پیام ویژه

آخرين مطالب

سودجویی مالیاتی از تفاوت نرخ ارز اقتصادي

سودجویی مالیاتی از تفاوت نرخ ارز
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم /رئیس مرکزمبارزه با فرارمالیاتی با بیان اینکه راهکار جلوگیری از گران‌فروشی و فرارمالیاتی در کالاهای وارداتی که با کمک سازوکار شرکت‌های سوری انجام می‌شود، برخورد با شرکت‌های صوری است گفت: سرعت مقابله با شرکت‌های صوری به طور چشمگیری افزایش یافته است.
شاهین مستوفی رئیس مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به سوالی در مورد سوء استفاده‌های گسترده‌ای که به خصوص در حوزه حلقه‌های فروش تلفن همراه از شرکت‌های صوری انجام می‌شود و سبب شده تا هم تلفن همراه به قیمت بالاتر از ارز تعیین شده به دست مصرف‌کننده برسد و هم محلی برای فرار مالیاتی باشد، گفت: این مسئله صرفاً به حوزه موبایل محدود نمی‌شود، بلکه می‌تواند در تمام کالاهایی که وارداتی هستند و به دلیل عرضه مناسب در بازار، جذابیت دارند، رخ دهد.
وی افزود: این جذابیت ناشی از تفاوت نرخ ارز است، زیرا همان‌گونه که اشاره شد، نرخ ارز تخصیصی بانک مرکزی یا ارزی که از محل رفع تعهدات بازگشت ارز صادرکنندگان تأمین می‌شود، بر اساس نرخ‌های تعیین‌شده در مرکز مبادلات ارزی قیمت‌گذاری می‌شود. بنابراین، این زمینه برای سودجویی در سایر موارد نیز می‌تواند وجود داشته باشد.
سودجویی مالیاتی از تفاوت نرخ ارز در کالاهای وارداتی؛ موبایل تنها یک نمونه است
مستوفی با اشاره به اینکه نکته اصلی این است که باید اساساً با ایجاد شرکت‌های صوری مبارزه کنیم و جلوی معاملات صوری را بگیریم، گفت: در حال حاضر، سامانه مودیان و پایانه‌های فروشگاهی عملیاتی شده است و تمامی شرکت‌ها و فعالانی که طبق قانون مشمول استفاده از این سامانه هستند، این فرآیند را به صورت الکترونیکی انجام می‌دهند. بنابراین، در صورتی که تخلفی مغایر با این موارد مشاهده شود، قطعاً در اجرای مفاد قانون پایانه‌های فروشگاهی، برخوردهای لازم با این تخلفات انجام خواهد شد.
بازار
دستگیری با طعم مالیات در پاساژ مشهور موبایل تهران؛ شناسایی شرکت‌های صوری شتاب گرفته است
رئیس مرکز مبارزه با فرار مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور با تاکید بر اینکه نکته بسیار مهم، همکاری و هماهنگی است که بین مجموعه‌های نظارتی خارج از سازمان امور مالیاتی و این سازمان وجود دارد، گفت: اخیراً، با تلاش‌های همکاران در بخش امنیت اقتصادی، این موارد شناسایی شده‌اند و حتی شبکه فروش مرتبط با حوزه موبایل به صورت کامل شناسایی گردیده است.
وی گفت: در حال حاضر که در بازار حضور داریم، پرونده مالیاتی این افراد به صورت متمرکز در یک اداره مستقل و به شکلی که اشاره شد، در حال رسیدگی است. نتایج بسیار خوبی نیز از این فرآیند حاصل شده است. با توجه به اینکه جرایم مربوط به قانون پایانه‌های فروشگاهی و همچنین مالیات، با بهره‌گیری از سیستم‌ها و روش‌های سیستماتیک و استفاده از قواعد هوش مصنوعی، سرعت شناسایی فرار مالیاتی را به شدت افزایش داده است، پیشنهاد می‌کنم افراد به سمت چنین رفتارهایی حرکت نکنند.
مستوفی اظهار کرد: در حال حاضر، هماهنگی‌هایی که بین سازمان امور مالیاتی و مراجع نظارتی مانند مرکز اطلاعات مالی، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران (از طریق تبادل اطلاعات) و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت ایجاد شده، سرعت شناسایی شرکت‌های صوری را به طور چشمگیری افزایش داده است. قطعاً با این‌گونه موارد، به محض شناسایی، برخوردهای لازم انجام خواهد شد.
بر اساس آخرین گزارشی که در رابطه با این پرونده دریافت کرده‌ام، حدود 21 هزار میلیارد تومان مالیات و جرایم در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده مطالبه شده است. البته، این مطالبه فعلاً در مرحله اولیه است و قطعیت آن منوط به تکمیل فرایند قطعی شدن پرونده خواهد بود. این پرونده مربوط به تهران است و نکته‌ای که باید اشاره کنم این است که در بازار موبایلی، که به هر حال شناخته‌شده است، این افراد مشغول فعالیت بودند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573072/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فوت 45 نفر در معابر در دو روز گذشته

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

هشدار وزش باد شدید در تهران

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

استخدام 210 نیروی جدید در سازمان حفاظت محیط‌زیست طی سال آینده

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

خدمت‌رسانی 72 ایستگاه اورژانس در نوروز 1404

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

شاخص بورس چقدر ریخت؟

سقوط هواپیمای آموزشی در چالوس

زیدآبادی: رفع حصر مهدی کروبی اتفاق مبارکی است

شهادت یک نفر در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به لبنان

ریلمی P3 با اسنپدراگون 6 نسل 4 و باتری بزرگ معرفی شد

پلیس: ضبط دوربین مخفی حتما باید مجوز داشته باشد

قابلیت جدید دردسرساز هوش مصنوعی گوگل

دعوای دو همسایه بر سر جای پارک خودرو به قتل ختم شد

سخنگوی دولت: قولی برای رفع فیلترینگ نداده بودم

جهان بار دیگر در دام قدرت‌های بزرگ!

وضعیت ذخیره آب در سد لتیان

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور

10 روز تا رونمایی پوکو F7 اولترا و F7 پرو؛ رندرهای رسمی فاش شدند

سرمقاله اطلاعات/ روابط بین‌المللی در سال 1403 پیوستگی‌ها و گسست‌ها

شهادت 3 فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی

خبر خوش وزیر دفاع برای سربازان وظیفه

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

کشته شدن 4 نیروی نظامی سوریه در مرز با لبنان

وصول 130 هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومین پرونده گروه عظام

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

تصاویر ماکت مدل‌های آیفون 17 منتشر شد؛ مدل ایر مگ‌سیف خواهد داشت

سرمقاله وطن امروز/ نامه در برابر نامه

صدور حکم محکومیت دیگری علیه ساکاشویلی

حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

هشدار وزارت بهداشت برای رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

حالت دسکتاپ اندروید 16 تغییری کوچک، اما کاربردی تجربه می‌کند

رکورد حضور 25 میلیون نمازگزار و زائر در مسجد الحرام

پیش بینی ورود 10 میلیون زائر به مشهد در ایام نوروز

سرمقاله جوان/ عبور از سال سخت