پیام ویژه

آخرين مطالب

رشد 180 درصدی اورهال واگن‌های مترو فرهنگی و اجتماعی

رشد 180 درصدی اورهال واگن‌های مترو
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت:‌ علاوه بر توجه به حوزه ساخت، به ناوگان نیز توجه ویژه داشتیم بر این اساس 439 دستگاه واگن را اورهال کردیم و رشد 180درصدی نسبت به دوره گذشته مدیریت شهری داشته‌ایم.
هرمزی در نشست خبری امروز با خبرنگاران با بیان اینکه اخیرا با حضور رئیس‌جمهور اولین بسته برقی‌سازی حمل و نقل عمومی را رونمایی کردیم، اظهار کرد: در حوزه نوسازی ناوگان مترو وعده هایی داده بودیم و اتفاقات خوبی رقم خورد که بر اساس آن تعدادی از ایستگاه‌های مترو به بهره‌برداری رسید و به زودی یکصد و شصتمین ایستگاه نیز بهره بردای خواهد شد علاوه بر این، در این دوره مدیریت شهری 39 کیلومتر مسیر، 18 ایستگاه و 20 ورودی جدید را به بهره‌برداری رسانده‌ایم.
وی با بیان اینکه احداث هر کیلومتر مترو 55 میلیون یورو هزینه دارد، تصریح کرد: شهرداری به صورت جدی و مصمم به حوزه ساخت مترو ورود کرده است و تکمیل خطوط هفت‌گانه مترو را در دستور کار قرار دادیم که در این راستا ایستگاه میدان خراسان تا پایان سال و سایر ایستگاه ها با تأخیر سه ماهه تا پایان خرداد سال آینده افتتاح خواهد شد.
وی افزود: در حال حاضر متروی تهران حدود 308کیلومتر مسیر و 159 ایستگاه دارد که دوشنبه یکصد و شصتمین ایستگاه نیز افتتاح و به شبکه مترو افزوده خواهد شد؛ در این دوره ایستگاه پرند به سرانجام رساندیم و پایانه اکباتان که یکی از پایانه‌های مهم زیرزمینی بود را تکمیل کردیم و با آماری که به آن اشاره کردم در این دوره مدیریت شهری هر ماه بهره‌برداری از یک کلیومتر مسیر در شبکه مترو داشتیم.
هرمزی خاطرنشان کرد: علاوه بر این احداث خطوط چهارگانه جدید نیز جزو اقدامات این دوره مدیریت شهری است؛ بر این اساس احداث خط 10 را با دو دستگاه تی‌بی‌ام آغاز کردیم و یکی از دستگاه‌ها حدود 700متر حفاری انجام داده است دستگاه تی بی ام دوم نیز در حال مونتاژ است و از شفت جنت‌آباد کار خود را آغاز خواهد کرد.
وی افزود: قرارداد احداث خطوط 8 و 9 متر نیز با با سرمایه‌گذاری مشترک بین بخش خصوصی و شرکت‌های تأمین کننده منابع خارجی منعقد شد که به عقیده بنده یکی از کارویژه‌های شهرداری تهران در این دوره مدیریت شهری بود. مجموعا این سه خط 140 کیلومتر مسیر به متروی تهران اضافه خواهد کرد.
هرمزی گفت: علاوه بر توجه به حوزه ساخت، به ناوگان نیز توجه ویژه داشتیم بر این اساس 439 دستگاه واگن را اورهال کردیم و رشد 180درصدی نسبت به دوره گذشته مدیریت شهری داشته‌ایم. تا پایان سال نیز 2 رام قطار 7 واگنه دیگر به این آمار اضافه خواهد شد.
معاون شهردار تهران درباره قرارداد تأمین واگن مترو نیز تصریح کرد: شهر تهران در قرارداد تأمین 791 واگن را منعقد کردیم و پیش پرداخت واریز شد اما مشکلاتی رخ داد که با کمک وزارت کشور مشکل مرتفع شده و در سفری نصرتی در فروردین ماه به چین زمینه سازی خواهد داشت ورود اولین رام قطار انجام خواهد شد؛ شهرداری تهران به این موضوع بسنده نکرد و قرارداد واگن ملی که یکی از اتفاقات بزرگ کشور در حوزه ساخت واگن‌های مترو بوده را هم پیگیری کردیم و قول داده بودیم سه رام قطار را تحویل مردم دهیم که قطار اول در حال تست است اما بهره‌برداری رسمی از آن به دلیل ترافیک کاری به بعد از عید موکول شد؛ این قطار توسط شرکت واگن سازی، گروه مپنا، جهاد دانشگاهی و شرکت‌های دانش بنیان ساخته شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1572955/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افزایش 5 برابری تولید زباله در تعطیلات نوروز

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

تسهیلات اروپا به کی‌یف به 20 میلیارد یورو رسید

استقرار ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی در مرز مکزیک

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا

رهاسازی 15 نفر از گرفتارشدگان در حوادث جاده‌ای

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

لایه‌های پنهان جنگ نتانیاهو با رئیس شاباک

واکنش پکن به ادعای گروه 7: در جنگ اوکراین نقشی نداریم

مجارستان: به سیاست‌های جنگ‌طلبانه اروپا پاسخ منفی می‌دهیم

یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا به خیابان‌ آمدند

اتحادیه اروپا: روسیه به دنبال آتش‌بس نیست

راهبرد جدید اسرائیل در آفریقا برای مهار یمن

بارش باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور؛ پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

دروس آزمون نهایی یازدهم و دوازدهم اعلام شد

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند

روآندا رسماً روابط دیپلماتیک با بلژیک را قطع کرد

بحرانی که ترامپ به آن دامن زد

فوت 45 نفر در معابر در دو روز گذشته

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

هشدار وزش باد شدید در تهران

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

استخدام 210 نیروی جدید در سازمان حفاظت محیط‌زیست طی سال آینده

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

خدمت‌رسانی 72 ایستگاه اورژانس در نوروز 1404

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

شاخص بورس چقدر ریخت؟

سقوط هواپیمای آموزشی در چالوس

زیدآبادی: رفع حصر مهدی کروبی اتفاق مبارکی است

شهادت یک نفر در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد