پیام ویژه

آخرين مطالب

راز قتل هولناک دختر 7 ساله فاش شد فرهنگی و اجتماعی

راز قتل هولناک دختر 7 ساله فاش شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - همشهری آنلاین / اختلاف خانوادگی، انگیزه جنایت باجناق بی‌رحم کمتر از 24ساعت پس از گم شدن دختربچه 7ساله‌ای به نام فاطمه در کرج، شوهرخاله او اسرار قتل هولناک دختربچه را فاش کرد.
حدود ساعت 5عصر جمعه بود که فاطمه 7ساله برای خرید خوراکی از خانه مادربزرگش در مهرشهر کرج خارج شد. او و مادرش آن روز میهمان خانه مادربزرگ بودند و دختربچه 7ساله که هوس پفک و تنقلات کرده بود، کارت بانکی مادرش را گرفته از خانه خارج شد اما دیگر برنگشت.
نگرانی
بازار
دقایقی که گذشت و از فاطمه خبری نشد، خانواده‌اش که نگران شده بودند به دنبال او راهی کوچه شدند اما اثری از دختربچه نبود. آنها ابتدا به مغازه سر کوچه سر زدند اما دخترک به آنجا نرفته بود. هیچکس از همسایه‌ها هم از فاطمه خبر نداشت و در این شرایط جست‌وجو برای پیدا کردن دختربچه گمشده آغاز شد. همه اهل خانه و همسایه‌ها دست به دست هم دادند و کوچه به کوچه را به دنبال وی گشتند اما وقتی ردی از وی به دست نیامد، حوالی ساعت 10 شب، خانواده‌ فاطمه با کلانتری تماس گرفتند و گم شدن دخترشان را گزارش کردند.
یک سرنخ
در حالی که چند ساعتی از ورود پلیس به ماجرای گم شدن دختربچه 7ساله گذشته بود، خانواده این دختر به ماموران گفتند که به شوهرخاله فاطمه مشکوک هستند و حدس می‌زنند که وی از سرنوشت دختربچه خبر دارد. چرا که وقتی فیلم دوربین‌های مداربسته را بررسی کرده بودند متوجه شدند که بعد از خروج دختربچه 7ساله از خانه مادربزرگش، خودرویی مقابل او توقف کرده و دختربچه سوار ماشین شده و صاحب ماشین نیز کسی نیست جز شوهرخاله این دختربچه. با این حال مرد 42 ساله در پاسخ به این سئوال که بچه‌ را کجا برده، طفره می‌رفت و پاسخ قانع کننده‌ای نمی‌داد. به همین دلیل خانواده فاطمه به وی مشکوک شده بودند.
راز جنایت
با اظهارات این خانواده و بررسی‌های بیشتر، دستور بازداشت تنها مظنون پرونده صادر شد و ماموران این مرد را دستگیر کردند. او اما همچنان مدعی بود که از سرنوشت فاطمه بی‌خبر است و بعد از اینکه او را سوار ماشین کرده مقابل مغازه پیاده کرده و رفته است. با این حال هیچ شواهدی که ادعای این مرد را ثابت کند، وجود نداشت.
هنوز 24ساعت از گم شدن فاطمه نگذشته بود که مرد دستگیر شده لب به اعتراف گشود و به قتل هولناک دختربچه 7ساله اعتراف کرد. این مرد که با ماشینش مسافرکشی می‌کرد گفت: از مدتی قبل با خانواده باجناقم اختلاف خانوادگی داشتم و از آنها کینه به دل گرفته بودم. به همین دلیل به دنبال راهی برای انتقامجویی بودم تا روز حادثه که دیدم دختر آنها از خانه مادرزنم خارج شد. همان لحظه فکری به ذهنم رسید و وقتی فهمیدم که می‌خواهد خوراکی بخرد، به بهانه بردن او به مغازه، خواستم که سوار ماشینم شود. بعد از آن هم تصمیم گرفتم نقشه‌ای که را در سر داشتم عملی کنم با چاقویی که داشتم او را به قتل رساندم. سپس جسدش را داخل داخل یک کیسه پلاستیکی قرار دادم و به محله علی‌آباد در محمدشهر کرج بودم و داخل کانال آبی که از آنجا می‌گذشت انداختم.
با اعترافات هولناک این مرد، تیمی از ماموران به همراه وی راهی محل رها شدن جسد دختربچه شدند و با خارج کردن کیسه پلاستیکی از داخل آب، جسد بی‌جان دختربچه را کشف و به پزشکی قانونی منتقل کردند. در حالی که متهم به قتل در بازداشت به سر می‌برد، پدر فاطمه که هنوز شوک از دست دادن دخترش را باور ندارد می‌گوید: من یک دختر و پسر داشتم که حالا دخترم پر کشیده و رفته است. من هنوز باور نمی‌کنم که باجناقم عامل این جنایت است، چرا که هیچ خصومتی با او نداشتم و او فقط با خانواده مادرزنم مشکل داشت و نمی‌دانم چرا کینه خود را سر دخترم من خالی کرده است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1571355/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نماینده تبریز در ادعایی عجیب: 60 درصد ایرانیان به زبان ترکی مکالمه می‌کنند/ ویدئو

مجلس به دنبال کمک به دولت است نه تقابل با آن / جریانی می‌خواهد مجلس فقط تماشاچی باشد

مانیتورهای خوش‌قیمت جدید ایسوس هوا را تصفیه می‌کنند

انتقاد زیباکلام از بذل و بخشش پست به کسانی که مملکت را به این روز انداختند، به نام وفاق/ ویدئو

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به پایگاه‌های نظامی در جنوب سوریه

حمله سایبری گسترده به X /ماسک: یک کشور پشت ماجراست!

