پیام ویژه

آخرين مطالب

همسایه ناتوی روسیه: اوکراین را تا بُن‌دندان مسلح کنیم بين الملل

همسایه ناتوی روسیه: اوکراین را تا بُن‌دندان مسلح کنیم
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - فارس / رئیس‌جمهور فنلاند الکساندر استوب ضمن هشدار به رئیس‌جمهور روسیه درباره «بازی دادن» همتای آمریکایی خود درباره جنگ اوکراین مدعی شد که « پوتین خواهان صلح نیست.»
«هدف اولیه پوتین از بین بردن استقلال و تمامیت ارضی اوکراین بود و او هدف خودش را تغییر نداده است.» این را استوب در مصاحبه روز یکشنبه اعلام کرد. رئیس‌جمهور فنلاند در مصاحبه با شبکه جهانی بی‌بی‌سی گفت:«از نظر ما (در فنلاند) هنوز زود است که درباره اعزام نیرو به میدان (اوکراین) حرف بزنیم چرا که آتش‌بس وجود ندارد و ما فرایند صلح نداریم. همچنین باید این را به خاطر داشته باشید که فنلاند 1340 کیلومتر مرز با روسیه دارد در نتیجه ما از جناح شمالی (ناتو) مراقبت می‌کنیم اما روش‌های بسیاری برای کمک کردن ما وجود دارد.»
او با اشاره به میزبانی انگلیس از نشست حامیان اوکراین طی هفته‌های اخیر پس از تحقیر ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید گفت: ««من واقعا خوشحالم که شاهد رهبری قدرتمند بریتانیا (در موضوع اوکراین) هستم.» 
استوب ادامه داد: «دو مرحله اینجا وجود دارد، اول، برنامه‌ریزی نظامی که هم اکنون جریان دارد و این مذاکرات روز پنجشنبه در لندن ادامه خواهد یافت و پس از آن، هر وقت که ما یک طرح مشخص داشته باشیم ما (در فنلاند) شروع به اجرای تعهد خواهیم کرد...اعزام نیروی نظامی (به اوکراین) فقط یک راه است.
شما می‌توانید درباره همکاری اطلاعاتی و دیگر همکاری‌ها هم حرف بزنید اما الان زود است که خود را به چیزی متعهد بکنید.»
رئیس‌جمهور فنلاند در پاسخ به سوال بی‌بی‌سی درباره احتمال توافق روسیه و ولادیمیر پوتین با طرح دونالد ترامپ برای صلح در اوکراین، به شدت علیه مسکو موضع گرفت.
او گفت: «من فکر نمی‌کنم پوتین خواهان آتش‌بس باشد. پوتین خواهان صلح نیست. هدف ابتدایی او عملا از بین بردن استقلال و تمامیت ارضی اوکراین بود، به دنبال این بود که اوکراین دیگر عملا موجودیت نداشته باشد. او هدف خودش را تغییر نداده است.»
استوب افزود: «ما باید فشار را بر پوتین به حداکثر برسانیم که معنای آن، افزایش تحریم‌ها، استفاده از دارایی‌های بلوکه شده (روسیه) و در واقع به این معناست که اوکراین را تا بن دندان مسلح کنیم.»این اظهارنظر در شرایطی مطرح شده که او هفتم اسفند در یک مصاحبه گفته بود که آمریکا هیچ راهبرد روشنی برای پایان دادن به جنگ در اوکراین ندارد و «ما در اروپا باید ابتکار عمل را به دست بگیریم.»
رئیس‌جمهور فنلاند که کشورش، عضو ناتو است، در آن مصاحبه گفته بود «این مسئله زمانی حل می‌شود که توافق صلح، توافق صلح (ولادیمیر) پوتین نباشد که در آن پوتین به اوکراین دیکته کند.»مجری بی‌بی‌سی با اشاره به تاکیدات مکرر ترامپ بر فرصت توقف جنگ اوکراین با توجه به «مذاکرات خوب» او و دولتش با روسیه پرسید: «آیا پوتین دارد دونالد ترامپ را بازی می‌دهد؟»
رئیس‌جمهور فنلاند جواب داد: ««ظرفیت رئیس‌جمهور ایالات متحده دونالد ترامپ درباره مذاکره برای توافق را دست‌کم نگیرید. من مطمئنم که روزهای آینده اتفاقات زیادی رخ خواهد داد و من مطئنم که ما در مسیر درست به پیش خواهیم رفت. من فکر نمی‌کنم که پوتین باید با ترامپ بازی در بیاورد.»
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573169/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جهان بار دیگر در دام قدرت‌های بزرگ!

