پیام ویژه

آخرين مطالب

بحران ادامه دارد؛ های‌وب خواستار تعلیق فعالیت‌‌های پروانه UNSP شد خواندنی ها

بحران ادامه دارد؛ های‌وب خواستار تعلیق فعالیت‌‌های پروانه UNSP شد
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - زومیت / مشکلات مالی های‌وب کار را به جایی رسانده که این شرکت درخواست تعلیق پروانه UNSP خود را کرده و می‌گوید مشترک جدیدی جذب نخواهد کرد.
شرکت های‌وب که در آخرین روزهای سال 1403 اعلام کرده بود در آستانه‌ی ورشکستگی قرار گرفته، در نامه‌‌ی جدیدی به تاریخ 19 فروردین 1404، به‌دلیل تداوم شرایط مالی نامطلوب خود از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخواست کرد که فعالیت‌های پروانه UNSP را تعلیق کند. این شرکت هم‌چنین از ادامه ارائه خدمات WTTx در باند فرکانسی 3500 مگاهرتز نیز انصراف داده و در ادامه اعلام کرده است که نمی‌تواند مشترک جدیدی جذب کند.
در این نامه دلایل متعددی از جمله «افزایش نامتعارف هزینه حق استفاده از فرکانس»، «عدم وصول مطالبات حاصل از تعدیل پروژه USO»، «افزایش بیش‌از سه برابری نرخ ارز و نرخ تورم بالای کشور»، «مشکلات حادث‌شده با سازمان امور مالیاتی کشور» و... را از جمله مشکلات این شرکت برشمرده شده است.
در ابتدای نامه‌ای که های‌وب خطاب به حمید فتاحی، رئیس سازمان تنظیم مقررات نوشته، آمده است:
این شرکت در قالب پروانه‌ی یکپارچه‌ی شبکه و خدمات ارتباطی (UNSP)، متعهد به اجرا و توسعه‌ی شبکه‌ی فیبر نوری شهری، ارائه‌ی خدمات دسترسی ماهواره‌ای، رادیو ترانک و هم‌چنین خدمات انتقال داده مبتنی‌بر فناوری بی‌سیم (WTTx) در بازه‌ی فرکانسی 3500 تا 3540 مگاهرتز در محدوده‌ی جغرافیایی استان‌های کشور به‌غیر از استان‌های تهران و البرز است. بااین‌وجود به‌دلیل بروز مشکلات و موانع متعدد در سال گذشته و عدم وجود افق روشن حل آن در سال جاری، این شرکت قادر به انجام تعهدات خدمات مذکور نیست.»- از متن نامه های‌وب به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
در ادامه‌ی این نامه، هفت مشکل اصلی که مانع تداوم فعالیت‌های مذکور است توضیح داده شده. اولین دلیل «افزایش غیرمتعارف هزینه‌ی حق استفاده از فرکانس در مصوبه‌ای تحت عنوان آیین‌نامه‌ی نحوه‌ی محاسبه‌ی حق استفاده از بسامد (فرکانس)» ذکر شده است.
«عدم وصول مطالبات حاصل از تعدیل پروژه USO این شرکت که منجر به ایجاد مشکلات جدی در جریان نقدینگی و توان سرمایه‌گذاری این شرکت در تمام حوزه‌های فعالیت پروانه شده است» چالش دیگری است که در این نامه به آن اشاره شده.

پیام ویژه

نامه های‌وب به رئیس سازمان تنظیم مقررات
بازار


نامه های‌وب به رئیس سازمان بورس
های‌وب در پروژه‌ی فیبر نوری خود نیز چالش‌هایی داشته و اعلام کرده است: «انجام تعهدات اجرا و توسعه‌ی شبکه‌ی فیبر نوری برای پوشش خانوارها در استان‌های این شرکت که عمدتا استان‌های محروم و کم‌برخوردار هستند و هم‌چنین جهت اتمام پروژه در سطح استان، به‌دلیل عدم حضور شرکت ارتباطات زیرساخت در اکثر شهرها و عدم وجود مدل همکاری کارآمد با شرکت مخابرات ایران، ایجاد شبکه‌ی فیبر نوری بین شهری داخل استانی الزامی است.»
افزایش سه برابری نرخ ارز و تورم شدید در کشور در سال‌های اخیر که افزایش نامتعارف هزینه‌های تامین تجهیزات و اجرا و توسعه‌ی شبکه‌های ارتباطی را در پی داشته نیز چالش دیگر شرکت های‌وب عنوان شده است.
پنجمین مورد نیز چنین عنوان شده است: «مشکلات ایجادشده در تامین منابع مالی، وثایق مورد نیاز و تمرکز بر انجام تعهدات اجرا و توسعه‌ی شبکه فیبر نوری به‌عنوان رکن اصلی پروانه که توان انجام فعالیت این شرکت در سایر حوزه‌های پروانه‌ای خود را غیرممکن کرده است.»
مشکلات حادث‌شده با سازمان امور مالیاتی کشور، که در نامه‌ی پیشین های‌وب نیز به آن اشاره شده بود، یکی دیگر از مشکلات است. در ذکر آخرین مورد از مشکلات این شرکت به «تاخیرات بیش از حد در پرداخت مشوق‌های تعیین‌شده در ایجاد پوشش فیبر نوری که نقش مهمی در جریان نقدینگی مورد نیاز شرکت داشته» پرداخته شده است.
های‌وب همچنین در نامه‌ای به واشقانی فراهانی، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به درخواستی که برای تعلیق فعالیت‌های پروانه UNSP داشته، اعلام کرده است که ارائه‌ی فعالیت به مشتریان فعلی را ادامه خواهد داد اما مشترک جدیدی جذب نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579030/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف کالای قاچاق 3 میلیاردی در انبار توشه راه‌آهن

