پیام ویژه

آخرين مطالب

رشد قیمت مسکن، کمتر از بازارهای مشابه اقتصادي

رشد قیمت مسکن، کمتر از بازارهای مشابه
  بزرگنمايي:

پیام ویژه - تسنیم / مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه با اعلام اینکه بازار مسکن در مقایسه با سایر بازارهای سرمایه رشد قیمتی کمتری را تجربه کرده، گفت: چالش‌های مسکن حمایتی به‌تدریج و با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های انجام شده در حال برطرف شدن است.
نرگس رزبان مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی با اشاره به اینکه بازار مسکن در مقایسه با سایر بازارهای سرمایه رشد قیمتی کمتری را تجربه کرده، گفت: وزیر راه و شهرسازی بر تکمیل واحدهای باقیمانده مسکن حمایتی در سراسر کشور با حفظ شأن و کرامت متقاضیان تاکید ویژه دارد.
رزبان با بیان اینکه دولت چهاردهم در ابتدای کار با چالش‌هایی در زمینه مسکن حمایتی مواجه بود، اظهار کرد: این چالش‌ها به‌تدریج و با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های انجام شده در حال برطرف شدن است.
بازار
وی تاکید کرد: دولت متعهد به انجام تمام تعهدات خود در حوزه مسکن حمایتی است، فارغ از اینکه این پروژه‌ها در چه دوره‌ای آغاز شده باشند. به همین دلیل، وزارت راه و شهرسازی با اولویت‌دهی به پروژه‌های نیمه‌تمام، در مسیر تکمیل و تحویل آن‌ها گام برمی‌دارد.
رزبان ادامه داد: پروژه‌های نیمه‌تمام، سرمایه‌گذاری‌های تولیدی محسوب می‌شوند و باقیمانده سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای بهره‌برداری از آن‌ها باید تامین شود.
وی افزود: در طول 7 ماه گذشته از دولت چهاردهم، پیشرفت مناسبی در پروژه‌های مسکن حمایتی ثبت شده و وزیر راه و شهرسازی نیز در سفرهای استانی از پروژه‌ها بازدید کرده و بر ضرورت تکمیل آن‌ها تاکید دارد.
مدیرکل دفتر اقتصاد مسکن با اشاره به حقوق شهروندان گفت: متقاضیانی که در دولت‌های مختلف بخشی از آورده‌های خود را پرداخت کرده‌اند، از حقوق مشخصی برخوردارند. این حقوق باید رعایت شود و پروژه‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن، با امکانات کامل و زیرساخت‌های لازم نظیر آب، برق، راه‌های دسترسی و سایر نیازهای ضروری، تحویل مردم شوند.
رزبان تاکید کرد: کرامت و شخصیت متقاضیان باید در فرآیند تحویل واحدها حفظ شود و وزارت راه و شهرسازی مصمم است که واحدهایی با کیفیت و برخوردار از امکانات زیربنایی و روبنایی تحویل دهد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی برای تقویت سمت عرضه مسکن گفت: ساخت‌وساز در بخش مسکن عمدتاً توسط بخش خصوصی انجام می‌شود و دولت نقش تسهیل‌گر، ناظر و هدایت‌کننده دارد. در این راستا، استفاده گسترده‌تری از ظرفیت‌های بخش خصوصی در دستور کار است.
رزبان افزود: قانون برنامه هفتم توسعه، تکالیف مشخصی را در حوزه مسکن تعیین کرده که وزارت راه و شهرسازی نیز بر اساس آن، چارچوب‌های متنوعی را تدوین کرده است. از جمله، ایجاد مشوق‌هایی برای سرمایه‌گذاری در بافت‌های فرسوده و ساخت‌وساز در مناطق روستایی، که جزئیات آن‌ها به زودی اعلام می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: دولت تمام تلاش خود را برای بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی، فناوری‌های نوین، ایده‌های خلاقانه و منابع مالی به‌کار گرفته است. این تلاش‌ها از صدور مجوزها گرفته تا تامین منابع مالی و تسهیل سایر فرآیندها را شامل می‌شود.
رزبان تاکید کرد: شایعه‌های مبنی بر بی‌توجهی وزیر راه و شهرسازی به پروژه‌های نهضت ملی مسکن صحت ندارد. تکمیل این واحدها جزو اولویت‌های اصلی وزارتخانه است و مردم می‌توانند با اطمینان از این موضوع، روند پیگیری دولت را دنبال کنند.
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید

لینک کوتاه:
https://www.payamevijeh.ir/Fa/News/1579386/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متهم 15 سال بعد از جنایت: من قاتل نیستم!

