پیام ویژه

آخرين مطالب

رئیس جمهور لهستان خواستار انتقال کلاهک‌های هسته‌ای آمریکا به کشورش شد بين الملل

رئیس جمهور لهستان خواستار انتقال کلاهک‌های هسته‌ای آمریکا به کشورش شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / «آندری دودا» رئیس جمهوری لهستان از «دونالد ترامپ» خواست تا کلاهک‌های هسته ای آمریکا را به عنوان یک عامل بازدارنده در برابر حمله احتمالی روسیه به خاک این کشور اروپای شرقی منتقل کند.
به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، این درخواست رئیس‌جمهوری لهستان می‌تواند از سوی مسکو بسیار تهدیدآمیز تلقی شود.
دودا که این پیشنهاد را به تازگی در دیدار با کیت کلاگ فرستاده ویژه ترامپ در امور اوکراین و روسیه ارائه کرده است، در همین زمینه به فایننشال تایمز گفت: «بی تردید دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا می‌تواند کلاهک‌های هسته‌ای خود را که در اروپای غربی یا آمریکا مستقر هستند، به لهستان بفرستد».
بازار
وی افزود: مرزهای ناتو در سال 1999 به سمت شرق اروپا حرکت کرده اند، بنابراین 26 سال بعد باید زیرساخت‌های ناتو نیز به همین سمت حرکت کند. من فکر می‌کنم نه تنها زمان این تغییر فرا رسیده است، بلکه اگر این تسلیحات پیش تر اینجا بودند، ایمن‌تر بود.»
فایننشال تایمز خاطرنشان کرده است: رژیم کمونیستی لهستان در طول جنگ سرد میزبان کلاهک‌های هسته‌ای شوروی بود، اما استقرار این تسلیحات حالا و پس از فروپاشی شوروی و نزدیک شدن ورشو به واشنگتن، تهدید جدی از سوی کرملین تلقی می‌شود.
دودا در عین حال تاکید کرد: «این امر به ترامپ بستگی دارد که تصمیم بگیرد تسلیحات هسته ای ایالات متحده را کجا مستقر سازد. وی سپس به تصمیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در سال 2023 اشاره کرد که در بحبوحه جنگ با اوکراین، تسلیحات هسته ای تاکتیکی روسیه را به بلاروس منتقل کرد.
رئیس جمهوری لهستان استدلال کرد: «روسیه در زمان اجرایی کردن این تصمیم هیچ تردیدی نکرد. آنها از کسی اجازه نخواستند».
اظهارات دودا برای استقرار تسلیحات هسته ای در کشورش تنها چند روز پس از پیشنهاد دونالد توسک نخست وزیر لهستان در صحن پارلمان این کشور صورت می گیرد که گفت «دولت ورشو به دنبال دستیابی به تسلیحات اتمی و اطمینان از ایجاد یک ارتش 500 هزار نفری برای مقابله با تهدید روسیه است».
این روزنامه در پایان با اشاره به تلاش های دولت ترامپ برای میانجی گیری میان اوکراین و روسیه و توافق بر سر یک اتش بس 30 روزه، نوشت: اظهارات دودا حاکی از نگرانی های فزاینده این کشور نزدیک به مرزهای روسیه نسبت به تقویت قوای مسکو است.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1572273/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصادف سه خودروی سواری با 2 کشته

انجام 1071 پرواز فوق‌العاده به 30 کشور در نوروز 1404

نماینده اسبق ایران در ایکائو: امکان خرید هواپیمای جوان وجود دارد، اما نمی‌صرفد

آوارگی حدود هفت میلیون نفر دیگر تا پایان سال آینده میلادی

واژگونی اتوبوس مسافربری در شمال افغانستان 19 زخمی بر جا گذاشت

نگرانی امنیتی از اجرای قانون حجاب چیست؟

مخالفت آمریکا با درخواست هسته‌ایِ عضو ناتو

نظر دولت درباره میزان افزایش دستمزد 1404 اعلام شد/ حقوق کارگران چند درصد افزایش می یابد؟

حمله مسلحانه به طباخی؛ 3 نفر به شدت مجروح شدند

وقوع 5 فقره تصادف فوتی در سومین هفته اسفند

آجیل شب عید امسال 20 درصد گران تر از پارسال

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

تصویری جدید از دختر امام خمینی/ خوش و بش احمد خمینی با دستیار ویژه پزشکیان

تنش بی‌سابقه بین نتانیاهو و شاباک در میانه تبادل اتهامات

شهادت 2 کودک در حمله پهپاد رژیم صهیونیستی به شمال غزه

آتش‌سوزی هواپیمای مسافربری آمریکایی

هواشناسی: در نوروز سیل گسترده نخواهیم داشت

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

درآمدزایی با بازدیدهای استوری؛ فیسبوک آپدیت شد

مایکروسافت ظاهراً همراه با ایسوس در حال ساخت کنسول دستی ایکس باکس است

مخالفت دروزی‌ها با قانون اساسی تدوین شده توسط حکومت موقت سوریه

ترامپ: رابطه خوبی با رهبر کره شمالی دارم

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

اجرای بی سر و صدای قانون عفاف و حجاب/ خبر سربسته نائب رئیس مجلس

ارجاع مدیر متخلف مدرسه در اصفهان به هیات تخلفات

شب عید باران می‌بارد

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

روسیه حملات پهپادی اوکراین را خنثی کرد

دبیرکل ناتو: باید تسلیحات بیشتری تولید کنیم

طرح نوروزی پلیس با حضور 22 هزار نیرو از فردا آغاز می‌شود

اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محورهای کشور

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

آتش زدن تسلا در آمریکا؛ ماجرا چیست؟

ترامپ از دیپلماسی به تحریم روسیه چرخید

گفتگوی تلفنی ولیعهد عربستان با پوتین پس از نشست جده

پرتاب نارنجک و ترقه به 3 آمبولانس در چهارشنبه سوری سال گذشته

کیفیت هوای تهران قابل قبول است

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

رسوایی رشوه هواوی در پارلمان اتحادیه اروپا

آمریکا به اوکراین بمب‌های پیشرفته دوربرد می‌دهد

حماس: بر اجرای توافق و عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از غزه تاکید داریم

اندروید 16 بتا 3 برای گوشی‌های پیکسل رسماً منتشر شد

برخی مخالفان فیلترینگ، سود مالی دارند! / از عجایب است که سران قوا موافق امری هستند اما آن امر اتفاق نمی افتد!

هوش مصنوعی مایکروسافت به مربی گیمرها تبدیل می‌شود

«کارخانه‌های تاریک»؛ ربات‌ها 24 ساعته مشغول کارند

سم آلتمن: هوش مصنوعی دیپ‌سیک «ناامن» است و باید ممنوع شود

شبکه اسرائیلی: اخراج رهبران حماس، از دستور کار مذاکرات غزه حذف شد