داستان سریال پایتخت در واقعیت اتفاق افتاد؛ کشف شهاب سنگ در اصفهان

قدرت‌‏های عربی این بار از توافق تهران و واشنگتن حمایت می‏‌کنند

پزشکی که 15 بیمار را به قتل رساند

دلیل اخراج 2 مقام بلند پایه پنتاگون اعلام شد

قاتل خاموش جان زن 65 ساله را گرفت

سامسونگ Auto رقیب جدید Android Auto و CarPlay اپل است

تندروها 25 درصد دارایی ایران را به باد دادند

آیین تکریم و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل برگزار شد

چشم پوشی مرکز توسعه تجارت الکترونیکی از یک تخلف بزرگ

فرصتی برای مذاکره‏‏‌کنندگان قدیمی

حدود 25 هزار نفر ساعت بر روی اصلاح قوانین ایثارگران کار کردند

رهایی 2 پسر بچه از دست گروگان‌گیران توسط پلیس

مورچه‌دزدها در کنیا محاکمه شدند

افزایش باورنکردنی تعرفه واردات خودروهای برقی و هیبریدی؛ 100 درصد!

چگونه به عمان رسیدیم

خودربایی دختر جوان برای اخاذی از خانواده و نجات پسر مورد علاقه‌اش

رفیق قالیباف، مورد قبول اصلاح‌‎طلبان؛ استاندار خراسان رضوی کیست؟

امارات قصد حمله زمینی به یمن را تکذیب کرد

تناقض در سیاست‌های تعرفه‌ای خودرو

شبکه اجتماعی OpenAI ممکن است به‌زودی به حقیقت بپیوندد

نقش‌آفرینی آژانس در معادله هسته‌ای

مادر شهیدان والامقام «کردنیرسی» از مازندران آسمانی شد

عراق سفیر لبنان را احضار کرد

خرید طلا با رسید جعلی؛ شیاد به دام افتاد

آماری عجیب از دور ریز برنج در کشور؛ روزانه 8 تُن!

حمایت امیر قطر از خلع سلاح حزب‌الله؟

قتل زن 51 ساله توسط همسرش؛ قاتل دستگیر شد

چرا شماره‌گذاری محصولات ایران خودرو متوقف شد؟

معاون ترامپ: قاره پیر نباید همیشه برای امنیتش بر دوش ما تکیه کند

فرماندار «کالیفرنیا» علیه تعرفه‌های «ترامپ» شکایت می‌کند

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل

قمه‌کشی یک شرور برای خریدار خودرو

زمان معرفی بسته الحاقی The Edge of Fate بازی Destiny 2 اعلام شد

رتبه اول کشوری در شاخص درمان توسط بیمه دی در سال گذشته برای اولین بار/ بنیاد شهید و امور ایثارگران مسئول ستاد برگزاری یادواره شهدای خدمت

برخورد پراید و پژو 3 کشته و 1 زخمی بر جا گذاشت

کمیسیون صنایع موضوع یکپارچگی سامانه‌های وزارت صمت‌ را پیگیری می‌کند

حمله سرایا القدس به نتزاریم

مصرف قارچ سمی کشته داد

وقوع 19 تصادف فوتی موتورسیکلت طی 25 روز در تهران

حمله موشکی و توپخانه‌ای عربستان به صعده یمن

قانون جدید بریتانیا: از امروز فقط زن‌ها، «زن» هستند!

پکن: بودجه نظامی هنگفت، ذات جنگ‌طلب آمریکا را نشان داد

نشنال اینترست: سوریه به سمت دیکتاتوری نظامی پیش می‌رود

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «کرد نیرسی»

مصرف قارچ سمی 63 نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند

اروپا هم مجبور به اعتراف جنایات اسرائیل شد

حمله عربستان یمن؛ ریاض باز هم اشتباهش را تکرار کرد

سرقت ناموفق از خانه علیرضا دبیر؛ سارقان دستگیر شدند

خبر حادثه شدید برای سرویس کارکنان معدن مس سونگون تکذیب شد