آغاز پیش فروش بلیت قطار برای اردیبهشت ماه

انواع کلاهبرداری‌های آنلاین و راهکارهایی برای محافظت از کاربران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ چه کسانی اقتصاد را شرطی کردند؟

مظلومیت غزه؛ فریادی که جهان نمی‌شنود

عدم گزارش فلج اطفال در کشور طی 24 سال گذشته

قسط بده که دیده شوی!

قیمت خودرو در سراشیبی

ضرب‌ و شتم دانشجویان معترض حامی فلسطین در دانشگاه آمستردام هلند

دولت ترامپ کمک 2.2 میلیارد دلاری به دانشگاه هاروارد را تعلیق کرد

سرمقاله خراسان/ قره قوم، کارویژه دیپلماسی استانی شود

ثبات شکننده شبکه بانکی

مشخصات کلیدی موتورولا Razr Plus (2025) در بنچمارک گیک‌بنچ مشاهده شد

میرسلیم: ترامپ ضمانت نمی دهد مگر از عاقبت نفرت انگیزش در قیامت بترسد

اگر فراموش نکنیم ترامپ با خروج از برجام چه شرایطی رقم زد، دیگر دم از مذاکره نخواهیم زد

بازی Prince of Persia: The Lost Crown برای اندروید و iOS منتشر شد

خیز بن‌سلمان برای هسته‌ای شدن؟

زنی متوهم که تاثیر وحشتناکی بر ترامپ دارد

حرکت در مسیر عقلانیت؛ یک سال پس از وعده صادق1

دیپلمات پیشین: شرایط برای توافق ایران و آمریکا مهیاست

سخنگوی دولت اصلاحات: از ترس شکست نباید مذاکرات را متوقف کرد

رویداد مسقط از پس ژرفای تاریخ

هکرها صدای جعلی ایلان ماسک و مارک زاکربرگ را در تقاطع‌های کالیفرنیا پخش کردند

ارزان شدن موبایل در ایران؛ تأثیر مذاکرات و کاهش نرخ دلار بر بازار گوشی

تقویت ریال با مذاکره

هسته سخت نظام علیه نظام؟

ترامپ به سی ان ان: دیگه اصلا اعتباری ندارین!

جزئیات طرح زیاده‌خواهانه اسرائیل برای توقف دائمی جنگ غزه

حکم معلم‌ خاطی مدرسه سنندج تعلیق شد

ملاک دهک بندی خانوارها چیست؟

برخی کاربران از لرزش شدید دوربین فوق‌عریض گلکسی S25 اولترا گزارش می‌دهند

آیفون 17 پرو مکس را ساختیم؛ نگاه نزدیک به پرچمدار 2025 اپل!

رفتار عجیب ترامپ در حضور نوه‌اش

اوضاع انسانی وخیم در نوار غزه

کنایه سنگین ترامپ به زلنسکی: او جنگ را شروع کرد، سپس برای موشک، التماس کرد

پسر جوان، مظنون اصلی سقوط مرگبار دختر آرایشگر

‌قتل زن سالخوره با ضربه پیک نیک

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 فروردین 1404

رسانه عبری: اسرائیل اشغال خشونت باری در جنوب سوریه دارد

انتشار تصاویر هدف قرار دادن تک‌تیرانداز اسرائیل در شرق غزه

ابراز شگفتی حماس از پیشنهاد مصر برای خلع سلاح مقاومت

معمای 16 ساله درباره ضربه مرگبار در درگیری خیابانی

اولین یارانه نقدی 1404 واریز شد

وضعیت عجیب درب دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران و پرچم آمریکا/ تصاویر

ترامپ به شکست از چین اعتراف کرد

می‌توان به هر شهروند روزانه یک لیتر بنزین اختصاص داد

دست قوه قضائیه برای برخورد با ابر بدهکاران بانکی بازتر شد

ماجرای دیوید کاپرفیلد، سرکرده باند دزدان پایتخت چه بود؟

تریلر بازی Fatal Fury: City of the Wolves سبک مبارزه هوکوتومارو را نشان می‌دهد

رسوایی جدید نتانیاهو؛ اسراری که سارا در مهمانی زنانه فاش کرد