پیام ویژه

آخرين مطالب

رسایی: نبویان اشتباه کرد سياسي

رسایی: نبویان اشتباه کرد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - نماینده تندرو مجلس دوازدهم در گفت‌وگویی اظهار داشت: من آقای نبویان را بیش از بیست سال است می‌شناسم؛ برادر عزیز، انقلابی و از عناصر ارزشمند جبهه انقلاب است. اما در این موضوع مشخص، به‌صراحت می‌گویم اشتباه کرد.

حمید رسایی به بررسی و تحلیل وضعیت کنونی فضای سیاسی کشور پرداخته است. 
رسایی در قسمتی از این گفت‌وگو اظهار داشت: آقای قالیباف در صحن علنی مجلس به مصوبه‌ای از شورای عالی امنیت ملی استناد کرد؛ من همان لحظه به او گفتم که چنین مصوبه‌ای وجود ندارد. اول گفت «همون جای قبلیه»، بعد که پیگیری کردم، جواب دیگری داد. فردایش در صحن علنی تذکر دادم و گفتم شما دیروز گفتید شورا چنین مصوبه‌ای دارد، ولی حالا چیز دیگری می‌گویید.
وی در ادامه تاکید کرد: پس از آن، از آقای جلیلی هم سؤال شد و مشخص شد که اصلاً چنین مصوبه‌ای از شورا وجود ندارد. بعد از مدتی گفتند این موضع، موضع دبیرخانه‌ی شورای عالی امنیت ملی بوده، نه خود شورا. 
خب، این‌که بدتر است! دبیرخانه اصلاً چنین اختیاری ندارد که بدون مصوبه شورا، قانون کشور را معلق کند یا مانع اجرای آن شود. در مرحله سوم، ادعا شد که شورا قبلاً مصوبه‌ای کلی داشته که اگر موضوعی باعث چالش شود، دبیرخانه می‌تواند ورود کند. ما گفتیم اولاً آن مصوبه ربطی به این موضوع ندارد و ثانیاً اگر چنین چیزی بوده، چرا از روز اول نگفتید؟ و اگر هم بوده، تصمیم غلطی‌ست. چون آقای قالیباف این استناد را علنی مطرح کرده بود، من هم ناچار شدم علناً پاسخ بدهم. 
وی در پاسخ به این سوال که ماجرای اختلاف نظرتان با آقای نبویان در مورد ابلاغ قانون عفاف و حجاب چه بود؟ اظهار داشت: من آقای نبویان را بیش از بیست سال است می‌شناسم؛ برادر عزیز، انقلابی و از عناصر ارزشمند جبهه انقلاب است. اما در این موضوع مشخص، به‌صراحت می‌گویم اشتباه کرد. ویدیوی منتشرشده از ایشان، ناخواسته باعث شد به نیروهای دلسوز و پای‌کار نظام که برای مطالبه اجرای قانون حجاب مقابل مجلس تجمع کرده بودند، حمله رسانه‌ای شود. 
رسایی در ادامه بیان کرد: اگر در یک تجمع، دو نفر سابقه‌دار حضور داشته‌اند، این به‌معنای زیر سوال بردن کل آن جمع نیست. آقای نبویان می‌گوید اطمینان دارد، اما نتیجه این حرف این شد که فضای بی‌قانونی و بی‌تفاوتی نسبت به قانون، تقویت شد و مطالبه به‌حق مردم زیر سایه سوءتفاهم رفت. من در همان روزها هم نوشتم که مطالبه اجرای قانون، مطالبه‌ای کاملاً مشروع و دقیق است. چه اشکالی دارد جمعی مؤمن و مؤدب، بدون توهین و تخریب، مقابل مجلس تجمع کنند و بگویند: قانون حجاب باید اجرا شود؟ 
وی اظهار داشت: در هفته چند بار معلمان، کارگران، بازنشسته‌ها و مردم عادی مقابل مجلس تجمع می‌کنند. چرا وقتی نوبت به مطالبه دینی می‌رسد، این‌گونه با آن برخورد می‌شود؟ من حتی به شیوه‌ی بست‌نشینی هم نقد داشتم، اما هیچ‌وقت علناً درباره‌اش صحبت نکردم تا مبادا اصل مطالبه تضعیف شود. باید هوشمندانه عمل کرد، نه اینکه حرف‌هایی زده شود که دشمنان از آن بهره‌برداری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1575141/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توقیف یک خودوری با سرعت 188 کیلومتر بر ساعت در تهران

ضرب الاجل بانک مرکزی برای خروج شبکه بانکی از بنگاه داری

پروژه مخفی چین برای قطع اینترنت جهانی لو رفت!

