پیام ویژه

آخرين مطالب

گاردین: تعرفه‌ «ترامپ» موجب رکود در آمریکا و گسترش فقر در جهان می‌شود بين الملل

گاردین: تعرفه‌ «ترامپ» موجب رکود در آمریکا و گسترش فقر در جهان می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - ایرنا / یک رسانه انگلیسی، سیاست‌های تعرفه‌ای رئیس‌جمهوری آمریکا را عامل گسترش رکود در آمریکا و افزایش فقر در جهان دانست.
روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی نوشت: روزی که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، آن را روز آزادی اقتصادی نامیده، روز رکود در آمریکا و رنج برای مردم جهان جهان خواهد بود.
براساس این گزارش، رئیس‌جمهوری آمریکا با اعمال تعرفه‌های تجاری گسترده و تلافی‌جویانه، نه‌تنها اقتصاد آمریکا را در معرض خطر قرار داده، بلکه موجی از نگرانی‌ها را در بازارهای جهانی ایجاد کرده است. تصمیمات او که بیشتر شبیه انتقام‌جویی یک فرد کینه‌توز است تا سیاستگذاری اقتصادی حساب‌شده، می‌تواند به رکود در آمریکا و فشار بر اقتصادهای ضعیف جهان منجر شود
گاردین نوشت: ترامپ که پیشتر خود را مرد تعرفه نامیده بود، این بار با اعلام تعرفه‌های 20 تا 50 درصدی علیه کشورهایی مانند چین (34 درصد)، تایوان (32 درصد)، ژاپن (24 درصد)، ویتنام (46 درصد)، لسوتو (50 درصد) و اتحادیه اروپا (20 درصد)، بازارهای جهانی را شوکه کرد.
این رسانه غربی نوشت: تصمیمات تعرفه ای ترامپ نه بر اساس تحلیل‌های دقیق اقتصادی، بلکه بیشتر شبیه حساب‌وکتاب‌های شتاب‌زده و غیرمنطقی است.
بازار
«پل کروگمن» اقتصاددان برجسته آمریکا، اقدامات ترامپ را خواسته‌های یک پادشاه دیوانه توصیف و گفت: استدلال دولت ترامپ برای این تعرفه‌ها کاملاً متناقض است، زیرا از یک سو ادعا می‌کند قیمت‌ها افزایش نمی‌یابند و از سوی دیگر انتظار دارد صدها میلیارد دلار درآمد از این راه کسب کند.
«مارک زندی» یک تحلیلگر اقتصادی آمریکایی نیز، پیش‌بینی کرد که تعرفه‌های ترامپ به‌زودی، منجر به رکود خواهد شد و این رکود تا سال آینده ادامه خواهد یافت.
این تحلیلگر آمریکایی تصریح کرد: رشد اقتصادی آمریکا ممکن است 2 درصد کاهش یابد و نرخ بیکاری به 7.5 درصد برسد.
«جروم پاول» رئیس بانک مرکزی آمریکا نیز هشدار داده که سیاست‌های ترامپ می‌تواند رشد اقتصادی این کشور را کندتر و تورم را بالاتر از حد انتظار نگه دارد.
براساس گزارش گاردین، کشورهای لسوتو، ویتنام، بنگلادش و کامبوج که اقتصادشان به صادرات پوشاک متکی است، با تعرفه‌های 37 تا 50 درصدی ترامپ، ضربه شدیدی خواهند خورد و این اقدام می‌تواند منجر به اخراج گسترده کارگران، افزایش گرسنگی و فقر در این کشورها شود.
گاردین نوشت: ترامپ ادعا می‌کند این تعرفه‌ها، صنعت آمریکا را احیا خواهد کرد، اما واقعیت این است که هزینه زندگی برای خانواده‌های آمریکایی، به‌طور متوسط، سه هزار و 800 دلار در سال افزایش می یابد.
این رسانه انگلیسی زبان، کاهش رقابت‌پذیری تولیدکنندگان آمریکایی، به‌ویژه با افزایش قیمت فولاد و قطعات خودروی وارداتی را از دیگر پیامدهای سیاست های تعرفه ای ترامپ عنوان کرد و افزود: کشورهای دیگر ممکن است اقدامات تلافی‌جویانه انجام دهند و بازارهای صادراتی آمریکا را محدود کنند و چین می‌تواند از این فرصت استفاده کند و روابط تجاری خود با دیگر کشورها را تقویت نماید.
گاردین نوشت: ترامپ روز اعلام این تعرفه‌ها (2 آوریل 2025) را روز تولد دوباره صنعت آمریکا نامید، اما به نظر می‌رسد تاریخ، این روز را به‌عنوان آغاز یک رکود وحشتناک و افزایش قیمت‌ها به یاد خواهد آورد. علاوه بر این، رنج میلیون‌ها کارگر در کشورهای فقیر را افزایش خواهد داد.
نویسنده گاردین، در نهایت اقدامات تعرفه ای ترامپ را یک «شوک درمانی» غیرضروری ارزیابی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1577678/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

