکا و استفاده از این اخراج‌ها که مقام‌های عالی رتبه نیروی زمینی، هوایی و دریایی هم رسیده، به منظور حذف موانع قانونی در قدرت خود دانستند.
به نقل از خبرگزاری رویترز، این نامه از سوی چهار وزیر دفاع سابق که دولت‌های دموکرات فعالیت می‌کردند و همچنین «جیمز ماتیس»، وزیر دفاع دوره اول ریاست جمهوری ترامپ امضا شده است.
آنها در ادامه این نامه نوشته‌اند: «اقدامات ترامپ تضعیف کننده نیروی تماما داوطلب ارتش و تضعیف کننده امنیت ملی آمریکاست.»
علاوه بر ماتیس، «ویلیام پری»، «لئون پانه‌تا»، «چاک هاگل» و «لوید آستین» که همگی در دوران ریاست جمهوری دموکرات‌ها یعنی «بیل کلینتون»، «باراک اوباما» و «جو بایدن» وزیر دفاع بودند، این نامه را امضا کردند.
ترامپ امروز (جمعه) دستور اخراج‌های گسترده در وزارت دفاع و ستاد مشترک ارتش را اعلام کرد اما دولتش هنوز جزئیات بیشتری را اعلام نکرده‌، با این حال یکی از افرادی که اخراج می‌شود «لیزا فرانچتی» رئیس نیروی دریایی آمریکاست که نخستین زنی است که ریاست و رهبری این بخش از ارتش را برعهده دارد.
این پنج وزیر سابق دفاع آمریکایی در ادامه نامه خود نوشته‌اند: «این اقدامات از سوی ترامپ سوالاتی را درباره قصد و نیت دولت در سیاسی کردن ارتش به وجود آورده است. ما هم مانند بسیاری از آمریکایی‌ها از جمله سربازان ارتش به نتیجه رسیده‌ایم که این مقام‌های نظامی به دلایل کاملا حزبی اخراج شده‌اند.»
این مقام‌های سابق دفاعی آمریکا همچنین از مجلس نمایندگان و سنا خواستند تا جلساتی را برای ارزیابی احتمالات درباره امنیت ملی در پی اقدامات ترامپ در اخراج این مقام‌های عالی رتبه نظامی انجام دهند.
در این نامه هشدار داده شده در صورتی که حرفه نظامیان آمریکایی از دریچه سیاست حزبی مورد قضاوت قرار گیرد، اقدامات پنتاگون می‌تواند آمریکایی‌ها را از انتخاب فعالیت در ارتش باز دارد.
آنها همچنین در بخش دیگری در این نامه هشدار دادند این اقدامات ممکن است باعث شود تا برخی افراد به دلیل ترس از عواقب یا واکنش‌های منفی، از گفتن حقیقت یا انتقاد از قدرت‌ها و مقامات خودداری کنند. این موضوع می‌تواند به کاهش شفافیت و پاسخگویی در جامعه منجر شود.
این پنج مقام ارشد سابق پنتاگون همچنین نوشتند: «ما به کنگره تاکید می‌کنیم تا ترامپ را بابت این اقدامات بی پروا مسؤول بداند و به صورت کامل نظارت قانون اساسی را بر مسؤولیت‌ها رصد کند. سناتورهای آمریکایی باید از تایید هر کاندیدای جدید در وزارت دفاع امتناع کنند.»