اردوغان؛ خودکامه‌ای بی قرار

رضایت روسیه از روند گفت‌وگو با آمریکا

آغاز فعالیت‌های سال جدید معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید از موزه مرکزی شهدا

حذف مجردها از نهضت ملی؛ برداشت اشتباه از رأی دیوان عدالت

اولتیماتوم به بانک‌ها برای اعلام اموال مازاد

آمریکا: داعش آماده درگیری مسلحانه در سوریه است

شهروندان مراقب کلاهبرداران با ترفند برنامه‌های رسیدساز جعلی باشند

طلا دوباره خیز برداشت

بازی بعدی استودیوی Rocksteady با Unreal Engine 5 ساخته می‌شود

پشت پرده خشکی سد کرج

میرباقری: فرمان ظهور امام زمان در عالم، جاری شده

فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن

هشدار سرویس اطلاعات آمریکا؛ داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است

جزییات عفو و تخفیف مجازات 1526 نفر از محکومان

توسعه میادین نفتی مشترک تا کجا پیش رفت؟

سازمان ملل: 21 هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند

ماجرای واگذاری اسکله درگهان قشم و اعتراضات مردمی؛ واکنش قوه قضائیه چه بود؟

عدم توجه به جلو کماکان در صدر تخلفات پرحادثه

OpenAI ساختار رهبری خود را تغییر داد

ماجرای مارپیچ آبی‌رنگ عجیب در آسمان اروپا

لاوروف: راستی‌آزمایی، اساس مذاکرات با آمریکا است

تالار وحدت میزبان ارکستر سمفونیک نوروز در عید فطر

تصادف زنجیره ای 6 خودرو سواری 12 مصدوم برجای گذاشت

در ساخت The Witcher 4 از هوش‌ مصنوعی مولد استفاده نمی‌شود

حملات جدید رژیم صهیونیستی به لبنان

آمریکا، چین را نقره‌داغ کرد

حماس بیانیه داد: بمباران بی‌هدف، جان اسیران صهیونیست را به خطر می‌اندازد

لحظه برخورد جنگنده‌های فرانسه در پرواز آزمایشی

جانشین پلیس راهور فراجا: 22 درصد از جمعیت منجر به فوت بر اثر تصادف جوانان هستند

هشدار سیلاب سازمان هواشناسی برای برخی مناطق

آخرین وضعیت ترافیکی محورهای بین شهری و آمار تلفات و تصادفات

آماده باش امدادگران هلال احمر

پیش بینی آخرین وضعیت هوا در روزهای آینده

بیت‌کوین به 90 هزار دلار نزدیک شد

ابزارهای تشویقی برای خروج بانک ها از بنگاهداری

بانک مرکزی اطلاعیه صادر کرد

سبز بهاری سهم بورس از معاملات امروز

گاف امنیتی آمریکا در پیام‌رسان سیگنال؛ یک خبرنگار به‌اشتباه وارد «گروه جنگ» شد

نتانیاهو به‌طور علنی از اشغال غزه گفت

شلیک موشک «کروز» از زیردریایی روسیه در رزمایش دریای ژاپن

الار وحدت میزبان ارکستر سمفونیک نوروز در عید فطر

جایگاه 53 امسال از نظر میزان بارش در بین 57 سال آماری

در ترکیه چه خبر است؟

چرا دونالد ترامپ علیه این نهاد است؟

میزان کفاره و فطریه توسط برخی مراجع تقلید اعلام شد

موج بازداشت‌ها در ترکیه؛ 1400 نفر دستگیر شدند

کوچه عتیقه‌فروشی کابل؛ کوچه تاریخ و هنر افغانستان