پیام ویژه

آخرين مطالب

دوجی با 6 گوشی جدید وارد MWC شد؛ رونمایی محصولاتی هیجان‌انگیز و متنوع خواندنی ها

دوجی با 6 گوشی جدید وارد MWC شد؛ رونمایی محصولاتی هیجان‌انگیز و متنوع
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - زومیت / دوجی 6 گوشی جدید معرفی کرد که شامل نسخه‌های مقاوم و عادی می‌شود.
دوجی از 6 گوشی جدید در نمایشگاه MWC 2025 رونمایی کرد. این مجموعه شامل سه دستگاه مقاوم (rugged) با نام‌های V Max Play و Blade GT Ultra و S200 Plus است.

پیام ویژه

سایر گوشی‌های جدید دوجی شامل Pure 70 و Pure 70 Pro (که با نام P70 نیز شناخته می‌شوند) می‌شود که اولین دستگاه‌های این برند با نمایشگر منحنی از هر چهار طرف هستند. همچنین Moment 60 (یا M60) نیز یک گوشی نازک با پروژکتور است.
گوشی دوجی مدل V Max Play یک باتری عظیم 22,000 میلی‌آمپری و چراغ‌های کمپینگ دارد. این دستگاه همچنین دارای یک پروژکتور داخلی است.
از نظر مشخصات فنی، دوجی V Max Play تراشه‌ی مدیاتک 7300، 12 گیگابایت رم و 512 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی دارد. دوربین پشتی آن دارای یک سنسور 108 مگاپیکسلی است و علاوه بر چراغ‌های کمپینگ، دارای Mood Light بوده که یک منبع نور جداگانه برای کمپینگ است.

پیام ویژه

V Max Play دارای یک صفحه‌نمایش 6٫78 اینچی Full HD پلاس با نرخ نوسازی 120 هرتز، اندروید 14، بلوتوث 5٫4 و هوش مصنوعی برای ویرایش تصاویر و ایجاد اسناد است.
ضخامت کل V Max Play به 10٫5 میلی‌متر می‌رسد و علاوه بر پروژکتور LED، دارای یک دوربین دید در شب 20 مگاپیکسلی نیز است. باتری از شارژ سریع 33 وات و شارژ معکوس 15 وات پشتیبانی و در واقع به عنوان یک پاوربانک عمل می‌کند.

پیام ویژه

مدل بعدی دوجی Blade GT Ultra نام دارد و دوجی ادعا می‌کند که این گوشی سبک‌ترین و نازک‌ترین دستگاه مقاوم (Rugged) است، اما این گوشی ضخامتی برابر با V Max Play دارد. این دستگاه نیز از تراشه‌ی دایمنسیتی 7300 به همراه 512 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی بهره می‌برد، اما حافظه‌ی رم آن 16 گیگابایت است. در مشخصات سنسور دوربین این گوشی عدد 100 مگاپیکسلی ذکر شده، اما ما مطمئن هستیم که یک سنسور 108 مگاپیکسلی در پشت آن قرار دارد که از طریق فناوری «پیکسل باینینگ» تصاویر 12 مگاپیکسلی تولید می‌کند.

پیام ویژه

Blade GT Ultra با جلوه‌های نورپردازی پویا در پشت دستگاه خودنمایی می‌کند؛ ایده‌ای که پیش‌تر در انواع گوشی ناتینگ نیز دیده‌ایم. این نورپردازی چندین حالت دارد و می‌تواند به عنوان چراغ اطلاع‌رسانی یا هشدار باتری کم عمل کند.
Blade GT Ultra برای علاقه‌مندان به فناوری طراحی شده است که به طراحی مکانیکی و دستگاه‌های مقاوم نیز علاقه دارند. دوجی آن را «زیبایی‌شناسی آینده‌نگرانه» می‌نامد و آن را «ترکیبی کامل از استایل، عملکرد و دوام مقاوم» توصیف می‌کند.

پیام ویژه

دوجی S200 پلاس گوشی موبایل دیگری است که توسط دوجی معرفی شده است. منظور دوجی از S در این سری «سرعت» است و این گوشی‌ها همان طراحی مکانیکی دوجی را به همراه دارند. اما درکنار این طراحی، شاهد یک صفحه‌نمایش ثانویه در پشت گوشی هستیم. این صفحه نمایش آمولد ابعاد 1٫32 اینچی و نرخ نوسازی 60 هرتزی با وضوح 466 در 466 پیکسل دارد که می‌تواند راهی برای کنترل صوتی دستگاه و یا نشان دادن ساعت به‌روشی فانتزی باشد.