کیهان اول رهبران حماس را محاکمه کند که در حال مذاکره با آمریکا هستند

واکنش رهبر انصارالله به کشتار در سوریه

آخرین وضعیت تحویل حقابه ایران از سوی افغانستان؛ سد لار خشک شد

آیفون 17 ایر احتمالاً از باتری بزرگی با فناوری سیلیکون کربن استفاده خواهد کرد

واکنش فضائلی به برخی برداشت‌ها از بیانات رهبری درباره گزارشی در دولت رئیسی

قدیمی اما مرگبار؛ بمب‌افکن H-6 چین هنوز تهدیدی جدی است!

جنجال پردازند‌ه‌های جعلی در آمازون وارد مرحله جدیدی شد

مناظره زیدآبادی و الله کرم برای بررسی اعتراضات در برهه‌های مختلف 3 دهه اخیر/ افشاگری درباره تیراندازی پشت سر هیات اروپایی در زمان خاتمی/ ویدئو

محکومیت 3 میلیاردی قاچاقچی سوخت

کشف فرار مالیاتی 1700 میلیارد تومانی یک طلافروشی

انگلیس: روسیه نیروهای اوکراینی را در منطقه کورسک محاصره کرده است

ادعای جولانی: ریخته شدن ناحق حتی یک قطره خون غیرقابل‌قبول است

صدای اردوغان هم از جنایات گروه‌های تروریستی در سوریه درآمد

سید الحوثی: در صورت عدم ورود کمک‌ها به غزه، اقدام نظامی می‌کنیم

توافق ادغام نیروهای قسد در نهادهای سوریه امضا شد

ویتکاف: زلنسکی از ترامپ عذرخواهی کرده است

حملات هوایی به چند پایگاه نظامی در مرزهای عراق و سوریه

دزدان کابل‌های برق با 109 فقره سرقت دستگیر شدند

هشدار به متقاضیان تحصیل در دانشگاه پیام نور

تصویب 900 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در کشور

یادگیری هوش مصنوعی در مدارس پایتخت چین اجباری می‌شود

ارتش اوکراین مدعی حمله به پالایشگاه‌های نفت در 2 منطقه روسیه شد

تروئیکای اروپایی: گزارش‌ها درباره کشته‌شدن غیرنظامیان و زندانیان تکان‌دهنده است

چرخش تاریخی لندن؛ تغییر راهبرد یا واکنش به فشارهای ترامپ؟

خاطرات شوکه‌کننده اسرای فلسطینی از شکنجه‌های غیرانسانی اسرائیل

اعزام 2‌ هزار مبلغ به امامزاده‌ها و برپایی 1500 نوروزگاه

کشورهای آفریقایی و آسیایی؛ مشتری خاص قطعات خودرویی ایرانی

شبکه اجتماعی ایکس ایلان ماسک برای هزاران نفر از دسترس خارج شد

حمله سایبری به شبکه اجتماعی ایکس

اقدام فریبکارانه عناصر جولانی در قرار دادن سلاح و مهمات در کنار اجساد غیرنظامیان

پس از کشتار مردم سوریه؛ جولانی وعده برقراری عدالت داد!

بیمه، تسلیمِ قانون؛ اتصال به سامانه املاک و اِسکان قطعی شد

بسته‌های بهداشتی و غذایی رایگان برای خانوارهای دارای نوزاد

قدیمی‌ترین ارز دیجیتال جهان به زیر 80 هزار دلار رسید

مخالفت معاون وزیر صمت با آزاد شدن واردات لوازم خانگی

نمونه اولیه آیپد پرو تاشو اپل دارای Face ID زیر نمایشگر است

صفحه جدید در مناسبات تهران و ریاض

ارسال گسترده تجهیزات سنگین اسرائیل به اردوگاه جنین

فرار هزاران سوری به لبنان پس از قتل‌عام در لاذقیه

روایت بازیگر مشهور سوری با چشمانی اشکبار از حمله عناصر تکفیری

قالیباف به پزشکیان گفت که دیگر نمی‌تواند جلوی ابلاغ قانون حجاب را بگیرد/ شورای عالی امنیت ملی گفت که برای ابلاغ این قانون مشکلی وجود ندارد

علت خالی شدن سدهای تهران چیست؟

سیگنال حذف ظریف به دنیا

فشار برای باجگیری یا مذاکره