پیام ویژه

آخرين مطالب

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند اقتصادي

عارف: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو را با جدیت دنبال می کنند
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - برنا / معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با تلاش‌های صورت گرفته آرامش نسبی بر بازار شب عید و ماه مبارک رمضان حاکم شده است، افزود: دستگاه‌های نظارتی برخوردها با عده‌ای سودجو که تنها بدنبال منافع شخصی هستند را با جدیت دنبال می کنند.
محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار با قدردانی از مسوولین دستگاه‌های مرتبط برای اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، به گزارش ارائه شده درخصوص این اشاره و تصریح کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری و همراهی وزارتخانه‌ها و دستگاه مرتبط اقدامی قابل توجه در تامین نیازهای مورد نیاز اقشار آسیب‌پذیر و دهک‌های پایینی جامعه انجام داد که البته ضرورت دارد دبیرخانه ستاد تنظیم بازار با اصلاح و رفع ایرادات باقیمانده برای اجرای مرحله بعدی این طرح کالابرگ الکترونیکی در فروردین آمادگی‌های لازم را داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین انعقاد قرارداد تجارت آزاد و صفر شدن 87 درصد کد تعرفه میان ایران و اتحادیه اقتصادی اوراسیا را فرصتی مناسب برای تامین متقابل کالاهای مورد نیاز داخلی و کشورهای منطقه دانست.
وی با اشاره به گزارش رئیس اتاق اصناف از اعمال بازرسی‌ها در استان‌ها و برخورد با خاطیان و همچنین برپایی نمایشگاه‌های بهاره، از همکاری اتاق اصناف برای نظارت‌ها و برگزاری نمایشگاه‌های بهاره و عرضه مسقیم کالاها به مردم در راستای کمک به دولت برای نظارت و تنظیم قیمت ها قدردانی کرد.
در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی ارایه و به جهت هماهنگی در اجرا طرح، بر ضرورت همکاری تمامی وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها برای رفع هرگونه ایراد در فرآیند اجرای طرح تاکید شد که در این راستا طی جلسه‌ای با وزارت کشور با حضور تمامی دست‌اندرکاران طرح، برای رفع ایرادات تصمیمات لازم اتخاذ شده است.
در ادامه این جلسه که وزرای جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، راه و شهرسازی، دادگستری، معاون اجرایی رئیس جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت، رئیس کل بانک مرکزی و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، گزارشی از مقایسه روند تغییرات میانگین کالاهای منتخب در کشور تا هفته سوم اسفند ماه و همچنین وضعیت و میزان اقلام کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی ارایه و در ادامه تاکید شد، تمامی کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم با همکاری بخش خصوصی تا چندماه ثبت سفارش و یا تامین و ذخیره شده است.
همچنین در این جلسه به ریاست معاون اول رئیس جمهور مقرر شد، بانک مرکزی تامین ارز مورد نیاز برای ذخایر راهبردی را در اولویت تخصیص قرار دهد تا ظرف شش ماه کل ارز مورد نیاز برای تامین کالاهای اساسی تخصیص یابد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1573278/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مفسر یهودی-آمریکایی: هرکس آمریکا را به جنگ دیگری در خاورمیانه بکشاند، دشمن ماست

اتحادیه اروپا اسرائیل را محکوم کرد؛ استفاده سیاسی ازکمک‌های بشردوستانه قابل‌قبول نیست

رئیس جمهور لبنان دستور پاسخ به تیراندازی در مرز با سوریه را داد

آیا آمریکا در تدارک یک تهاجم جدید به پاناما است؟

تداوم تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از حمله به قطار «جعفر اکسپرس»

رشد قیمت خودروهای داخلی با افزایش تعرفه واردات خودرو

خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا؛ فقط در مقابل خدا زانو می‌زنیم

وزیر خارجه موقت سوریه در سازمان ملل: اسرائیل به اراضی ما رخنه کرده است

سی‌ان‌ان: بازار احتمالا ترامپ را مجبور به عقب‌نشینی از سیاست‌های تعرفه‌ای خواهد کرد

کاهش 39 درصدی اعمال قانون توسط دوربین‌های نظارتی جاده‌ها

سرمایه‌گذاری پربازده و تضمینی با دونگی: فرصتی که نباید از دست بدهید!

اولین پاوربانک سدیم یون جهان با ظرفیت 9 هزار میلی‌آمپرساعت معرفی شد

مقصر شماره‌ یک تورم کیست؟

استاد روابط بین الملل: زمان انتخاب‌ است

الحوثی: بمباران یمن ننگی بر گریبان آمریکاست

پیشنهاد جدید مصر برای تشکیل کشور فلسطین

کارشناس مطرح آمریکایی: امپراتوری واشنگتن به پایان رسیده است

هشدار قوه قضاییه به اخلالگران نظم عمومی در چهارشنبه آخر سال

سونامی قیمت ها در بازار طلا؛ سکه رکورد 90 میلیون تومان را زد!

یارانه دهک‌های چهارم تا نهم به حساب سرپرستان خانوار واریز شد

«پایداری» در ناپایداری

تهدید در یمن، پاسخ در عمان؟

کرملین دستورکار احتمالی تماس پوتین و ترامپ را فاش نکرد

توافق تل‌آویو و باکو برای اکتشاف گاز در آب‌های فلسطین

افزایش 5 برابری تولید زباله در تعطیلات نوروز

پیش‌بینی جمع‌آوری 16 میلیارد مترمکعب گاز همراه نفت تا پایان برنامه هفتم

گوشی فوق مقاوم 2025 سامسونگ 50 درصد سریع‌تر از مدل قبلی خواهد بود

تسهیلات اروپا به کی‌یف به 20 میلیارد یورو رسید

استقرار ناوشکن موشک‌انداز آمریکایی در مرز مکزیک

تنگه باب المندب؛ عامل بازدارندگی انصارالله در برابر حملات آمریکا

رهاسازی 15 نفر از گرفتارشدگان در حوادث جاده‌ای

موجودی کالابرگ برای سرپرستان خانوار پیامک می‌شود

سقوط رتبه ایران در اینترنت موبایل و ثابت

لایه‌های پنهان جنگ نتانیاهو با رئیس شاباک

واکنش پکن به ادعای گروه 7: در جنگ اوکراین نقشی نداریم

مجارستان: به سیاست‌های جنگ‌طلبانه اروپا پاسخ منفی می‌دهیم

یمنی‌ها در حمایت از غزه و علیه آمریکا به خیابان‌ آمدند

اتحادیه اروپا: روسیه به دنبال آتش‌بس نیست

راهبرد جدید اسرائیل در آفریقا برای مهار یمن

بارش باران و کاهش دما در نقاط مختلف کشور؛ پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها

ثبات قیمت شیرینی در آستانه عید نوروز

کره شمالی وعده داد کمیت و کیفیت تسلیحات اتمی‌اش را تقویت کند

مقام یمنی: یمن گورستان متجاوزان است و آمریکا باید این را بفهمد

روسیه مدعی کنترل یک منطقه در «زاپروژیا» شد

دروس آزمون نهایی یازدهم و دوازدهم اعلام شد

افزایش تولید گوشت قرمز و گوشت مرغ در بهمن‌ماه

انجام 548 پرواز خارجی در 4 روز عملیات نوروزی

تنش در سازمان امنیت داخلی اسرائیل؛ دردسر جدید نتانیاهو

شلیک 5 خمپاره به شهرکی در نزدیکی مرزهای لبنان و سوریه

کره جنوبی و ‌آمریکا برای مقابله با تاسیسات نظامی زیرزمینی رزمایش مشترک برگزار می‌کند