پیام ویژه

آخرين مطالب

واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به کشتارها در سوریه بين الملل

واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به کشتارها در سوریه
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مجمع جهانی بیداری اسلامی به جنایات و کشتار انجام شده سوریه واکنش نشان داد.
متن پیام به این شرح است: 
بسم الله الرحمن الرحیم 
یک بار دیگر افسار از گردن اراذل و اوباش توسط عوامل آمریکا و رژیم صهیونیستی و وابستگان منطقه‌ای آن‌ها برداشته شد و با رنگ و جلوه‌ای جدید به جان مردم بی‌گناه منطقه افتاده‌اند و بی‌دریغ زن و مرد و پیر و جوان را به خاک و خون می‌کشند. 
در مناظره‌های انتخاباتی گذشته ترامپ، خانم کلینتون را متهم کرده بود که موجب ایجاد گروه داعش شده است و آن‌ها را به جان مردم سوریه و عراق انداخته است. اکنون آن کسانی که با عنوان داعش در سوریه و عراق به اسم اسلام جنایت انجام می‌دادند که در تاریخ بشر کم نظیر بوده است؛ از قبیل اینکه مسلمانان، مسیحیان و صابعین را که همگی از پیروان ادیان الهی می‌باشند را بدون هیچ تقصیری می‌کشتند و زنان آنها را چون عهد حجر به کنیزی می‌گرفتند.
در آن زمان به برکت خون مجاهدین عراق و سوریه با کمک جان برکفان رزم دیده ایران و عراق به فرماندهی سردار رشید اسلام شهید حاج «قاسم سلیمانی» و شهید «ابومهدی المهندس» بینی آن‌ها را به خاک مالیدند و شر آنها را کم کردند. در این فاصله نیروهای آمریکایی بنا به اعتراف ترامپ که ایجاد کننده گروه داعش بودند چندین هزار نفر از آنها را در شرق فرات در سوریه در حفظ و حراست خود نگه داشتند. 
در مرحله دوم از آنها به عنوان شمشیر داموکلس استفاده کردند و از سویی علت حضور خود در سوریه و عراق را جلوگیری از فعال شدن مجدد داعش عنوان کردند. همزمان روزانه غریب به 400 هزار بشکه از ذخایر نفتی مردم سوریه را غارت کردند. اهل بصیرت می‌دانستند و می‌دانند که روزی مجددا از حضور نیروهای افسار زده استفاده خواهند کرد. 
نکته مهم این است که بخشی از افرادی که در گذشته رهبری داعش را به عهده داشتند همانند «احمد الشرع الجولانی» که در زمان طغیان داعش معاون ابوبکر البغدادی بود و اکنون با شکل و شمایلی جدید مسئول گروهی بنام تحریر الشام شده است و فرماندهی این گروه را به عهده گرفته است و داعیه این را دارد که می‌خواهد سوریه را از قید و بند حکومت قبلی آزاد کرده و وعده برقراری دموکراسی را داده است. 
در این فاصله رژیم صهیونیستی با فلسطینیان شجاع و مقاوم، حماس ،جهاد اسلامی در غزه و ساحل غربی و حزب الله در لبنان درگیر شد.
به محض اینکه مقاومت اسلامی فلسطین و حزب الله لبنان توانستند بعد از غریب به 16 ماه نبرد جانانه مقابل این جالوت زمان ( نتانیاهو) بایستند و عملا آنها را شکست دهند، افسار از گردن گروه تحریر الشام که بدیل داعش می‌باشد برداشته شد و آن‌ها حکومت قانونی سوریه را ساقط کردند و جولانی با تغییر لباس به شکل «کلارک گیبل» درآمد که ماموریت آمریکایی پیدا کند و سناریوی فیلم برباد رفته را یکبار دیگر تکرار کنند. 
خوب است آقای ترامپ بداند که این بار آبروی آمریکا و رژیم صهیونیستی است که بر باد خواهد رفت.
خیلی زود معلوم شد که این کلارک گیبل جدید همان معاون بغدادی است. 
این جنایت‌هایی در غرب سوریه علیه علوی‌ها و مسیحیان انجام شد، نشان می‌دهند که حکومت‌های آمریکا چه زمان کلینتون باشد چه ترامپ، تفاوتی با هم ندارند. 
ما مطمئن هستیم که مردم سوریه با سابقه درخشانی که در مبارزه با استعمار فرانسه و رژیم صهیونیستی داشته اند ساکت نخواهند نشست و قطعا سرزمین خود را از شر این جنایتکاران افسار پاره کرده رها خواهند کرد.
برخی کشورهای منطقه بدانند ممکن است زمانی این افرادی که به هیچ یک از ادیان و مبانی الهی و انسانی پایبند نیستند دامنه تعدیات و تجاوزات آن‌ها دامن آن‌ها را نیز بگیرد. 
باید از مجامع بین‌المللی و کشورهای غربی که مدعی حقوق حقوق بشر هستند این سوال را پرسید که به چه دلیل ساکت نشسته‌اند و در مقابل این جنایات آشکار دم بر نمی‌آوردند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1571688/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستور رئیس‌جمهور برای تدریس زبان‌های محلی در مدارس

