پیام ویژه

آخرين مطالب

بیش از 250 هزار نیروی پلیس در آماده باش نوروز فرهنگی و اجتماعی

بیش از 250 هزار نیروی پلیس در آماده باش نوروز
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - مهر / جانشین فرمانده کل انتظامی کشوراز پای کار بودن بیش از 250 هزار نفر از کارکنان انتظامی همراه با 14 هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت طی ماموریت نوروزی امسال خبر داد.
اولین جلسه قرارگاه تأمین نظم و امنیت نوروز 1404 (وبینار) به ریاست سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در معاونت عملیات فراجا برگزار شد.
سردار رضایی در این جلسه ضمن عرض خدا قوت به همه همکاران مجاهد در سراسر کشور به پاس زحمات و تلاش‌ها به ویژه اقدامات مؤثری که در سال جاری انجام داده‌اند، گفت: بر اساس آمارها فقط در بخش سامانه 110 در طول این مدت بیش از 64 میلیون تماس برقرار شده که 22 میلیون آن، عملیاتی شده که این موضوع نشان دهنده کار بسیار بزرگ انتظامی است.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار داشت: بر اساس گزارش‌های ارائه شده، بر اجرای مفاد دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مناسبت‌های مهم پیش رو بحث چهارشنبه آخر سال است که پلیس باید نسبت به شناسایی افرادی که مواد محترقه را انبار و توزیع می‌کنند، اقدام قانونی لازم را انجام دهد.
سردار رضایی با بیان اینکه پلیس مانع اجرای آداب و سنت‌ها نمی‌شود، تاکید کرد: در برگزاری مراسم چهارشنبه سوری، باید مردم مراقب باشند که این مراسم در کنار خانواده انجام و از ازدحام در چهار راه‌ها و معابر عمومی خودداری و منجر به بسته شدن مسیر و یا ایجاد رعب و وحشت شهروندان نشود و به کسی آسیب نرسد.
این مقام ارشد انتظامی کشور هنجارشکنی را خط قرمز پلیس عنوان کرد و افزود: با توجه به همزمانی شب‌های قدر با روزهای ابتدای سال جدید بایستی امنیت و آرامش بهاری و ضیافت الهی روح حاکم بر تمام مأموریت‌ها باشد.
سردار رضایی با اشاره به شهرهای مسافر پذیر و مسافرفرست در ایام نوروز، گفت: در شهرهای مسافر پذیر باید پلیس راهور در خصوص تسهیل ترددها اقدام لازم را انجام دهد و در شهرهای مسافرفرست، پلیس‌های آگاهی و پیشگیری مراقبت‌ها و رصدهای لازم را انجام دهند.
وی تاکید داشت: فرماندهان انتظامی استان‌ها دقت داشته باشند بایستی اعزام گشت‌ها را هدفمند با سازمان رزم مناسب همراه با اشراف اطلاعاتی انجام دهند و از تجارب سال‌های قبل بهره مند باشند.
جانشین فرمانده کل انتظامی کشور با یادآوری اینکه هیچکدام از مأموریت‌های انتظامی تعطیل بردار نیست و به قوت و شدت ادامه خواهد داشت، گفت: این ایام نباید فرصتی برای سودجویان، قاچاقچیان و مجرمان باشد.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: طی اجرای مأموریت نوروزی امسال بیش از 250 هزار نفر از کارکنان انتظامی همراه با 14 هزار دستگاه خودرو و موتورسیکلت پای کار بوده و هدف از اجرای این طرح، ارتقا امنیت و آرامش همراه با رعایت حقوق شهروندی است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کرملین دستورکار احتمالی تماس پوتین و ترامپ را فاش نکرد

توافق تل‌آویو و باکو برای اکتشاف گاز در آب‌های فلسطین

افزایش 5 برابری تولید زباله در تعطیلات نوروز

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

تسهیلات اروپا به کی‌یف به 20 میلیارد یورو رسید

استقرار ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی در مرز مکزیک

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا

رهاسازی 15 نفر از گرفتارشدگان در حوادث جاده‌ای

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

لایه‌های پنهان جنگ نتانیاهو با رئیس شاباک

واکنش پکن به ادعای گروه 7: در جنگ اوکراین نقشی نداریم

مجارستان: به سیاست‌های جنگ‌طلبانه اروپا پاسخ منفی می‌دهیم

یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا به خیابان‌ آمدند

اتحادیه اروپا: روسیه به دنبال آتش‌بس نیست

راهبرد جدید اسرائیل در آفریقا برای مهار یمن

بارش باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور؛ پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

دروس آزمون نهایی یازدهم و دوازدهم اعلام شد

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند

روآندا رسماً روابط دیپلماتیک با بلژیک را قطع کرد

بحرانی که ترامپ به آن دامن زد

فوت 45 نفر در معابر در دو روز گذشته

افزایش 3 هزار مگاواتی ظرفیت تجدیدپذیرها در 1404

نماینده پارلمان اروپا: آمریکا مجسمه آزادی را به فرانسه پس بدهد

نزدیک به 1 میلیون آواره سوری از ترکیه به کشورشان بازگشتند

ترامپ با شروع جنگ تجاری, رشد اقتصادی جهان را کاهش داده است

زاخاروو تصمیم انگلیس برای اعزام صلح‌بان به اوکراین را مورد تمسخر قرار داد

هشدار وزش باد شدید در تهران

تأمین 65.3 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیاز‌های خدماتی

«دی‌برند» پوسته‌ها و قاب‌های شفاف گلکسی S25 اج را به‌نمایش گذاشت

مدیرعامل تلگرام به دوبی بازگشت

برخورد پهپاد جاسوسی «هرون» با یک بالگرد در پایگاه نظامی کره‌جنوبی

استخدام 210 نیروی جدید در سازمان حفاظت محیط‌زیست طی سال آینده

برخورد سختگیرانه در انتظار مشترکان پرمصرف آب

خدمت‌رسانی 72 ایستگاه اورژانس در نوروز 1404

درخواست اتاق تهران برای بازگشت قانون تغییر ساعت رسمی کشور

پ‌.ک‌.ک: پهپاد ترکیه‌ای را در شمال عراق ساقط کردیم

حماس: آمریکا، دشمن صهیونیستی را به اجرای توافق آتش‌بس ملزم کند

شاخص بورس چقدر ریخت؟

سقوط هواپیمای آموزشی در چالوس

زیدآبادی: رفع حصر مهدی کروبی اتفاق مبارکی است