پیام ویژه

دوجی S200 پلاس مجهز به تراشه‌ی دایمنسیتی 7300 است که کمی بهتر از دایمنسیتی 7050 در مدل معمولی S200 عمل می‌کند. حافظه‌ی داخلی آن 512 گیگابایت است که دو برابر مدل معمولی است. سایر مشخصات شامل یک دوربین اصلی 100 مگاپیکسلی و صفحه‌نمایش اصلی با نرخ نوسازی 120 هرتز می‌شود.
دوجی S200 پلاس در سه رنگ مشکی Mystic Black، قرمز Volcanic Red و طلایی Champagne Gold عرضه می‌شود. طراحی این گوشی قطعاً توجه‌ها را جلب خواهد کرد، زیرا ضخامت آن 19٫1 میلی‌متر است؛ دستگاهی حجیم که نگه‌داشتن آن در جیب شلوار چندان آسان نیست.

پیام ویژه

دوجی P70 و P70 Pro هم دیگر گوشی‌های جدید این شرکت هستند. این گوشی‌ها طراحی تقریباً مشابهی دارند و از یک صفحه‌نمایش 6٫73 اینچی AMOLED بهره می‌برند که از هر چهار طرف به شکل 2.5D منحنی است و نرخ نوسازی 120 هرتز دارد.
مدل معمولی P70 توسط تراشه دایمنسیتی 7050 تغذیه می‌شود، در حالی که مدل پرو از دایمسنیتی 7300 استفاده می‌کند. هر دو مدل دارای ترکیب دوربین اصلی با سنسور 50 مگاپیکسلی، دوربین فوق‌عریض با سنسور 8 مگاپیکسلی و دوربین ماکرو با سنسور 2 مگاپیکسلی در پشت هستند. اما مدل پرو یک دوربین تله‌فوتو پریسکوپی 8 مگاپیکسلی با زوم اپتیکال 5 برابر را ارائه می‌دهد.

پیام ویژه

تفاوت‌ها در فضای ذخیره‌سازی سری P70 نیز دیده می‌شود. هر دو مدل P70 دارای 16 گیگابایت رم هستند. مدل معمولی 512 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی دارد، در حالی که مدل پرو با فضای ذخیره‌سازی 1 ترابایتی عرضه می‌شود. هر دو گوشی دارای باتری 5,000 میلی‌آمپر ساعتی با پشتیبانی از شارژ 33 وات و اسکنر اثر انگشت زیر نمایشگر هستند.
دوجی یک گوشی با پروژکتور داخلی معرفی کرده است که از سری مقاوم نیست و Moment 60 یا M60 نام دارد. این دستگاه تصویری با روشنایی 76 لومن و وضوح 854 در 480 پیکسل نمایش می‌دهد که باید در محدوده‌ی 2 متری قابل استفاده باشد.

پیام ویژه

ضخامت دوجی M60 به 9٫5 میلی‌متر می‌رسد و توانسته یک سیستم خنک‌کننده را در خود جای دهد که با سطح نویز کمتر از 30 دسی‌بل کار می‌کند. به گفته‌ی دوجی، این پروژکتور می‌تواند در محیط‌های اداری یا اتاق خواب نیز استفاده شود.
دوجی Moment 60 دارای یک صفحه‌نمایش 6٫79 اینچی HD پلاس، دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی و دوربین سلفی 5 مگاپیکسلی است. این دستگاه توسط تراشه‌ی Unisoc T606 به همراه 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت فضای ذخیره‌سازی تغذیه می‌شود و اندروید 14 را اجرا می‌کند. باتری آن 5,000 میلی‌آمپری است و از شارژ معکوس OTG پشتیبانی می‌کند.
Doogee در یک بیانیه‌ی مطبوعاتی به دو دستگاه دیگر با نام‌های Moment 60 Pro و Moment 60 Max اشاره کرد، اما هیچ اطلاعات رسمی در مورد این دو مدل ارائه نشد. قیمت گوشی ها و زمان عرضه‌ی آن‌ها هنوز از سوی دوجی اعلام نشده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1569393/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درگیری لفظی با موضوع سانحه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی/ ویدئو