اتحادیه قنادان: شیرینی شب عید تغییر نرخ نخواهد داشت

خالق ChatGPT ابزارهای جدیدی برای توسعه‌دهندگان معرفی کرد

فریاد نتانیاهو بر سر قضات در دادگاه

نمایندگان مجلس: خود را متعهد به تقویت انسجام بین سطوح پایین‌تر مجلس و دولت می‌دانیم

نرخ دیه سال 1404 اعلام شد

مشارکت مردم در پویش نه به تصادف

تمهیدات پلیس برای مراسم پنجشنبه و جمعه آخر سال

حمایت از فرزندآوری؛ وام و تسهیلات ویژه در دستور کار دولت

کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی و نهاده‌ها از 10به 1درصد

سرمقاله قدس/ هشدارهای سریال «معاویه» برای سیما و سینمای ما

ترامپ حریف همسویی ایران و شیخ‌نشین‌ها می‌شود؟

شمار شهدای نوار غزه به 48 هزار و 515 نفر رسید

ثبت 22 هزار تخلف رانندگی در اسفندماه

آتش‌سوزی در بخش سی‌تی‌اسکن بیمارستان امام خمینی ایلام؛ آتش مهار شد

افزایش عرضه حبوبات در بازار برای تنظیم قیمت‌ها

انهدام باند 9 نفره اختلاس در شرکت زغال‌سنگ کرمان

دستیار Perplexity Assistant به‌طور خودکار با جمنای گوگل جایگزین می‌شود

سرمقاله جوان/ آشفته‌بازار شرکت‌های دولتی

نیویورک تایمز: آقای ترامپ! این راهش نیست

اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته جاده‌ها

پورمحمدی: یارانه این ماه زودتر از موعد پرداخت می‌شود

دیدار مشاور و دستیار رهبری با خانواده شهیدان عبداللهی

معاون زنان رئیس جمهور: دولت با صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان موافق است

جزئیات شارژ کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم

قانون عفاف و حجاب بعد از طی کردن مراحلی، قطعا ابلاغ خواهد شد

قوه قضائیه: متهم اصلی پرونده بلایند دیت بازداشت است

بیش از بانک سود کنید، با اطمینان بیشتر!

افشین: سکوی ملی هوش مصنوعی هفته آینده افتتاح می‌شود

سرمقاله شرق/ کابینه ناساز با امید ملت

حکم اعدام 3 سارق مسلح تهران تایید شد

سخنگوی هیات رئیسه مجلس: احتمال افزایش حقوق کارگران بالای 30درصد زیاد است

متا تراشه ساز هوش مصنوعی شد

آموزش و پرورش هم از دست ترامپ در امان نماند

سد لتیان به رود باریک تبدیل شد!

یک دانش آموز به خاطر ضرب و شتم معاون مدرسه راهی بیمارستان شد

تقویت فرهنگ اسلامی با ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

رشد 6 هزار واحدی شاخص بورس

سرمقاله جام جم/ شرط اول شکل‌‌گیری مذاکرات ایران و آمریکا

معاون رئیس جمهور: مرخصی 2 هفته‌ای پدران پس از تولد فرزند دوباره اجرا می‌شود

خبر خوب برای معلمان؛ واریز 2 پاداش در اسفند ماه

وزیر بهداشت: سه ماه از کارانه پرستاران را پرداخت کرده‌ایم

ناراستار، روایتی از خلاقیت و امید به آینده بازی‌سازی ایران در گفت‌وگو با علی نظری

نرخ طلا و سکه گارد صعود به خود گرفتند

گودرزی: افزایش حقوق به میزان تورم تحقق یافتنی نیست

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: تلاش می کنیم دستمزد کارگران متناسب با نرخ تورم باشد

بازی‌های Ori فروش چشم‌گیری ثبت کردند

میزان مرگ‌ومیر رانندگان و سرنشینان در حوادث ترافیکی

موافقت مجلس با اصلاح جداول بودجه 1404 کل کشور

ایلان ماسک کارکنانش را با هوش مصنوعی جایگزین می‌کند