پیام ویژه

آخرين مطالب

ادعای وزیر امور خارجه اسرائیل: حماس با پیشنهاد آتش‌بس و آزادی اسرا مخالفت کرد بين الملل

ادعای وزیر امور خارجه اسرائیل: حماس با پیشنهاد آتش‌بس و آزادی اسرا مخالفت کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / «گیدعون سعر» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی با اشاره به توقف جنگ در نوار غزه ادعا کرد که در گفتگوی تلفنی با «دیوید لمی» وزیر امور خارجه انگلیس بر موافقت با پیشنهاد «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ترامپ درباره تمدید مرحله اول آتش بس در مقابل آزادی اسرا تاکید کرده است.
به گزارش عربی 21، سعر ادعا کرد: اما حماس با این پیشنهاد مخالفت کرده است.
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی ادعا کرد: حماس نمی‌تواند به بازیابی توانمندی‌های نظامی خود ادامه دهد.
دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه اعلام کرد که پس از رایزنی های امنیتی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» و با حضور وزیر جنگ، مقامات ارشد امنیتی و تیم مذاکره کننده، تصمیم گرفته شد که اسرائیل طرح ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، برای آتش بس موقت در غزه در ایام ماه رمضان و عید فصح را تصویب کند.
پایگاه خبری واللا رژیم صهیونیستی نوشت: بر اساس این برنامه، در روز اول، نیمی از اسیران زنده و اجساد کشته شدگان آزاد می‌شوند و در پایان آن - در صورت توافق دائمی آتش بس، سایر اسیران زندهآزاد می شوند و پیکر اسیران کشته شده، تحویل داده خواهد شد.
استیو ویتکاف فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه، پس از این نتیجه گیری که در این مرحله امکان نزدیک کردن دو طرف برای پایان دادن به جنگ وجود ندارد و زمان بیشتری برای مذاکرات در مورد آتش بس دائمی نیاز است، این طرح را پیشنهاد کرد.
بر اساس این توافق، رژیم صهیونیستی می‌تواند پس از 42 روز در صورت بی‌نتیجه ماندن مذاکرات، جنگ را از سر بگیرد.
این بند [از توانق پیشنهادی] توسط یک نامه جانبی از سوی دولت قبلی آمریکا حمایت شد و مورد تایید دولت ترامپ نیز قرار گرفت.
در بیانیه دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اشاره شده است: در حالی که اسرائیل با طرح ویتکوف برای بازگرداندن اسیران موافقت کرده است، حماس همچنان آن را رد کرده است.
این بیانیه اضافه کرد: چنانچه حماس موضع خود را تغییر دهد، اسرائیل فوراً در مورد تمام جزئیات طرح ویتکوف وارد مذاکره خواهد شد.
با وجود همه جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت 471 روز جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد و مجبور به پذیرش آتش بس شد.
تلاش رژیم صهیونیستی برای نجات از باتلاق غزه ادامه یافت تا اینکه این رژیم با میانجی‌گری آمریکا، مصر و قطر خواستار آزادی اسرای خود شد.
توافق آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، صبح یکشنبه 19 ژانویه 2025 (30 دی 1403) اجرایی شد که شامل سه مرحله است که هر مرحله 42 روز به طول می‌انجامد و در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.
در حالی که قرار بود مذاکرات برای مرحله دوم توافق در شانزدهمین روز از مرحله اول توافق (سوم فوریه) آغاز شود، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع از آن شد، زیرا می‌خواهد تنها مرحله اول را تمدید کند که با مخالفت حماس مواجه شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1569896/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آذری جهرمی: برای حفظ نظام دست از لجبازی با مردم بردارید!

بازار سیاه رحم اجاره ای؛ قیمت‌ از 400 میلیون تومان تا 900 میلیون تومان می‌رسد!

عبده تبریزی: بالای 90 درصد مردم در شهرهای بزرگ، توان خرید حتی یک واحد 40 متری را هم ندارند

سرمقاله کیهان/ «وفاق» به سبک شهید رئیسی

بازار نسبتا آرام سکه و طلا؛ دلار در آستانه بازگشت به کانال 89 هزار تومان

حمله سایبری به 100 سازمان آمریکایی؛ ایالات متحده علیه 12 تبعه چینی اعلام جرم کرد

حال‌وهوای مسجد الاقصی در پنجمین روز از ماه رمضان

ترامپ وزارت آموزش و پرورش آمریکا را منحل می‌کند

مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق است؟

بیت کوین رایگان تنها با ثبت‌نام بدون قرعه کشی (فرصت محدود)

معاون رئیس‌جمهور با محیط‌بانان مازندرانی دیدار کرد

سرمقاله ایران/ ظرفیت دولت «دقیق شمردن» است

زمان آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب 1404

وزیر نیرو: بارش‌های امسال مطلوب نیست

نوکیا اینترنت 4G را به ماه می‌برد

حماس: سخنان ترامپ روند آتش‌بس را پیچیده می‌کند

نماینده دموکرات کنگره آمریکا طرح استیضاح ترامپ را کلید زد

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود

امسال 85 هزار و 850 نفر به حج تمتع اعزام می‌شوند

سرمقاله اعتماد/ ایران و ترکیه همسایگی بر مدار تاریخ

پیوستن رئیس جمهور به پویش ملی «نه به تصادف»/ پزشکیان: بیش از پیش به سلامت خود و دیگران توجه کنید

پیش‌بینی تداوم بارش برف و باران تا هفته آینده

ساعت کاری مراکز تعویض پلاک افزایش یافت

آتش‌سوزی بامدادی در ساختمان یک پژوهشکده؛ علت اعلام شد

بارش باران و برف در جاده‌های 12 استان

نشست تخصصی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان

امضای تفاهمنامه اشتغال برای جامعه ایثارگری بین بنیاد و صمت مازندران

سرمقاله آرمان ملی/ اتحادیه عرب و بازسازی غزه

امضای تفاهمنامه وزارتخانه‌های بهداشت و ارشاد برای کاهش تصادفات

سرمقاله هم میهن/ بی‌اطلاع نبودند

سهم شبه پول از نقدینگی به 75 درصد رسید

8 زخمی بر اثر بمباران اشتباهی یک خانه در کره جنوبی

پنجاه و یکمین نشست هیئت امنای دانشگاه شاهد برگزار شد

آغاز مرحله اول واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم

سرمقاله سازندگی/ گزارش یک واقعه

مارک روبیو: صبر ترامپ درباره پرونده اسرای اسرائیلی لبریز شده است!

«برق النگوهای طلا» زنی را به قتلگاه برد!

واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز

گلکسی زد فلیپ 7 احتمالاً به بهترین المان طراحی موتورولا ریزر مجهز می‌شود

افقه: باید به سیاست تثبیت نرخ ارز برگردیم/ آزادسازی جواب نمی‌دهد

واکنش سازمان سنجش به ادعای منتقدان درباره سن پذیرفته‌شدگان‌ آزمون وکالت

سرمقاله دنیای اقتصاد/ کشورداری بر اساس امر ملی

مرگ‌ موتورسوار در خط ویژه اتوبان!

فحاشی و تهدید ترامپ علیه حماس

هشدار درباره وقوع کولاک و بهمن در ارتفاعات؛ آخر هفته کوهنوردی خطرناک است

فراجا: 505 سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند

سرمقاله خراسان/ سهل و ممتنع اجرای قانون حجاب

رئیس جدید ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود

پیکسل 9 پرو به‌عنوان «گوشی هوشمند سال» انتخاب شد

تنفس هوای قابل قبول در پایتخت