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1568062/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار رهبر انصارالله به رژیم صهیونیستی

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد

درخشش ایثارگران در رویداد گردشگری با رویکرد فناوری های نوین

عروس و دامادهای دانشجو در خیابان‌های مشهد جشن به‌پا کردند

دعوای ترامپ و زلنسکی بالا گرفت/ از توئیت تند رئیس جمهور آمریکا تا عدم امضای توافقنامه معادن

اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان: صنعت دارو معطل 25 همت بدهی دولت است

پهپاد خودمختار جدید DJI با قابلیتی هیجان‌انگیز معرفی شد

بی‌نتیجه بودن مذاکرات قاهره؛ نتانیاهو در حال بررسی ازسرگیری جنگ است

کاخ سفید تأیید کرد که زلنسکی توافق‌نامه معادن را امضا نکرد

بدون تعارف با رئیس دستگاه قضا و دیدار بی‌واسطه‌اش با مردم ارومیه

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403

رئیس بانک مرکزی: ارز 28500 تومانی سال بعد افزایش پیدا نخواهد کرد

روایت اکوایران از رنج مشترک دهک یک و ده

بیانیه ترامپ بعد از دیدار با زلنسکی: او آماده صلح نیست

بیش از 4 هزار تخت اقامتی و هتلی در خدمت جامعه ایثارگری است

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار  در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

دفتر رهبر انقلاب: یکشنبه اول ماه رمضان خواهد بود

تاریخ انتشار بازی Forza Horizon 5 برای پلی استیشن 5 مشخص شد

تحقیر کامل زلنسکی در کاخ سفید؛ ترامپ: تو هیچ برگ برنده‌ای نداری و پیروز نخواهی شد

دفتر رهبر انقلاب: هلال ماه رمضان غروب امروز رؤیت نشد

حذف جوانان از بازار خودرو

تشییع با شکوه پیکر شهدا در‌جنوب لبنان با حضور گسترده مردم

ترامپ و معاونش در کاخ سفید به جان زلنسکی افتادن

زمان شروع ماه رمضان در این کشورها اعلام شد

ویندوز 12 را فراموش کنید؛ این ویندوز همان چیزی است که همه ما میخواهیم

آیا مجمع تشخیص در تصویب FATF تحت تاثیر گروه جلیلی و رضایی قرار می‌گیرد؟

زلنسکی با ترامپ دیدار کرد

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اسفند 1403

بازگشت بورس به صدر، عقب‌نشینی در بازار دلار

تکرار مواضع ضد اروپایی ترامپ

گوترش: نباید اسرائیل حضور نظامی بلندمدت در غزه داشته باشد

پیکر دو مفقودی حادثه سقوط بهمن در کردستان پیدا شد

آپدیت جدید انویدیا برای رفع مشکل سیاهی نمایشگر منتشر شد

ترامپ انگلیسی را به عنوان زبان رسمی آمریکا اعلام می‌کند

قبول کنیم که تحریم ها هست و دارند با ما بازی می کنند/ حل مسئله تحریم در کوتاه مدت شدنی نیست/ شرط هایی گذاشته اند که بعید است حالا حالاها به توافق برسیم/ ویدئو

پیش بینی بورس شنبه 11 اسفند 1403

مدیرعامل آمازون از عرضه‌ی محصولات سخت‌افزاری چشم‌نواز در پاییز می‌گوید

امام جمعه اهواز: باید با روزه خوران برخورد قاطع شود

افسران اسرائیلی چند ساعت قبل از حمله 7 اکتبر نشست برگزار کردند

دستور معاون اول رئیس‌جمهور برای نجات کوهنوردان مفقود شده

وبینار رایگان آموزش کریپتو؛ سودآوری از ارزهای دیجیتال را یاد بگیرید! + هدیه 50 هزار ارز په‌په

آیت‌الله سیستانی روز یکشنبه را اول رمضان اعلام کرد

یک کارشناس اقتصادی: باید ریشه استیضاح مسائل غیر اقتصادی باشد

دنیای سیال سیاست؛ واکاوی رفتارهای دوگانه ترامپ

ارتش اسرائیل شکست کامل را در عملیات طوفان الاقصی پذیرفت

استاد دانشگاه آزاد اصفهان: دولت چهاردهم مقصر مشکلات اقتصادی فعلی کشور نیست

شرط سنگین روس‌ها برای بازگشت رنوی فرانسه