وضعیت ذخیره آب در سد لتیان

آخرین وضعیت ترافیکی در جاده‌های کشور

10 روز تا رونمایی پوکو F7 اولترا و F7 پرو؛ رندرهای رسمی فاش شدند

سرمقاله اطلاعات/ روابط بین‌المللی در سال 1403 پیوستگی‌ها و گسست‌ها

شهادت 3 فلسطینی در حمله پهپادی رژیم صهیونیستی

خبر خوش وزیر دفاع برای سربازان وظیفه

رنگ‌ها و قیمت گلکسی S25 اج فاش شد؛ معرفی کامل در فروردین‌ماه

کشته شدن 4 نیروی نظامی سوریه در مرز با لبنان

وصول 130 هزار میلیارد ریال از مطالبات محکومین پرونده گروه عظام

قیمت میوه و صیفی‌جات شب عید اعلام شد

نماینده مجلس: اگر بحث رانت باشد و از ظرفیت خصوصی سازی فقط یک گروه خاص بهره ببرند قطعا خطاست

تصاویر ماکت مدل‌های آیفون 17 منتشر شد؛ مدل ایر مگ‌سیف خواهد داشت

سرمقاله وطن امروز/ نامه در برابر نامه

صدور حکم محکومیت دیگری علیه ساکاشویلی

حکم دادگاه پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد

هشدار وزارت بهداشت برای رعایت نکات بهداشتی در سفرهای نوروزی

چرا حق مسکن کارگری در سال 1404 تغییر نکرد؟

بلیت‌های استرداده شده قطار چه می‌شود؟

شناسایی فرار مالیاتی 48 میلیارد تومانی یک رستوران در غرب تهران

حالت دسکتاپ اندروید 16 تغییری کوچک، اما کاربردی تجربه می‌کند

رکورد حضور 25 میلیون نمازگزار و زائر در مسجد الحرام

پیش بینی ورود 10 میلیون زائر به مشهد در ایام نوروز

سرمقاله جوان/ عبور از سال سخت

طرح جدید نیکوکاری اسنپ‌کلاب آغاز شد / مشارکت اسنپ در توان‌افزایی تسهیلگران و سازمان‌های مردم‌نهاد محلی

رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد

عارف: اولویت‌ها، چالش‌ها و منافع هر پروژه به تفکیک ارائه شود

تعطیلات شروع نشده، جاده شمال قفل شد

سخنگوی صنعت آب: جیره بندی آب نداریم

سرمقاله شرق/ تغییرات اقلیمی در سال 1403 تحلیلی بر چالش‌ها و چاره‌ها

وقوع انفجار در دمشق

پلیس فتا: مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشید

نهمین رنگ گلکسی S25 اولترا در راه است

کشف بیش از 8 میلیون موادمحترقه و دستگیری 283 نفر در پایتخت

بازداشت سرنشین و توقیف خودرویی که از آن مواد محترقه پرتاب شود

سخنگوی کمیسیون صنایع: خودروسازی ما همچون یک بچه بد است که باید تنبیه شود

مقام صنفی: میزان واردات لوازم خانگی توسط کولبران و ته‌لنجی خیلی بالاست

سرمقاله جام جم/ چشم به روزهای روشن آینده

کاهش 19 درصدی سرقت‌ها در پایتخت

چمران: ساخت واگن ملی و داخلی مورد تاکید است

سازمان تعاون روستایی: زعفران را به نفع کشاورز گران کردیم

حصر مهدی کروبی رفع شد/ مسئولان امنیتی گفتند تا چند ماه آینده حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد هم برداشته خواهد شد

آمریکا کشتی صهیونیستی «گلکسی لیدر» را هدف قرار داد

علی اکبری بالاخره کوتاه آمد؛ تحویل توله شیر معروف به محیط زیست

آب سدها از خط قرمز هم عبور کرد

امکان پرداخت فوری قبوض تلفن ثابت فراهم شد

سرمقاله همشهری/ نقاب صلح، خنجر جنگ

آرامش شکننده در مرز لبنان با سوریه پس از تبادل آتش سنگین

دست‌درازی پسر 18 ساله به زن جوان خون به پا کرد؛ آزادی قاتل بعد از 22 سال حبس

خسروپناه: وزارت علوم برای شرکت پذیرفته‌شدگان 1403 در آزمون 1404 پیشنهاد بدهد