جبهۀ مقاومت سوریه تشکیل شد

تیراندازی در کلینیک؛ 2 نفر مصدوم شدند

قتل یکی از مدیران آبفا و همراه وی

مدیر آمازون: تمام بخش‌های شرکت تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار گرفته است

پکن: آماده پاسخ به هرگونه جنگی از طرف آمریکا هستیم

رهبران عرب خواهان برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای بازسازی غزه شدند

چگونه طرح آمریکا، مانع از پایان جنگ غزه می‌شود؟

طرح 840 میلیارد دلاری برای «تسلیح مجدد اروپا» اعلام شد

افشای جزئیاتی از طرح مصر برای آینده غزه

تشکیل کمیته ویژه رسیدگی به خودکشی دانشجویان علوم پزشکی

آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه1404 از شنبه

ترامپ دانشگاه‌های آمریکا را تهدید کرد

شهردار لندن: روزه می‌گیرم و خود را برای روزه آماده می‌کنم

قتل هولناک برادر با ضربه چکش به‌خاطر 400میلیارد تومان

چرا بانک مرکزی شفاف‌سازی را از خود شروع نمی‌کند؟

گوشی Nothing Phone (3a) در کنار مدل Pro آن رونمایی شد

رهبر دروزی‌های سوریه: وحدت سوریه اولویت ماست

حماس اذعان کرد سلاحش را معامله نمی‌کند

انجام 50 درصد معاینات زائران حج 1404

وزیر آموزش و پرورش: فرایند حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی در دست بررسی است

احتمال پرداخت سود سهام عدالت تا قبل از عید

کاغذبازی مالیاتی تمام شد

پیامدهای تعرفه‌های ترامپ برای مکزیک چیست؟

رسانه اسرائیلی: جنگ غزه 10 روز دیگر از سر گرفته می‌شود

پادشاه و ولیعهد عربستان در نشست قاهره شرکت نمی‌کند

آیا آلمان موتور محرکه اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند؟

افزایش یک سومی مبالغ برخی از تخلفات رانندگی از 20 اسفند

عیدی بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی پرداخت شد

ترامپ تعرفه کالاهای چینی را 2 برابر کرد؛ پکن پاسخ داد

مقام روس: توقف کمک نظامی آمریکا، برگ سیاه دیگری در کارنامه زلنسکی است

درگیری مرزی بین افغانستان و پاکستان؛ 3 نیروی طالبان کشته و زخمی شدند

درآمد 22 هزار میلیاردی اپراتورهای اینترنتی از محل پلتفرم‌ها

دستگیری 350 سارق و متهم توسط گشت‌های پلیس آگاهی

رئیس سازمان توسعه تجارت: صادرات غیرنفتی 11 ماهه امسال رکورد زد

واردکنندگان خودرو خطاب به رئیس جمهور: جلوی گرانی را بگیرید!

اینتل با پردازنده‌های Xeon 6 Granite Rapids، رهبری شبکه‌های مخابراتی را به‌دست می‌گیرد

سرمقاله اطلاعات/ تنش در روابط اوکراین و ایالات متحده

اسطوره فوتبال برزیل، میم‌کوین خود را راه‌اندازی کرد

فقط از تفکر «وحید جلیلی» بر می‌آید که شخصیتی با چفیه و ریش، برای برنامه کودک سحرگاهی تلویزیون انتخاب شود

‍ برپایی نمایشگاه‌های فصلی نوروز و رمضان در تهران تا پایان اسفند

هزینه سبد معیشت کارگران را فصلی پوشش دهید

عضو کمیسیون انرژی مجلس: با انتقال سهمیه سوخت به حساب بانکی قیمت‌ تغییر نمی‌کند

سرمقاله وطن امروز/ تله تکراری برای تضعیف دولت

گزارش بی‌بی‌سی از حال‌و‌هوای شگفت‌انگیز مراسم افطار در کاخ ویندزور

پیکسل 9a حداقل یکی از ویژگی‌های پرچمداران گوگل را خواهد داشت

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان

گوشی گیمینگ نوبیا با نورپردازی هیجان‌انگیز و هوش مصنوعی معرفی شد

حمله پهپادی به صور و ادعای صهیونیستها درباره ترور فرمانده ارشد رضوان

لباس‌های زلنسکی؛ سوژه داغ فضای مجازی