برگزاری کارگروه ملی زیارت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور

نفت برنت به زیر 65 دلار سقوط کرد

آقای پزشکیان! مراقب مشورت‌های اقتصادی استعمارگران باشید

یک دانشجوی دیگر قربانی زورگیری با چاقو شد

بازگشت قطعی برق در فروردین 1404

درخواست عجیب اتحادیه؛ نان سنگک را آزاد کنید

سقوط بازار ارزهای دیجیتال؛  بیت کوین به کمتر از 75 هزار دلار رسید

طراحی آیفون 17 پرو تفاوت زیادی با نسل قبلی نخواهد داشت

ظریف: شایعات درباره نقش من در مذاکرات به شوخی 13 شبیه است

ادعای رویترز: تعدادی از گروه‌های شبه‌نظامی عراق آماده خلع سلاح شده‌اند

شرط ترامپ برای توافق با چین

بازار خریدوفروش مو داغ شد؛ زنان کم‌درآمد قربانی دلالان سودجو

دبیرکل انجمن صنایع نساجی: ستاد مبارزه با قاچاق کالا علاقه‌ای ندارد جلوی قاچاق پوشاک را بگیرد

سرمقاله اعتماد/ امتناع عدول از فتوا

سردار رادان: بدنه و شیشه های اتوبوس های ما آلت قتاله است

انتقاد عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران از قیمت و وضعیت بازار گوشت

از بدعت تا دیپلمات‌شدن «جریان هسته اصلی دولت سابق»

تجلیل از خانواده شهدا در اولین جلسه شورای اداری استان با حضور استاندار و مدیر کل بنیاد سمنان

باران در غرب و مرکز کشور

کدام بازنشستگان از دریافت وام 50 میلیون تومانی خط خوردند؟

بلک‌مجیک PYXIS 12K معرفی شد؛ دوربین سینمایی فول‌فریم با وضوح 12K و قیمت 5 هزار دلار

روزنامه آمریکایی: محال است ترامپ در جنگ تجاری پیروز شود

شهاب سنگ فروشان مجازی پایتخت در دام پلیس فتا

یوسفی: اگر برخی مسئولان مستأجر بودند، مشکل مسکن با سرعت بیشتری حل می‌شد

حضور بیش از 80 کشور در نمایشگاه ایران اکسپو 2025

سرمقاله آرمان ملی/ سفر گروسی به تهران، سفری مطلوب

تنها راه حل فلسطین؛ احیای حق و تعیین سرنوشت

فردا، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور

کاهش ترخیص موبایل همزمان با جهش قیمتی در بازار

یارانه ثروتمندان امسال حذف می شود؟

اندیشکده آمریکایی: موفقیت ایران در دیپلماسی تجاری فشار حداکثری را دشوار کرده است

تصاویری از زنده سوختن خبرنگاران فلسطینی در خان‌یونس

قتل فجیع پدر به دست پسر؛ غافلگیری قاتل حین آتش زدن جسد

سرمقاله هم میهن/ دقیقا کجایید؟

اعتصاب شهروندان ترکیه‌ای مقابل سفارت آمریکا

سانحه رانندگی در جاده کندوان؛ 2 نفر کشته و چهار تن مصدوم شدند

چرا هوش مصنوعی نمی‌تواند رانندگی کند؟

ترس از بازداشت، مسیر هواپیمای نتانیاهو به آمریکا را عوض کرد

زنده سوختن خبرنگاران فلسطینی در خان‌یونس

روایت رادان از دستگیری 6 نفر از اراذل معروف تهران

1000 دیدار حضوری با خانواده شهدا و ایثارگران در سال 1403

نشست رئیس پلیس راهور فراجا با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

پویش نه به تصادف چقدر اثر داشت؟

هشدار جدی پلیس به اراذل و قاچاقچیان

طلای جهانی همچنان در مسیر سقوط

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

مدیر هوش مصنوعی متا معتقد است مدل‌های زبانی بزرگ به‌زودی منسوخ می‌شوند

سرمقاله سازندگی/ برابری یا تبعیض؟

ردپای خونین صهیونیست‌ها

وحشت صهیونیست‌ها از حملات موشکی قسام